💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 099
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 215
Тоя император много инфантилен.  Супер е , че от утре няма да е на екрана ми

# 1 216
Мартин беше роднина на някой от продуцентите ли, че забравих. Връзкар. От самото начало на играта знаеше, че ще бъде победителя. Така и говореше постоянно.

# 1 217
Догодина ще гледам само ако е All stars. Иначе от инати ще пропусна. Незначителен за предаването бойкот ще правя. 😀

Иначе финала на мен ми е просто поредната битка. Абсолютно всеки елемент е гледан и втръснал. Нищо ново, нищо невиждано, нито един нов елемент. Искат с трици да ловят маймуни, колкото се може по-малко пари да вложат, ами не става. Ако не знаех, че е финал изобщо нямаше и да разбера. Иначе не мисля, че е битка за Гешев, Добрин макар и неприятен стратегически си е добър играч на терен. Мартин е слаб(на килограми), но жилав и не за подценяване. Всеки си има шанс.
Като се абстрахира човек от социалната им игра са добри играчи, не мога да си изкривя душата.

Аз тази година гледах първите 2-3 серии, след това само оброзите на Надкаста, а днес финала го гледах мютнал.

Иначе "Като се абстрахира човек от социалната им игра са добри играчи, не мога да си изкривя душата."
То така и за Бистра беше вчера, но хората се радваха, че някой е преписал от нея и й натрил носа...

# 1 218
Много съжалявам за градския ми Добрин,но разсеяността му го провали.

# 1 219
Леле те продължават "Мартине, доволен ли си?" Grinning продукцията го играе втората му майка, обгрижва го, следи да не се нарани и разбира се, накрая му връчва наградка за да не плачка Grinning

Иии можете да целунете булката Joy

# 1 220
На мен финалната битка ми хареса. Имаше напрежение до края. Честито и до догодина Wink

# 1 221
Мартин беше роднина на някой от продуцентите ли, че забравих. Връзкар. От самото начало на играта знаеше, че ще бъде победителя. Така и говореше постоянно.
Е то извинявайте, ама кой не говори, че ще е победител? 😀 Не съм видяла все още  някой да отиде и да каже “ще видите как ще стана втори”. 😀

# 1 222
Майка му сигурно вече разучава нов танц Trollface

# 1 223
И на мен ми хареса финалната битка. Не ми харесва победителят, ама…свирен мач. Дано само не го гледам и в ол старс, ако има такъв.

# 1 224
Много съм щастлива! Най-накрая родилните мъки свършиха! Догодина няма да си го причинявам! Енджой съфорумки!

# 1 225
Много ми е интересно дали ще го поздравят останалите участници, които стигнаха по-напред.
Тази вечер никой не сподели нищо с тях, само с Раду. Това е най-големият показател за мен дали си победител.

# 1 226
  • На Изток от Рая
Аз пак превключих на друг канал, май виното ми е малко😂. Ралица и Димо гушнаха ли Мартин😀

# 1 227
Аз лично интервютата му няма да ги гледам!

# 1 228
  • Варна
В четвърти сезон толкова подкрепях Жорко, остана трети,
Сега Гешев пак трети 😃
Само миналата година Рълев , когото харесвах спечели Догодина, ако се следва хронологията трябва да спечели този, който ми хареса 😃

# 1 229
Много съжалявам за градския ми Добрин,но разсеяността му го провали.
И аз съжалявам за него.Любимец ми е и си остава.
Пожелавам му много нови победи!

Общи условия

Активация на акаунт