💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 049
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 315
Тея имунитети за един са 230 гроша , за други 460 Joy

# 316
Давайте, продукция, сега ви е паднало.
Викам аз направо утре да отпадат всички без сиамските близнаци и да разтуряме.

# 317
Хем искам да спра да го гледам и да си го пускам после на запис за да им падне рейтинга, хем стане ли 8 все пак съм любюпитна 😁

# 318
Добрин или ще окичи с огърлицата, или Ралица ще му я вземе. Но нямам вяра в нея, че ще направи нещо правилно. Водещите и те са под всякаква критика. Единият пиян на мотика, другият си фаворизира любимците.

Тази вечер нищо позитивно не ми идва да напиша. Animal Hear No Evil Последните седмици само ви четях, но днес не издържах.

# 319
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Уф, Маги е просто ужасно мекотело. Хиляда пъти се отметна от думите си, това не може да е нормално. Който я дръпне, който й каже две думи и тя е с него, готова и съгласна. До следващия, който  започне разговор с нея...
Толкова ми беше симпатична в началото, а сега ми е направо непоносима. Толкова безгръбначно същество, отвратително. Представям си такъв приятел като нея да има човек.
Може да е добра на арената, но и тя е една голяма мишка точно като дружката си Мики Маус.

# 320
Дали гледам в 8 или на запис има точно нула значение за техния рейтинг. Никой никъде не отчита какво гледам аз на
моя телевизор или дали въобще гледам нещо.

# 321
  • На Изток от Рая
Тея имунитети за един са 230 гроша , за други 460 Joy
На Ралица жените в игрите са ѝ слабост😀. Да не забравяме, че Мани май със 100 гроша 2 седмици имунитет си осигури. Ти за 260 проблем правиш🙂. А когато ги предлагаше на МиД много добре знаеше, че никой няма да гласува с/у тях.

# 322
  • Буркина Фасо
Уф, Маги е просто ужасно мекотело. Хиляда пъти се отметна от думите си, това не може да е нормално. Който я дръпне, който й каже две думи и тя е с него, готова и съгласна.
дали за всичко така бързо се съгласява ?  rotfImbo 

# 323
  • Варна

Тази вечер нищо позитивно не ми идва да напиша. Animal Hear No Evil
Щом е само тази вечер си добре 😄

# 324
Четирима ли ще са утре на битка ,и отново двама отпадат май.Гешев единия ,Раду сигурно е другия ,то не останаха други -Микяй и Маги .Добрин ако го номинират ще вади Сабите ,няма как.

# 325
И на мен ми се гледа истинско състезание с надъхани за победа спортисти, които да покажат какво умеят. Не ми се гледат саботажи, тънки сметки, грошове, огърлици и тем подобни. Ама ще го догледаме някак предаването, не остана...

# 326
  • Буркина Фасо
Четирима ли ще са утре на битка ,и отново двама отпадат май.Гешев единия ,Раду сигурно е другия ,то не останаха други -Микяй и Маги .Добрин ако го номинират ще вади Сабите ,няма как.
не са ли 5-ма?  - един от играта  + 4 от съвета.

# 327
  • София
М и Д опорочиха целия сезон. И то не само днес.

# 328
  • софия
Сори банда, не искам да развалям недоволството, не ми скачайте, моля Hug

Много съм доволна от епизодчето и от ходовете, от опосумчетата, че и от другите Grinning

Сега да видим кой единствен ще  остане без номинация Joy

# 329
Сори банда, не искам да развалям недоволството, не ми скачайте, моля Hug

Много съм доволна от епизодчето и от ходовете, от опосумчетата, че и от другите Grinning

Сега да видим кой единствен ще  остане без номинация Joy

Може ли да използва Добрин имунитета накрая?

Общи условия

Активация на акаунт