💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 834
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 45
Благодарности за темата, положения труд и за любезното домакинство през целия сезон!

Милеех за Борисенко, а сега пуснах глас за Гешев, по-читав от него не остана на този етап, но не ми е точно фаворит. Подозирам, че някой от дуо Дребни бозайници ще триумфира, та вълнението ми за предстоящия финал е нулево.

# 46
  • гр. Шумен
Анджи уж друго щеше да играе, а накрая се присъедини към двата безсмъртни. 🙄

Иначе в анкета си гласувах за Гешев. 💕

А пък Мартин да стои по-далеч от рекорда на Момчил, много моля. Никаква база за сравнение. Ситият лъв е един. 🦁

# 47
Това не и харесвам на Анджи ,лута се ,не е принципна и прекалено големи компромиси прави, а това не води до нищо добро. Но тя си е такава, не обича да влиза в конфликт,некомфортно и е  . Разбирам я .

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 20:31 от araselia

# 48
Радвам се, че Раду и Гешев са народните любимци!
И за мен нямат харизмата на Гого, Фифо и Момчи, но Раду поне има несломим хъс да се бори!

# 49
  • На Изток от Рая
Благодаря отново за прекрасната тема и положеният труд!
Гласувах за Анджи, макар че тя няма почти никакъв шанс. В интерес на истаната когато разбрах, че ще участва в игрите си мислих, че е жена способна да спечели игрите и колкото повече време минаваше, толкова повече надежди имах за нея. Обаче гледайки сега игрите виждам, че тя въобще не е имала шанс за нещо повече от финалист.
С наближаването на края на всеки сезон винаги ми е било малко мъчно, че свършва, но с този ми е все тая.

# 50
Мартин на Live в инстаграм. Отговаря на въпроси.

# 51
Мартин на Live в инстаграм. Отговаря на въпроси.
Той се сетил в колко часа да се включи на лайв, баш когато по ТВ дават ИВ.

# 52
Анджи и Калоян на битката днес ,така ще е май.

# 53
Сега им е шанса да номинират М и Д, ама надали...

# 54
  • София
Гласувах за Гешев. Не че съм спряла да харесвам Мартин и Добрин, но при тях няма интрига дали са на финал. Гешев е интересен и правеше рязки ходове, без да ги обявява открито на синхрони.

# 55
Глупави, глупави, глупави... Самоунищожихте се, а ви казаха, че елиминацията е двойна. какво и пазите на Деси?

# 56
Леле каква липса на воля в Игри на волята.
Толкова жалко изглеждат с това облизване на задни части....

# 57
Нямам думи... Раду за 3 часа успя да разгадае всички и да се чуди защо не разделят близнаците.. а другите са жалки, жалки...

# 58
Даскалица Пена Ралица се изживява като възпитател в детската градина или като великата господарката на плебса. . Не би ли трябвало да е по-уважителна, без насмешка, без лични пристрастия, без високомерие. Много на сериозно се е взела, а тези хора са се доказали и няма причина да ги гледа от високо с нейните плоски психоанализи. Тя е просто една водеща и не трябва да забравя къде й е мястото

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 20:37 от Catfish

# 59
  • София
Анджи сега се сети, че Раду е грижовен и е джентълмен..А той, заради нея и останалите пернати, близо месец откара в изолатора..

Благодаря за хубавата последна тема! Tropical Drink

Общи условия

Активация на акаунт