💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 837
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 30
И аз съм за Раду или за Гешев, но мисля че те ще бъдат на 3-то и 4-то място. Да, в последните синхрони Раду е малко досаден и странен, но това го отдавам на тези 30+ дена в изолатора, няма как, дори и да са имали малко по-нормални от показаните условия, социалната изолация, ден след ден е ужасно нещо. А и аз по принцип харесвам Раду в реалния живот - каквото и как го е постигнал, това говори за "хъс", амбиция, силен характер. Имам син на неговите години, който, независимо от многото си положителни качества е толкова далеч от постигнатото от Раду.
Гешев също ми е симпатичен, просто като го погледна с тези негови сини очи и фигура ми прилича на едно добро гризли -)). Малко странна ми беше/е социалната му игра, но все пак по-добра от тази на Стан /той също понякакъв начин ми беше забавно симпатичен.

Но, честно казано, чакам с нетърпение да свърши сезона, голямо разочарование е и по отношение на битките и по отношение на "сценария" - много стойностни играчи просто "изхвърчаха" от продукцията и то без особено основание, а бяха с потенциал за стойностна игра. За МиД вече се изписаха толкова коментари, че не е необходимо и аз да ги повтарям. Не искам някой от тях да е победител, особено Мартин, за ужасното отношение към останалите играчи - надменност, пренебрежение, възприемането им като "пионки" в тяхната "велика" стратегия. Явно е успешна, но не смятам най-малкото че е възпитателно спрямо малките им фенове. Момчил и даже Рълев могат да се приемат като правилен контрапункт на поведението на МиД, независимо че всички са физически много добре подготвени. Гледала съм 4, 5 и сега 6-ти сезон, в 4-ти ме дразнеше Алекса и нагласената му победа, но той като че ли не беше такъв интригант. Докато сега, както прочетох в един пост - имам някакъв горчив послевкус, може би защото мразя  и в реалния живот такова отношение към хората каквото проявяват МиД. Но, на игра, като на игра.

# 31
Благодаря за темата! Тя ще ми липсва повече от предаването, което се радвам, че приключва най-после! Grinning
От останалите гласувах за Гешев, макар че не виждам как ще стане. Той май отдавна видя на къде духа вятъра и го удари през просото, без да си дава много зор. Анджи също бих се радвала да спечели, макар че и там не виждам как би станало. Душичка е тя, много борбена и не се отказва. Реално всъщност всеки може да спечели, зависи какви компоненти ще има в битката. Обикновено слагат от всичко по малко и ако имаш сила и издръжливост да наваксаш там, където си добър, забавянето си, където си зле, би могъл да спечелиш.

А относно последните постове в предната тема, Момчил притежаваше емоционална интелигентност, нещо, което Мартин май само е чувал какво е. И арогантност никога не е проявявал, само мотивация и увереност, никога не се е държал снизходително и подигравателно с абсолютно никого! Да се прави паралел точно между тези им качества е безумно нелепо просто.

Общо взето тоя сезон имахме герои от Алиекспрес, за по-евтино Joy и не че хората не стават, а сценария ги направи карикатури. Е, някои са си де Joy

# 32
# 33
  • София
Хаха, Коцето изригва мощно Grinning
Яко

# 34
Много симпатизирах на Раду през целия сезон, но това бясно извъртане към Маги и Микяй на всяка цена, само заради общото им заточение с Павел не ме изкефи... показва безпринципност... ако имаш морал и принципи и наистина силна психика, не може само, защото си бил затворен 20 дена с някой си и да си готов в първия удобен момент да предадеш и стреляш по единствения останал вътре твой съюзник от преди да идеш на изолатора (визирам Калата, по повод това, че Раду без проблем е готов да стреля по него просто ей така...) просто звучи мега долно и предателско това..

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 13:47 от Mnenie2024

# 35
  • София
Влизам с 2 броя гладиатори - Раду и Гешев. Да видим къде ще стигна Grinning

# 36
Да се запиша в темата, отново с благодарности за труда положен през сезона.
Не ми е интересно вече да гледам. Всичко е някак предизвестено и ми е все тая какво ще се случи. Тая седмица очаквам мощни обиди от МиД към останалите. Раду горкия  ще си бръщолеви как ще ги победи, защото изобщо си няма идея как  са нещата с дуо император и лакей.
Гешев и на него му е все тая, защото е усетил накъде духа вятърът.
Другите са безгласни букви, на които единствения им зор беше да добутат до тук.
 Но с малка надежда гласувах за Раду.

# 37
Олее. Много яко оформена тема.

Гласувах в анкетата: Нямам фаворит. Grinning
Ако беше най - секси мъж, щях да гласувам за Колоян, ама....Grinning

Иначе си имам играчи, които харесвам, ама победител - Не.

# 38
То в този сезон даже и за най-секси мъж не мога да гласувам. Един нямаше да ми хареса, че поне да изплакна очите 🤣

# 39
Е поне на жени изплакнахме Joy

# 40
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Раду, но и на Гешев ще съм доволна.
Иначе относно сравнението на Мартин и Добрин с Момчил - на светлинни години са тия двамата от Момчи. Той никога, ама никога не се е отнасял с пренебрежение към останалите или да се мисли за император и първи избор на Боговете. А това, че има високо самочувствие за себе си, няма лошо. Поне при него е с покритие. Не като двамата въздухари сурикати.

# 41
Е поне на жени изплакнахме Joy

И при жените същата работа.

# 42
Иначе както и предполагах, още от първата битка от финалите, където битките са по-различни като индивидуални такива и по-трудно биха се нагласяли от продукцията в полза на някого, се видя колко прозира "силата" на Мартин и Добрин, има поне 3 души от другите, като Раду, Калоян и Гешев, които без проблем ще си ги отнесат като куцо пиле домат тия двамката, ако всичко се остави да се развива без намеса на продукция и без предимства, ама... Мисля все пак, че ще имаме шанса да се насладим на поне няколко такива по-реални битки, където отново ще си проличи, кои са по-силните, което е яко! (Освен в случаите, където дуото ще си купи предимство с така прилежно и "случайно" натрупаните у тях грошове, точно за да ги предпази в този етап на тези битки от реално опасните срещу тях, то нали за това и Маргарин открадна горошовете именно на Калоян...)

# 43
Чудесна Тема, Дяволо и Soney🌺Чудесна, за разлика от разочароващия сезон на ИВ.

Още не разбирам как успяха с толкова добре подготвени физически жени и мъже, да сътворят такъв компот от дренки?!😉😵💫
😵💫Много подценяване на зрителя или некадърност са нужни, може и двете. 🙃
Нямам любимци, нямам фаворити, но може би Гешев заслужава повече от другите по ред причини- физически подготвен, понаучил и пъзели, стратегически атрактивен в решенията си….Изобщо с потенциал, но за съжаление сякаш от средата на формата нещо в него се “пречупи”, сякаш нещо осъзна и…. се започна компесаторното тъпчене с храна… За капак- Продукцията започна да го сочи с пръст- сякаш само той се окръгли🤨 , само той натежа, изобщо искаха да го “посмачкат” малко, та току виж се нахъсал да окаже съпротива на Императора и Ехото Му😉 Гешев, отново в антисистемен дух, се призна за Дебелака на сезона, за слаб и тромав мечок пред сънна хралупа и … успя да прехвърли фокуса на Вездесъщите Повелители на Стратегията от себе си към Калоян и Раду. Дано това е наистина така, в Гешев ми е надеждата 😉

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 18:10 от ellis

# 44
За Микиту даже и те не са гласували.

Общи условия

Активация на акаунт