💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 991
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 750
Не си спомням на Мартин да са давали силова битка, ако има такава ме поправете. На Калоян жилетката беше и мокра освен всичко друго имаше плуване ,минаване на халки, на вчерашната битка дърпаха варели. Не мисля ,че това е битка за този етап на играта!

# 751
Не знам каква да е играта удобна за Анджи, но определено е отново удобна за Мартин както винаги до сега, хич не ми го хвалете ,така си изкара меко, леко и удобно и с Добринчо зад гърба 🤡

# 752
Сега изгледах вчерашната игра с чинийките. Коментирахте ли как Добрин беше с опряна ръка на хълбок през цялото време, докато на другите ръцете, с които държаха бяха без опора? Ако беше някой друг дали щеше да има забележка? Как беше през изминалите сезони на тази игра - използва ли се този пиниз?

# 753
тая уж 15 кг жилетка мартин я слага и сваля все едно е тениска. толкова е силен императора 😆

# 754
тая 15 кг жилетка мартин я слага и сваля все едно е тениска. толкова е силен императора 😆
Толкова е силен, че 15 кг ги превръща в 5 Joy

# 755
Всички слаби места на Анджи са на терена.
Жилетката на Мартин не тежи повече от 5кг, като сигурно давам повече.
И 15 кг да си е то се вижда, че битката е направена за него, с ясно ако се забелязва колко оредели са гъбките и тя едва едва скача по тях, а той само се разкрачва е хоп, готово! Другото нямало да има жилетка нито на стълбата, нито на другото препятствие, сега нека всички си спомним дружно колко беше обезопасена битката на Добрин, Микяй и Пелипенко, където тя викаше, че 20 кг са им малко на сушата и нямало разлика! Уау и великите думички на Димо, зрителите цял сезон не виждат плочките на Мартин, но той е изключително силен/издържлив или каквото там каза, да оставим и факта колко зле беше Анджи миналия път на тази битка, дори и да се е подобрила са и уредили гъбки, ако се контузи какво му е! Ама велик им е плазмодия, как да не си помислим, че е най-силния играч този сезон!🤮🤮🤮

# 756
Не знам защо това което ми показват ми заприлича на женския бокс от Олимпиадата в Париж, където един травестит се биеше с жени... Тук същата работа.

# 757
Сега изгледах вчерашната игра с чинийките. Коментирахте ли как Добрин беше с опряна ръка на хълбок през цялото време, докато на другите ръцете, с които държаха бяха без опора? Ако беше някой друг дали щеше да има забележка? Как беше през изминалите сезони на тази игра - използва ли се този пиниз?
Сега го гледах пак, верно се подпира на кокала си Unamused то така да държиш, нормално да можеш да си въртиш главата да се оглеждаш насам натам.

# 758
Тази същата битка колко пъти Мартин ще я играе на капитански и елиминационни? Четвърти? С единствената новост - допълненията с ласо и лост, на които Анджи на косъм не отпадна от играта със забавяне няколко обиколки срещу Венци.

# 759
Предизвестена смърт за Анджи си беше тая битка. Много е скучно така.

# 760
Наистина на разбирам как са допуснали човек с ръст на дете в такова силово предаване. Почти навсякъде ръстът на Анджи е недостатък. И целият хъс на света не може да компенсира това. Мъчително е да се гледа този двубой! Sad

# 761
Тази жилетка не е същата, която Калоян носи. Няма шанс да се движи така, ако носеше 15-20кг. А и защо трябва да я маха на някои от елементите?

# 762
Имаше навремето същия пъзел, ама с шевица. Пък тоя като за 3г дете

# 763
Имаше и една дребничка Цвети мин.година и тя много добре се справяше ,ама и нейния ред дойде.

# 764
Предлагам следващия сезон да е разделен да мъжки и женски, че ми омръзна с оплаквациите на някои жени, угодия няма. Ако не ги смятат за равни "от къде накъде, ние да не сме по-слаби" но когато играта не им отърва "защо силови игри, мъжете защо не са кавалери, ние все пак сме жени" Нека се изправят жени срещу жени и мъже срещу мъже и да се свършва тая драма! Никой не я е бил по главата Анджела първо да отива в друго племе, после да го играе ощипана защо нея трябва да номинират като новодошла, хиляда пъти да си сменя мнение и съюзници и на финала да си избере Мартин за противник, защото изведнъж Раду й станал много мил и драг. Щях да пропусна "браво Марто!" 🙂

Общи условия

Активация на акаунт