💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 031
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 195
На продуцията и е все тая дали ще стигне Мартин, дали Геша, дали Анджи. Важното е шум да се вдига.

# 196
  • София
Докато продукцията им дава картбланш на някои, а на други им реже крилата, това ще гледаме... Хейтим тоя и оня, но в основата на всичко е безпринципната и без ясни правила игра, като това го има и в други тв формати. Несправедливо е за едни да има жилетки, а за други да няма, едни да ги бутат, други да ги спъват, обаче ако някой си вземе вафла от резиденцията на блатото или си откъсне един домат...става страшно..Наказания,унижения и гонене. Да им имам строгите "правила"...
Не можем да свикнем с несправедливостта и не трябва...

# 197
  • Буркина Фасо
защо за "изравняване на силите"  товарят само мъжете?
да дадат по 10 пържоли на жените и да добият сили и те Simple Smile

# 198
Дадоха наказания, защото иначе можеше никой да не приключи битката. И тримата, знаем че, могат да минават стълбичката, но с такива контузии и на ПР е ясно, че повече от 1-2 пъти няма да стане, все пак вината за зверските контузии на състезателите е именно на ПР. Сега защо не предложиха и на Деси да вземе наказание си е баш двоен стандарт.
Аз обаче си мисля, че ПР чрез Маргарин, само ни отклонява вниманието от Дробчо. Ако накрая спечели той, всички ще си кажем, еееех добре че не беше гадния Маргарин. От кога Дробчо не е ходил на никаква индивидуална битка? Не беше ли последно на елиминация със Светлин? Малко се измества фокуса от него.

# 199
Харесваме Калоян.

Днес е Калоян, който не харесваме, а догодина може да е твой фаворит прецакан по същия начин и тогава ще се пее друга песен.
А, аз против Калоян нямам. Не ми е фаворит, но някои потребители страшно изопачават поведението му и прекаляват с хейта към него според мен, та даже ми се е случвало да го защитавам прекалено много пъти, защото се изписаха доста неща за него, които не са баш така. Същото се случи и с Раду, който също далеч не ми е фаворит, особено в началото на сезона. Заради крайностите, до които се стигна с хейта по техен адрес малко на сила почнах да им симпатизирам и се зарадвах като видях с каква разлика Раду води в анкетата. Според мен беше най-недолюбвания в началото заедно с Кралев, но успя да направи обръщалката. Joy Хората с предразсъдъци в крайна сметка се провалиха в опитите си да го изкарат най-голямото чудовище влизало в предаването.

Не съм съгласен с част от нещата, които Раду прави, но сред многото скучни образи, той е може би най-цветен и интересен. Изолатора много го ощети и от гледна точка на образ, просто не беше даван толкова често след като отиде там. Дори сега е единствения финалист, който дава някакви намеци за гласуване срещу М и Д. За жалост няма как да успее сам.

# 200
Вчера попаднах на една текст, но ще цитирам само няколко изречения. Сами ще се досетите кого визирам ( все още в игрите и с "непоклатима схема" за движение напред) 😄

"Пада онзи, който бяга. Който пълзи, не пада.
Да бягаш е опасно. Да пълзиш е безопасно.
Лежиш, извиваш са в прахта и тихичко пълзиш, защото си в безопасност. Без да бърза се валя в прахта."

# 201
Единственото хубаво нещо е , че всяко чудо е за три дни! Всички се възмущават, говорят , заканват се и в крайна сметка догодина пак ще има балъци , които да участват

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 10:38 от Dream Team

# 202
Деси беше ясно, че няма да победи с толкова рани и контузии, та по-добре че се отказа сама.
Калоян ми беше безличен в сезона, но все пак мисля, че го заслужаваше този финал повече от Анджела. Но както сте написали, жилетката и загубеното време в обличане и събличане му изяде главата.
Дано сега с новите грошове, Анджела да й дойде акъла в главата, да се коалира с правилните хора и да пратят двойката на елиминации.
Този сезон са много силни физически, но освен опосумите, от другите почти няма участник, който да владее мисленето. Много им е трудно на горките..

# 203
Но пък Анджела в момента, ако реши да играе с Мартин и Добрин, има сигурен финал. Не играеха ли трима в предпоследната битка? Трето място, не е малко. А може и второ да е. Едва ли си мисли, че има сили да спечели формата.
Аз на никого не се сърдя и никого не упреквам как си движи играта. Например Микяй. Така е решил, така играе. Негово право. Всеки вътре си преценява за себе си, а не какво би им се искало на зрителите. И то в момента. Не след месец да се тюхкаш, че е можело да предприемеш други ходове.

# 204
Според мен Анджи категорично заслужава да е по-напред от Калоян.
Тя игра и физически и социално по-добре. Беше в основата и на спортни победи и на коалиции.
Калоян, до напускането на Раду, не съществуваше. Беше от миманса, в стил Малвина.

В този ред на мисли, Мартин колкото и да е дразнещ - играе играта добре. Всички му мълчат като мишки. Ами евала на момчето, че така императорски ги подчини. Само с тичане не става, трябва и акъл.

# 205
  • Буркина Фасо
ами от промото се подразбра, че номинираните може да са 4-ма  + един служебно от снощи ... остават 2-ма неноминирани.

# 206
ами от промото се подразбра, че номинираните може да са 4-ма  + един служебно от снощи ... остават 2-ма неноминирани.

Императорът и приятелят му ще продължат да спят в резиденцията сигурно. 😀

Анжела може повече да се е показвала, но не мисля, че е по-силна от Калоян. То и на битката си пролича. Реално ако беше внимавал повече, нямаше да отпадне. Но за мен това е игра или за мъже тип Мартин, или за жени. По-дребни и слаби хора. А той е по-едър. А и колко пъти се преби в басейна, със сигурност това се е отразило.
Но пък не разбирам защо жилетката, при това мокра, беше задължителна за над басейна. При такава дълбочина до коляно си е опасно да падат, а тя предразполага към това..

# 207
Благодаря за новата тема!

Не знам кой набеди Анджи за слаба. Ами не е. Не ми харесва много социалната ѝ игра, но е силна в състезателната част.

# 208
Нищо не коментирам, само качвам пост от ФБ

"Операторите издъниха продукцията! Снимаха в близък план оста на Калоян."

Е..това е безумно. Калоян беше твърдо срещу онези двамата и в свой стил не го криеше, следователно трябва да се изгони. Беше ли останал щеше да се стикова твърдо с Гешев и Раду, че и други да привлече. Микяй и Маги щяха да се усетят, че няма кой да гърмят техните хора, освен тях двамата , а и онези щяха да търсят тогава възможност да се приобщят с останалите, така двамата отнесени дето се правят щяха да са първи на пангара, ама... Калоян беше силов играч, раздаде се, беше откровен, иска наказание, защото не мазоли , а кръв имаше по ръцете му (показаха ги)
Това с оста вече идва прекалено и много подло. Та той водеше достатъчно и оглеждаше добре ринговете, въпреки дефекта успя , но...явно се е готвил, обаче замълча, ясна му стана работата. Димо и Ралица затова толкова милозливи, знаят колко нестправедливо и нарочно беше изгонен. Не само с компонентите на играта (за жени направени, без нищо за него да изпъкне, отделно жилетката (а закопчаването особено първият път му изяде толкова време, че...и двете го подминаха) Накрая и с винта се застраховали, трябва участниците да си избират трасе, иначе....винаги и със сигурност има нечестен номер. Много добър човек и със здрави нерви Калоян. Беше ми станал любимец. Сега Раду и Гешев, ама...не са като Калоян.

# 209
  • София
Силвето с поздрав към Анджи за вчерашната победа Heart

Общи условия

Активация на акаунт