💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 132
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 180
Борис от сезон 3 беше топ играч, а го победи Паулина точно заради подобно предимство. Очевидно такива жилетки и вериги са в ущърб на участниците. Има много по-адекватни начини да се балансира битката така, че за всеки да има по нещо като елемент в битката.

Чудесно се балансира, просто играчите при балансирана битка са по слаби от въпросните жени . Факт .То пък на Калояна ако 15 кила му пречат да бие дребното Анджи, не зная за какъв финал се е надявал

# 181
То пък ако на Мартин му пречи една жилетка, за да е финалист, за какъв победител се спряга като може да скача само върху гъбки и варели като зайо Байо

# 182
Дребното Анджи, дето взе наказание, за да продължи. Защото не може. На този етап, изобщо не трябва да има опция "наказание - не мога". Калоян, с жилетка над басейна????!!? Искам да видя Мазнин така!!

# 183
Жилетките са дразнещи, но снощи е елиминационна битка:
- щом Калоян с 15кг-суха и нз колко става с мокра?! Задължително просто за уравнението и на Деси и на Анджи, трябваше по една жилетка с 2кг. - суха., защо го казвам ами Събличане , обличане...отнема време (явява се допълнителен елемент) , видяхме го!
- елиминационна пък с наказания , айде сиктир- щом не можеш да минеш компонент/и, значи не заслужаваш да си на финал. Точка.

# 184
  • Sofia
Прекрасна тема, както винаги за разлика от формата! Дяволче, Сони - голяма прегръдка и адмирации за положения труд! ❤️ Ало, Продукцията, така се прави, гледайте и се учете! Гласувах, за Раду естествено, който, колкото и да е дразнещ на моменти, притежава хъс,  упоритост и воля. Принципен е и има добро чувство за справедливост. Доволна съм, че моят фаворит води във форумната класация и съм изненадана от 10-те гласа за Мартинчо и 4-те за Добринчо! Двамата неприятници си имат последователи, няма лошо. 😊

# 185
  • София
Това събличане и обличане на жилетката сто пъти, че и се опитваше да я закопчава в началото Калоян, му изяде поне пет минути. Ами все едно бяха дали предимство на дамите. Логично беше наистина те да са с "празни" жилетки, ама... кой да мисли.

# 186
В битките на племената е по-приемливо да има наказания, но на битка за елиминация, независимо от фазата, наказания не трябва да има. Така, заради 2 мин. седянка, си тръгва някой, който си е минал елемента. Пример Анджи. Не можеш да минеш-довиждане. Толкова.

# 187
Някои хора май изобщо не осъзнават, че 15-20кг са си тежки, па било то дори за трениран мъж. 15-20 кг си е едно 3-4 годишно дете. Единици са хората, които могат да минават халки няколко пъти с такава тежест на гърба, все пак като висиш поемаш и тежестта на собственото си тегло. Дори хора като Гого и Момчил ще се затруднят. Фифо може и да успее, но и той ще се забави.

Гешев нямаше шанс срещу Крамарска, точно заради жилетката на капитанската им битка. Айде, Калоянчо разбрахме, че е трагично слаб, а Гешев? Тва, че Анджи е малка не означава, че не е достатъчно бърза на терен до степента, в която това да е в ущърб на който и да е от мъжете. Тук не става дума за Калоян. Калоян нямаше достатъчно, че да спечели предаването и няма значение дали ще е 6-ти, 5-ти или 4-ти. Лошото е, че продукцията има такава политика като цяло към битките. Днес е Калоян, който не харесваме, а догодина може да е твой фаворит прецакан по същия начин и тогава ще се пее друга песен.

# 188
Харесваме Калоян.

Някои хора май изобщо не осъзнават, че 15-20кг са си тежки, па било то дори за трениран мъж. 15-20 кг си е едно 3-4 годишно дете. Единици са хората, които могат да минават халки няколко пъти с такава тежест на гърба, все пак като висиш поемаш и тежестта на собственото си тегло. Дори хора като Гого и Момчил ще се затруднят. Фифо може и да успее, но и той ще се забави.

Г Днес е Калоян, който не харесваме, а догодина може да е твой фаворит прецакан по същия начин и тогава ще се пее друга песен.

# 189
И Калоян, и Анджи поискаха наказания снощи. Ако не даваха такива, играта можеше и да не свърши. Да бе говорим, че вторият път Калоян си поиска наказание без изобщо да пробва да мине. Анджи се опита, падна почти накрая и тогава си получи второто наказание. Беше редно и Калоян първо да се опита да мине, а той тичайки към басейна директно извика - Наказание - и Димо му го даде.

# 190
Благодаря за темата 🙂
Без да съм чела каквито и да е спойлери,но на база целия формат,и показаното до сега , и бих добавила на почти всички сезони дето съм изгледала бъдещия победител Мартин (според мен)май ще се окаже по хейтен и от Алеко който мислех че няма кой да го бие😅 Колко жалко  с всеки следващ сезон предаването става все по-тъпо ,и тъпо🤦😁Гласувах за Радко 😅може и Геша в краен случай.Този сезон беше трудно да намериш изявен фаворит.😁

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 14:02 от *Ани*

# 191
Нищо не коментирам, само качвам пост от ФБ

"Операторите издъниха продукцията! Снимаха в близък план оста на Калоян."

# 192
Първо - продължават с идиотските съоръжения да осакатяват хората.
Второ - вината че Деси не се сетила не е изцяло нейна, а до голяма степен на продукцията. В това шоу никога не знаеш какво може и какво не може. Нито като участник, нито като зрител.

Вместо - ами добре отказваш ли се, трябваше той да каже "Искаш ли наказание"

# 193
И аз мисля, че Димо можеше да пита Деси дали иска наказание. Отделно ме вбесява липсата на каквито и да е ясни правила. Всичко се решава в движение и както решат водещите/ продуцентите. Това е толкова демотивиращо. Даже се чудя как въобще има желаещи да ходят да се трошат по арените за едната слава само..

# 194
  • София
С хрантутене, навеждане на глави и покриване Микяй и Маги ще стигнат до полуфинала, но това ще им е максимума. Разбира се, Мартин и Добрин можеше доста по-рано да са пратени на елиминиция, но нямам отговор защо не се случи. Сега имат към 8 гласа само в грошове, което обезмисля всичко.
Някой измежду Гешев, Раду и Анджи ще е изнедада да стигне до полуфиналите.
Поне на финала дано има много тежки компоненти. Там ще съм за Добрин вече. При елементи с повече плуване би бил по-бавен от IT нърда.

Общи условия

Активация на акаунт