💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 148
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 585
Любимата ми игра с чашките. Много я харесвам.
Помните ли играта от С1 с онез стотинки, в която Ана-Мария побед. Повече никога не я дадоха.
И на Мартин му е любима , заедно с игрите с плочки и топчета Simple Smile Идеално.
Италианският лицей го “подлъзнали” докато “от мисля”  -ха , много просто момче.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 22:02 от gerido

# 586
Защо не дадат един подест на Анджи, мега тъпо е да отпадне поради ръста си.

# 587
Помните ли миналата година как викаше Димо на Рълев- "Краля на Игри на волята "  Joy

# 588
  • София
Поредно издаване от страна на продукцията. Защо ли винаги се случва в полза на дуета?!

# 589
Помните ли миналата година как викаше Димо на Рълев- "Краля на Игри на волята "  Joy

Помним, помним. Grinning Ама аз Рълев така и не го харесах. Не е моят побефил в С5. Бях си за Момчил и Мастагарков. Grinning

# 590
  • Sofia
Възпитаникът на италианския лицей от къде е изпълзял, не знам, но лъзнАл ги бил Гешев, разбираш ли! Новите думи, които измисля и с гордост използва са "черешката на тортата"! Ако моят речник е толкова беден, ще ме е срам да кажа къде съм учила, но той "умникът" скрупули няма! Смешник със самочувствие, без покритие и его в излишък!

# 591
Браво на Гешев- в един ден да си на кокили и да буташ варели и после да крепиш чашки. Срамота. Можеха да му дадат и по едно бебе във всяка ръка.

# 592
От много време насам гледам цяла битка без превъртане. Много хубава игра направиха четиримата. Като ги няма МиД, всичко е толкова интересно, все едно гледам старите сезони.
Всички бутаха и влачиха, дори изнемощелия Павел, само Мартинчо скача по гъбките...

# 593
Радо защо си позволява вечно да заема централното място на масата!?

# 594
Аз на мястото на продуцентите ще използвам AI и ще изтрия дуото от предаването. Иде ми да купя Нова ТВ за да го направя. Чух го и аз това "лъзнал". Спомнете си Поли колко чисто говореше чуждия за нея език - български. У Раду усещам акцента, но въпреки това е километри преди това недоразумение Мартин.

# 595
Добрин ,ще купува гласове май .Утре ще плачем ,идват родата .

# 596
Толкова да реве човек като Маги не бях виждала!
С тия гъбки номиниран сигурно е маргарина, те са негов патент

# 597
Ех!Много си обичам Добрин..Само хубави неща му пожелавам!

# 598
Защо Дробчо да харчи за Мазньо???
 Той няма ли достатъчно?

# 599
Пак тънки подигравки към Гешев, щом едни чашки и чикийки не можел да построи, какви сгради щял да строи и той подобаващо обаче: "Криви" JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт