💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 037
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 705
И аз много рядко пускам Чакалcast, но приятелката на Гешев е много приятна, интелигентна и сериозна жена. И тя тренира кросфит, запознали са се в залата.

# 706
И сега какво ще става-приятелките на Добри и Гешев ще влизат догодина в ИВ ? Joy

# 707
  • София
Днес само един ли ще отпада?
Само една Simple Smile

# 708
Не, приятелката на Гешев категорично каза, че няма интерес и това си е била само негова мечта. Simple Smile

# 709
  • Sofia
Е тя и продукцията ни мисли за идиоти, не стига, че ни натресе двамата неприятници, и цял сезон ни проглуши ушите, колко са добри, ами и победители ще ги направи. Някакви си там Фифофци, Момчиловци, Гоговци, Моруновци и сие за нищо не стават, в сравнение с МиД. Не разбрахте ли, че зрителите сме кръгли идиоти, нищо не разбираме и подкрепяме  винаги неподходящите!😂😂😂

# 710
Мики сглупи. Трябваше да каже на Маги:
-- Избери Геша - това е силова игра, с него имаш най-голям шанс да продължиш. Което щеше да е самата истина!!!
Едно на ръка, че тогава гарантирано един от тях (борците) щеше да продължи.
Не стопли, че когато двама приятели са на тясно, е по-силен ход единият да продължи.

И не казвам да саботира (когато той играе с Раду) заради нея.  Напротив - да си играе с пълна сила пък каквото "сабя покаже".

# 711
Мишкяй беше симпатичен играч докато беше в синьото племе.

# 712
200 гроша -1 глас Open Mouth

5:5 ще са Мартин срещу Раду и Анджи ще избере Мартин

# 713
Защо си изхарчиха грошовете вместо да си ги запазят за предимство? Та те отиват да се бият срещу Анджи Joy Тя няма никакъв шанс, за съжаление.

# 714
Мартин се жалва, че някой е подигравателен към него JoyJoyJoyJoyJoy
Анджи трябваше да избере Раду.
Кристалчето дето подарява на Анджи да ѝ е на късмет и да се върне, представям си дават следващ синхрон на Раду с блесналия поглед, обяснявайки как всъщност го е омагьосал и ще ѝ донесе загуба JoyJoy

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 20:18 от Ne0n

# 715
Пак промяна на правилата в движение Joy При равни гласове до сега не решаваше ли този, който е спечелил имунитета

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 20:27 от giveaway

# 716
Утре на полуфинала ,дали Добрин ще си купи предимство?

# 717
Ех Раду ще си даде всички талисмани ако може Анджи да му свърши мръсната работа и да отстрани Мартин, щото втори път не му се пада от него. С този г-н Изолатор много се е вживял 🙄

# 718
Жестът на Раду изглежда сантиментален, но на ме ми хареса. Сега дали ще има гъбки на Мартин срещу късичкото Анджи?

# 719
Жестът на Раду изглежда сантиментален, но на ме ми хареса. Сега дали ще има гъбки на Мартин срещу късичкото Анджи?

От промото изглеждаше, че има гъбки.

Общи условия

Активация на акаунт