💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 017
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 720
Показно как се реди битка в полза на единия състезател.

# 721
Ето и жилетка за Императора ,и въпреки всичко той ще победи!

# 722
И що пак бебешкия пъзел?! Вероятно е с надпис и номериран. За първи път Маргарин с жилетка, ама на последния елемент!

# 723
  • Sofia
Казах ви аз, че днес ще гледаме Зайко Байко скок подскок! Няма значение, че и чайките вече знаят, че Анджи я няма на гъбки.. Но нали на "победителя" пътят трябва да е чист!

# 724
На гъбки и на ласо най-вече я няма.
Тоя сефте слага жилетка, не знае как да си я облече...

# 725
  • София
Не думай JoyJoyJoy
Ама това ласо и гъбките не са случайно там JoyJoyJoy
Макар че този път учудващо уцели почти от третия път

# 726
Аман от сметки ,само грошове в главите им 🤕👎

# 727
Тази битка все едно е правена, за да включва всички възможни слабости на Анджи...Rolling Eyes

# 728
Не думай JoyJoyJoy
Ама това ласо и гъбките не са случайно там JoyJoyJoy
Макар че този път учудващо уцели почти от третия път
А какво да е заради Анджи ,чували ли да носят или да бутат колички? Ми тя там ,изобщо не я виждам.

# 729
Не. Битката трябваше да е между Мартин и Гешев и да беше силови елементи, като вчера едно влачене на варели щеше да е супер.
Да. Три пъти са видяли, че не се справя на нея Grinning

# 730
Анджи тази битка я играе за 3-ти път и пъзела знае. Да казвам ли и аз, че играта е нагласена за нея!?

# 731
Тази битка Анджи я игра с Венци и още някой.

# 732
  • София
Като че ли ни е национална черта да съсипваме това, което сме градили. В случая не говоря за МиД.  В началото симпатизирах на няколко участника, на женската коалиция не особено. В нея имаше няколко елемента, които си ме дразнеха от начало. В последствие по една или друга причина започнаха да ме дразнят и в края на участието им бях доволна че напускат. Конкретно за Раду - в началото ми беше интересен, после полека лека започнах да забелязвам неприятни черти. В изолатора като че ли позабравих неприятното и сега отново си припомних защо в същност не ми харесва.
И за социалната игра, определено не я разбирам и вероятно за това не ми харесва начина по който се играе. За мен си е лъжа, подмазване, забиване на нож в гъба. Може и да греша, но не е моето това. Така го виждам аз.
Уф олях се, но този сезон освен недоумение не буди никакви други емоции в мен.

# 733
Значи Анджи я е играла тази игра няколко пъти,редила  е и точно този пъзел,но иначе играта е направена за Мартин
Ми аз ще кажа че Анджи е привилигерована
Готови сте на бялото да кажете черно само и само да оплюете Мартин

# 734
То пък един пъзел Joy Тя дали ще го стигне изобщо преди Марто да го реши?

Общи условия

Активация на акаунт