💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 039
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 780
Пак промяна на правилата в движение Joy При равни гласове до сега не решаваше ли този, който е спечелил имунитета
Никога не е било така. Винаги служебно номинираният си избира противник при равни гласове в последната седмица

Това съм го забравила, моя грешка Blush

Мартин след като победи дори не дадоха жилетката повече, кога я скриха, къде се дяна, не стана ясно. Просто не разбирам защо продължавам да гледам и да се ядосвам.

# 781
  • Варна
Гледам със закъснение, до средата на на играта на Мартин и Анджи съм, но щом видях гъбите ми става ясно какво ще е положението.
Как пък една игра със груба сила не му дадоха на тоя!

# 782
  • София
Сезон 6 на ИВ е живото доказателство, как една творческа немощ е в състояние да затрие и най-добрия замисъл!
П-а-р-о-д-и-я! Резултатът от играта с чинийките беше ясен, преди играта да е започнала. Как пък никой не се сети да й сложи един камък, ей така за равен старт? 148 см Анджела реди купички редом до Пергелчо и голата гръд на Дробчо.
А тази вечер, уважаеми зрители предлагаме на Вашето внимание уникално забавление -  галеникът на съдбата (продукцията) и гъбките! Рунд 10-ти, скок-подсок Зайко Байко и така, до финал.
Игричка подбрана за дългите краченца на ОНЯ и за късите /защото е нисичка/ крачета на Анджи! Евала, пичове, само така!

# 783
  • София
Не знам колко тежи жилетката, но останалите които я носиха, я мокреха и ставаше двойно по-тежка...

# 784
Жилетки, варели! Хайде, сега и вие! Нали трябва императорът да вдигне победоносно ръчички! Сигурно си връща и записи на предаването, за да се самовъзхищава и самопотупва по рамото, как жъне  "победа след победа"😁

# 785
  • Варна
Ооо, Мартин трябва да цели с жилетка!
О, колко трудно и тежко за него, почти колкото да 148 см жена да минава гъбите и високите варели

# 786
  • София
Сега искам да видя физиономията на Раду при връщането на Мартин Grinning
Ти ако може да видиш нашите /на болшинството/ хич не ти трябва да гледаш тази на Раду! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 787
  • София
Тази игра би била що-годе равностойно трудна, ако разстоянието между гъбките и между варелите за дваматата е различно - пропорционално на дължината на краката им. Или пък великата продукция да даде друга игра, при която драстичната разлика в ръста да не е толкова определяща. Ама всички знаем отдавна, че целта не е това, че всичко се използва, за да се прецакат едни и да се фаворизират други.

А поради това фаворизираните, освен че натурално са си противни като хора, стават още по-противни за гледане.

Допълвам, че бях забравила: И тоя простак, като я настига преди гъбките, ще й вика: "Бау!" зад гърба! Наглото самозабравило се същество!

Последна редакция: чт, 12 дек 2024, 21:45 от Beretsheri

# 788
Досега не са давали такова избирателно носене на жилетка, винаги жилетките ги носеха ог началото до края, даже ги и мокреха. С гъбките беше много нечестно, просто продукцията се презастраховаха, че Мартин ще победи.

# 789
  • Варна
Ебаси гадното предаване, как не измислиха една игра в която да знаят , че може да има шанс Анджела.
Иначе му дали жилетка, каква жилетка какви пет лева! Тоя я носи през една трета от времето

# 790
Откъде знае Мартин каква е била играта между Венци Маги и Анджи

# 791
  • София
В момента гледам финала на битката Му с Анджи и този Мухльо, виждайки поредния подарък от продукцията към него победоносно и с възглас вдига ръчичките нагоре... победител, бе...

# 792
Моят идеален развой:
4.Мартин
3.Добрин
2.Гешев
1.Раду

# 793
Битката била на Анджи гъбки! И как лъже! докъде е стигнала
Мартин знае всичко, нали е човек на продукцията! Даже Димо му подсказа за пъзела, да не би да се обърка нещо

# 794
По антипатичен претендент за титлата не съм гледала в сезоните. Замислих се защо? Защото говори с една такава ехидна усмивка с чувство за превъзходство. И въобще откъде накъде ще кръщават участниците с монархически титли? Властелинът на плъховете.

Общи условия

Активация на акаунт