💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 906
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 260
Колкото и да преиначаваме това беше най -нагласения сезон ,с  най-слаб интерес и най -бутан до финал победител с най-арогантно поведение .  Достатъчно аргументи има в посока на гореспоменатото.  А това поставя под съмнение честността и на на финалната битка  .

Ние се палим , но някак обидно е за всички участници , като Калоян , Караолис , Анджи, Борисенко .  Димитър , Светльо, Раду   Силвето , Стан , Деси които не бяха избрани от продукцията  за финала   а само за поддържащи роли и за партньори в игри подходящи за физ. дадености на победителя. .
Императорът  големият победител показа качества в нагласени за него битки , социална игра , която беше недостойна и  надменност , с което загуби симпатия, уважение ( с малки изключителния ) и дори напротив с  уж шегата му да е груб към съотборници провокира омаловажаване и дори презрение.

# 1 261
  • София
Вече на 2-3 места във фейса срещам мнения, че Мартин е племенник на Фродо. Това обяснява някои детайли от състезанията, ако е вярно...

# 1 262
  • Sunshine state
Колко предвидимо... Злобното връзкарче с малките очички спечели. 😡

# 1 263
Ауу и какво стана сега, всъщност се развенча големия мит- най-накрая имаме жена победител в Игри на волята! Шок! БоНба! Айде да ни е честито! Joy

# 1 264
Не гледах финала,защото знаех крайната тройка от седмици,тогава,когато на всички ни стана ясно колко нагласено и нечестно се случват нещата.
Да не споменавам,че цели епизоди съм пропуснала целенасочено и в знак на протест.

Най-ощетен е Добрин,който се каза поддържаща роля и който е там,само и единствено,за да може Мартин да вземе чека. Все пак смятам,че Мартин му е подхвърлил 5 лв за "услугите".

Догодина разбира се,че ще дам шанс,но или ще се поучат от грешките си от сезон 6 и ще си върнат малко от славата на сезон 3 и 4 или наистина ще се довършат. Едно от двете ще е.

# 1 265
За нов водещ догодина си пожелавам Павката !!!
Много ще му отива! Ще се справи перфектно !🍀
Дано!
Ааа, не така с лошо де, за тия, които мислят да отсвирват игрите следващия сезон Wink Аз мислех да се отказвам, защото просто ми изчезна интересът, ама ако сложат Павката за водещ веднага се нареждам пред екрана с пуканките Satisfied

# 1 266
Пародията свърши. Няма как една последна игра и победа да изтрие цял сезон схеми, манипулации, саботажи и откровено неуважение и подигравки към конкурентите.  Нещо,което е абсолютно против самото име "Игри
на волята". Колкото и някои хора да ми обясняват, че не съм видяла което съм видяла и не съм чула което съм чула 🤡 Феновете на Мартин и Добрин да ги разправят на някой малоумен ,може и да им повярва 😏
  Така че най-добре да сменят името на предаването за да не лъжат участници и зрители.

# 1 267
И да сложим пак някой цитат по традиция:
Раду:
-- Гледам, пред мен са Мартин и Добрин -- всичко е наред!
--Целият ми зор, целият ми пот!

А че Димо коментираше както му падне - още един пример:
-- Като надуши гризлито, Мартин даде газ.
Което въобще не беше вярно. Пет секунди по-късно, Димо обръща паланчинката на:
-- Ииии Мартин е последен.

Минаването на стълбата с това въже под мишница е една невероятна тъпотия, казвам го за 3-ти път, но пак им е малко.

Добри допусна една ключова грешка на пъзела.
Вместо да нареди първо ВСИЧКИ парчета по рамката, той твърде рано мина на метода "brute force" при който си нарочваше една дупка и проверяваше всички парчета на нея. После следващата дупка.
Мартин пък приложи една техника която за малки пъзели явно е доста полезна - снаждане на парчета по две, ако в движение види такива - хоп на момента ги слага заедно.

# 1 268
Благодаря за времето,прекарано с вас! Бях повече четяща,почти непишеща. Пожелавам на Мартин,докато си харчи наградата,да порасне и да се научи да уважава.
   Остава горчиви усещане у мен дали е толкова чиста победата му.

# 1 269
Честито на печелившия.Може спокойно сега  да си делнат парите с братото😂Както казах интуицията ми,и екипа не ме подведоха та да... 😁Радвам се че най-накрая свърши.Голяма мъка беше този сезон.Следващия очаквам да  е още по-голяма😄

# 1 270
Малиии "големи "вълнения Joy Игри на волята най-после обедини нацията и всички са на едно мнение Joy браво на Императора Joy
Ако за Алекса и други примерни хората се вълнуваха и пишеха, генерираха трафик, то сега...дори не им се занимава. Simple Smile
Дали сезона е феноменален успех?

# 1 271
Малко снимки от снощното парти. Раду поднася тортата на Мартин. Павката пляска. Толкова за отношенията им. Добри не е бил на дискотека, което говори много за него.

Димитър и жените. Grinning

# 1 272
Аз да си призная - не гледах финала. То като знаех кой ще спечели, за какво да си губя времето Grinning

# 1 273
  • Буркина Фасо
и епизодите гледа при известен победител Smiley

# 1 274
Епизодите ги гледах, че ми беше интересно как Марто ще стане победител, т.нар. социална игра (по-известна като продуцентска игра и намеса Grinning) е, нагледах се на абсурди...

Общи условия

Активация на акаунт