💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 69 948
  • 1 489
  •   1
Отговори
# 1 245
Весели празници ! Живи и здрави!😘

# 1 246
Към финалната битка нямам забележки. Забележки имам към сезона и предни битки и как се стигна до тук. Но каквото такова. Дъвкали сме го вече.

# 1 247
Битката беше добра. Имаше си всичко. Без гъбки.
Добри, няма ненаказано добро.
Гешев късмет и много хубави неща да ти се случат. Заслужаваш.

Весели празници на всички.
Енджой!

# 1 248
  • Бургас
За нов водещ догодина си пожелавам Павката !!!
Много ще му отива! Ще се справи перфектно !🍀
Дано!

# 1 249
В този сезон нямаше такива герои като Фифо, Гого или Момчи... затова и някак си нямах изявен фаворит! Дразнех се цял сезон, че на Мартин и Добрин всичко им се получаваше- грошове, награди, коалиции... за което има вина слабият подбор на участници! Не знам с какво играчи като Малвина, Маги и Микяй са заблудили продукцията, че биха били интересни!
Още я има магията в това предаване, но да се наблегне на кастинга! Не съм вярвала, че ще го кажа, но имам нужда от някой като Виолета или Мани...за да бъде интересно! Не бива да залагат само на спортисти!

# 1 250

Синхроните за сезона.
Топ 10 по синхрони е и финалният топ 10 Joy

# 1 251
  • Stockholm
Благодаря на всички за темата Purple Heart

Ако не бяхте вие, за да си сверявам часовника, сигурно щях да се чудя защо не изпитах вълнение нито за миг, докато вяло гледах сезона, защо нито един участник не успя да ми стане фаворит и защо дори не се ядосвам на закърнялата в бигбрадърския си манталитет продукция.

Жалко за опитните зайчета Димитър, Караолис, Светлин, Калоян, Крамарска, Силвето и дори Павел и Раду.

Освен продукцията, основните виновници за провала на сезона са Гешев с малоумната си постъпка да съсипе една  коалиция- бетон и злопаметният безхарактерен Микяй. Дори и смешниците Кралев и Стан не успяха да разведрят атмосферата на пошли задкулисни игри и саботажи, сякаш драгият зрител е някакъв дебил, който консумира всичко, което му се подаде.  

Няма да поздравя победителя, защото той сам се поздравяваше  многократно още преди да спечели. Айде няма нужда.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 16:24 от silsto

# 1 252
  • софия
Равностойна битка наистина. Браво и на тримата, всеки имаше шанс.
Честито на Марто.

А и тримата са "официални треньори", та за всеки по нещо дет се вика.... Joy

Въртяха - сукаха, трима от най-добрите бяха на финал.  Даже четирима от най-добрите.

Марто щом може с вериги и вагонетки да не бяха го скатавали толкова. Но цял сезон за мен такъв му беше образа - "инфантилен очилатко", ама пълен със скрити козове за арената.  
Е много хитро.... Joy
Но пък как иначе Ралица ще се възторгне днес "ето затова тази игра е велика". Grinning

Благодаря и аз на Дяволо и  Сони за прекрасните теми Heart
и на Марина за синхроните Heart

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 00:05 от freespirit

# 1 253
Аз се заблудих малко и не разбрах, че финалът е днес и пропуснах отпадането на Раду. Получи се чудесна финална битка и за първи път толкова оспорвана. Вече бях дочула, че Марти печели,  но до последно се надявах за Гешев и Добри дори, защото тях подкрепях повече.
Честито на победителя, не ми е любимец, но игра умно, намери си лоялен коалиционен партньор, имаше качества и според мен заслужено спечели.

Макар да е коментирано вече, гледах подкаста с приятелката на Гешев и останах очарована от тази жена - как говори, как разсъждава, адмирации от мен. Една истински обичаща жена, която разбира и искрено подкрепя партньора си в неговите интереси.

Аз също следя предаването от сезон 1 и макар много неща да не ми допадат и да не ги удобрявам, то си е един вид пристрастяване и като добавим и списването в темата се превръща в своеобразно хоби Laughing Понякога си мисля, че ако не е темата ще се откажа да го следя. Аз никога не съм се заричала, че ще спра да гледам, защото знам, че едва ли ще го направя. Единсвеното, което искам е да уважават нас истинските фенове, които също спомогнахме да направят предаването успешно и да не гонят само един бърз добър рейтинг.

Сезон 4 остава в сърцето ми и едва ли някога ще бъде надминат...може би единствено ако Гого участва в Ол Старс.

Благодаря на всички поддържащи темата!
Поздрави и Весели празници!

# 1 254
За Гешев бях, но сам си е виновен.
Битката си беше негова, но не беше достатъчно добър.

# 1 255
И аз съм от харесалите финала, особено предвид сезона. Динамичен беше, имаше интрига (донякъде). Бях за Гешев и въпреки че остана трети, не ме разочарова. Остана си все така позитивен на синхроните, интересен ми беше през сезона Simple Smile

# 1 256
  • София
Хубава финална битка. За мен Добри си заслужаваше най-много победата, но я изпусна. Гешев макар и силен физически не можа да извади полза от това. Изненада ме Добри и на полуфинала, че се справи толкова добре на слайда.
Ще гледам и следващите сезони.

# 1 257
🤣🤣🤣 Няма да пиша нищо…”Обичам та Марто”! Честит ни победител все пак 👍
Е напиши нещо и за продуцента и екипа де , що така лаконично  Simple Smile

# 1 258
Финслната битка беше като за Гешев - точно негова. Сам си е виновен, че не се справи с топките.
Колкото и да преиначавате истината, Добрин през целият сезон се е доказвал на всякакви битки. Играеше ги добре и то много добре. "Няма ненаказано добро, Добри" - честито ти второ място.

На Мартин му честитя победата.

Най-скучният и муден финал евър за 6-сезона е финалът на Сезон 2. Милен срещу... Не помня кой беше. Сложиха баскетбол (Милен е бил в отбор) и втория си отвися там. Ако на някой му се гледа във vbox го има.

# 1 259
  • София
Полуфиналната битка не я коментирам,но финалната добре се получи,няма да си кривя душата.
Миналата година финал играха 3-ма,но реално двама.Да не си припомняме Милен как игра сам срещу себе си,защото Боби зацикли на едни топки.
Е,този път дори Димо едва успяваше да отчита 10 секундните обрати.
Гешев-ти си моят човек! Успех в живота!
М и Д -обичайте се! Раду-енджой!
Сега настава глобална скука в ефира,но тръпна-тръпна за следващия сезон.
Обещаха ни да е извънземен!

Общи условия

Активация на акаунт