💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 13 (ФИНАЛ) (09.12 - 17.12)

• 70 043
  • 1 489
  •   2
Отговори
# 1 230
Страхотен финал, равностоен и интересен до последно! Браво на финалистите, тримата пичове, биткаджии и със страшен спортен хъс! Гешев, Добри, Мартин, страхотна битка, адмирации! За мен най-добрият и интересен сезон досега 👌👏 👏 👏  Димо, най-добрият водещ, пожелавам му скоро пак да е на линия

# 1 231

Синхроните за сезона.

*открих си грешка в таблицата, Анджела има 68 през 12-та седмица, а не 98 както пише, но общият брой синхрони си остава същият.

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 23:23 от marinaa3

# 1 232
  • Germany
Catfish🤣 Какво пиеш? Наздраве 😜

# 1 233
Много хейт......защо трябва да  сме такива.....

# 1 234
Брей май само аз съм спряла като Раду отпадна, не желаех да има рейтинг тъпият им Финал! Очакваше се очилатият да победи, дори и да са им дали вагонетките. Жалкото е единствено, че кг не се показват как се теглят, за да повярвам, че е спечелил честно!

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 10:07 от Мира999

# 1 235
Ехее Павел къде отпадна пък има почти колкото финалистите синхрони Grinning
Сега като гледам последната табличка колко много дрънканици сме изслушали Joy

Catfish🤣 Какво пиеш? Наздраве 😜
JoyJoyJoyJoy

# 1 236
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Изпуснах финалната игра, но видях награждаването. Ами честито на Мартин - за мен е поредният нехаресван победител. Досега няма победител, когото да съм харесала в този формат. Е, Андрей победи заслужено, беше най-силен на арената, но като човек изобщо не го харесвах.
Та така, явно традицията е такава в това предаване.

# 1 237
  • София
Казвам ви до нови срещи, приятели. Приятно ми беше с вас, много даже!
Светли празници, здраве и късмет на вас и на семействата ви!

# 1 238
Ами и да искаха от продукцията нямаше как да наредят тази битка и по-точно финалните секунди! Толкова инфарктен финал не е имало, дори Алекса срещу Фифо....
Колкото и противни да ми бяха Мартин и Добрин ми стана мъчно за втория и как изпусна победата!
Поне за Гешев не ме е яд- не стигна пръв до пъзела, иначе щях да съжалявам.
Готин финал се получи,равностойна битка и въпреки победата на Мартин не останах с горчиво чувство, както от финала на гривните например!
Харесаха ми и финалните кадри и това, че в този сезон се допуснаха много грешки не означава,че спирам с Игрите. Чакам си 7-ми сезон, нов/нови водещи и може би някои промени в концепцията.

# 1 239
Аз пак превключих на друг канал, май виното ми е малко😂. Ралица и Димо гушнаха ли Мартин😀

Това ще да е. Сипи си още. Наздраве🥂
😀

Честито на победителя. За мен лично това е най-достойния победител за най-слабия сезон до момента. Просто не заслужаваха друг.

Благодаря на всички, които допринесоха за интересното време в темата. На създателите й и на всички коментиращи.
Ще видим какво ни чака следващия сезон. Надявам се на израстване и промяна.

Весели празници на всички🎅🎅🎅

# 1 240
  • София
Да сме живи и здрави...

Беше ми приятно във вашата компания, добре че е форумът, та да преживеем по-леко нещата и да се посмеем..

# 1 241
  • Бургас
С какви/кой връзки е?

Бях за Раду или Гешев!
Искрено съжалявам и за двамата!
За мен те са истинските победители!

# 1 242
  • София
Страхотен финал, равностоен и интересен до последно! Браво на финалистите, тримата пичове, биткаджии и със страшен спортен хъс! Гешев, Добри, Мартин, страхотна битка, адмирации! За мен най-добрият и интересен сезон досега 👌👏 👏 👏  Димо, най-добрият водещ, пожелавам му скоро пак да е на линия
Не бих се изненадала! След като Мазния мотивира деца и ги учи как се печелят 100000 с връзки, що Димо да не им дава насоки за движението по пътя и как да се пазят от такива като него. Непременно трябва да е на екран!

# 1 243
  • София
Много хубава битка, точно като за финал - имаше всякакви елементи, за всеки от тях.Не вярвах Мартин да издържи на колички и вериги, ама избута момчето. Добрин сам се прецака, иначе беше най-добър последните две игри. Гешев не им отстъпи, само тези топки му изядоха главата.
И много ме е яд на Димо, не си представям друг водещ на негово място. Но се надявам да си понесе последствията и дано го отрезвят.

# 1 244
Май не съм гледала друга толкова оспорвана финална битка. В това отношение ми хареса. През цялото време се сменяше класирането, а накрая всичко се реши за секунди.
Не мисля, че победителят от тази битка е бил предизвестен. Всеки от тримата имаше своя шанс. Гешев се замота с последната топка, на Добрин му трябваха още 2 секунди на пъзела и да си запомни числата.

Общи условия

Активация на акаунт