Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 467
  • 712
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Xiaomi Robot Vacuum X20 Max мечтая си за помощник вкъщи.

# 361
Прахосмукачката робот, защото се надявам да ме отменя, нямам възможност да чистя всеки ден, а има нужда.

# 362
Бих искала да получа робот-прахосмукачката Xiaomi, за да имаме домашен помощник в чистенето.

# 363
Бих избрала Xiaomi Robot Vacuum X20 Max, за да си почивам, докато домът ми се почиства.

# 364
  • гр.София
Роботът прахосмукачка е моят избор.

# 365
Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE

# 366
Избирам робот-прахосмукачка Xiaomi Robot Vacuum X20 Max. Ще ми бъде добър помощник вкъщи.

# 367
прахосмукачки Xiaomi Robot Vacuum X20 Max, имам нужда  от такъв домашен помощник

# 368
Xiaomi Watch 2 Pro 4G LTE бих искала да спечеля.

# 369
  • Хасково
Харесвам и ползвам Xiaomi и с удоволствие бих избрала  Xiaomi 14 Ultra

# 370
Бих избрала Xiaomi TV Max 100 2025 защото предполагам, че ще е невероятно изживяване

# 371
Телевизора Xiaomi TV Max 100 ще е прекрасено изживяване и невероятен подарък за Коледа!

# 372
Имам нужда от нов телефон Xiaomi 14 Ultra

# 373
Аз бих искала Xiaomi 14 Ultra
Телефонът може да се похвали с една от най-добрите камери в смартфон досега. Професионална работа. Основната камера се състои от 50 MP основен сензор, 48 MP ултраширок сензор и 48 MP телефото сензор с 3,5x оптично увеличение. Телефонът също така включва 48 MP перископна камера с 120x цифрово увеличение. Качеството на снимките е впечатляващо, с детайлни изображения, точни цветове и отлични нива на детайлност. Ще получавам страхотни снимки както на светло, така и на изкуствена светлина. А макрото с детайли на 10 см ми е любимо. Обичам да снимам с макро.
Телефонът също така поддържа запис на видео с 8K резолюция и предлага стабилизация на видеото с AI.
Много обичам да снимам и хобито ми е свързано с това. Искам да имам такъв телефон, за да си правя с удоволствие красиви снимки и видеа на професионално ниво.

Бонус поне за мен- Първокласен хардуер- Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, който осигурява бърза и гладка производителност.
Елегантен премиум дизайн.
Издръжлива батерия и друг бонус- поддържа бързо зареждане от 120 W, което може да зареди батерията от 0% до 100% за едва 15 минути. Освен това поддържа безжично зареждане от 50 W и обратно зареждане. Идеално просто, за да мога да си снимам и сърфирам цял ден.
Лек, интуитивен, пълен с полезни функции софтуер MIUI 13, който е базиран на Android 12.
Изобщо - първокласно качество във всеки аспект. Красив дизайн, мощен хардуер, изключителна камера, дълготрайна батерия.

# 374
  • Някъде по Дунава
Бих се зарадвала на новия телефон. Старият ми е с  малка памет и не прави добри снимки.

Общи условия

Активация на акаунт