Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 432
  • 712
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Тогава нямаше Дядо Коледа, а идваше Дядо Мраз и той ми донесе едно дървено детско пиано играчка и луканки и салами. Simple Smile Още помня колко се ядосвах, че пак съм го изпуснала и че за пореден път не можах да го видя.

# 706
Помня най-ценния и незабравим подарък за мен на Коледа. Подари ми го баща ми (който не е жив вече), но много хубав подарък ми беше избрал - едно дървено слонче за късмет. Незабравим е, защото точно тази Коледа, само аз от три деца получих подарък от него.

# 707
Помните ли най-ценния си и обичан коледен подарък или незабравима изненада, която ви е донесла радост? Разкажете ни за този скъп спомен в коментарите!

Най-ценният подарък за мен беше една книга, която децата ми подариха!
Бяха събирали тайно пари за да ме изненадат и успяха!
Много мил и скъп спомен!

# 708
Помня една икона. Подарък за Коледа от родителите ми, както и пръстен с детелини. Адски старомоден модел, но го пазя с хубаво спомен.

# 709
Помня и още пазя голямата руска кукла, която Дядо Мраз ми донесе преди 40 години.

# 710
Най-ценните подаръци са картичките и рисунките на дъщерите ми.

# 711
Едно бяло плюшено кученце пудел със златно синджирче. Баща ми ми го подари.

# 712

Изтеглени са и последните късметлии, които печелят ваучер на стойност 99 лв. за онлайн магазина на Xiaomi.
Това са:

pinko
Hermione Granger

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 05.01.2025 г. като упоменат, че са победители във втория етап от коледната игра на "Xiaomi" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

✔️ три имена
✔️ email адрес

Благодарим на всички за участието! 

Общи условия

Активация на акаунт