Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 436
  • 712
  •   1
Отговори
# 690
Най-голяма радост ми доставя, когато близките ми отварят подаръците, които съм избрала за тях и истински се радват, най-често децата са най-щастливи. Миналата година получих принтер за снимки, който иначе щях да си купя и много се зарадвах, защото не очаквах. Като цяло всички около мен доста се стараят да измислят интересни подаръци - често получавам чорапи, нещо като забавна традиция стана. Както и приключения - по-интересните тази година - получих урок по летене, а подарих урок по каране на трактор Simple Smile

# 691
  • In The Middle Of Nowhere
Най-"скъпите" подаръци са ми от детството. Помня един конкретен от любимата ми баба.. 😓

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 14:44 от angeles

# 692
Винаги най-безценният подарък е най-желаният
Когато бях малка много исках бременна кукла Барби и за една Коледа я получих

# 693
  • София
Най-скъпият за мен подарък беше първият такъв, който ми подари синът ми със заработени от него пари.

# 694
Най-скъпият подарък беше положителен тест за бременност точно на Коледа преди няколко години 🥰

# 695
  • Враца
Като ценител на кафето, високо оцених, сет от кафета, от цял свят, селектирани по сортове. Още по-ценно е, че това е подарък от сина ми, който се е постарал да зарадва мама. Heart

# 696
Най-ценният подарък е времето прекарано със семейството и приятелите.

# 697
За мен най-ценният подарък са спомените със семейството ми, радостта ни и настроението, което създава празника. Оценявам го най-вече сега, когато знам, че не мога да върна времето и любимите ми хора. А за подарък, още помня, бях малка и много се зарадвах на едни малки пластмасови патета. Бях ги гледала по някакво филмче и много исках да имам същите.
Друг ценен спомен ми е, когато мама се прибра от работата и ми подари красива играчка за елха на снежен човек. Толкова се зарадвах и от вълнение да го държа в мен  го счупих.  Разплаках се, а тя се върна до магазина и ми купи нов. Още го помня, все едно е пред мен.

# 698
  • Елхово
Да видя любим човек, когото не съм очаквала!

# 699
Най- голямата изненада и желан подарък беше, когато на вратата се позвъни и отворих, а пред нея стоеше най-красивото колело.

# 700
  • Плевен
Нямам ясен спомен, вероятно като по-малка съм имала такива моменти.
Сега като по-голяма предимно получавам пари, а изненадите ги правя за децата.

# 701
  • София
Най-ценният ми подарък е времето прекарано със семейството и всички да сме здрави!

# 702
Помня като дете как нашите ме изненадаха с подаръци, които изобщо не бях очаквала. Събудиха ме рано на Коледа и ме извикаха при елхата - за мен имаше не един, а няколко различни подаръка! Онемях от изненада, защото не си ги бях поръчвала от Дядо Коледа.

# 703
Най-ценният подарък за мен е, когато видя щастие в очите на децата ми

# 704
Най-ценният подарък е пристигането на дъщеря ни за Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт