Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 436
  • 712
  •   1
Отговори
# 675
Помня, все едно беше вчера.
Със съседите бяхме събрани у дома ( няколко възрастни и 4 деца) и дойде Дядо Коледа - подари на всички ни подаръци.
Все още си спомням с умиление тази невероятна изненада.
Уникална емоция беше за всички нас - децата( тогава бяхме 6 годишни).
А най-скъпият подарък беше... бебе коте - истинско , мило и сладко. За съжаление си отиде преди няколко години, но нито един подарък НЕ може да се сравни с емоцията да получиш животинка.
След време същата изненада ще направя и на моите дечица! ❤️

# 676
Да, помня - малката ми дъщеря беше голям коледно-новогодишен подарък.

# 677
Не помня. Всички подаръци от близките ми хора са ми любими .

# 678
Най-любимият ми подарък бе телевизионна игра, когато бях дете.

# 679
Най- ценният и желан Коледно- Новогодишен подарък, който някога съм получавала е раждането на дъщеря ми. На Коледа в трепетно очакване голямото събитие…. Безценно усещане💕

# 680
"Помните ли най-ценния си и обичан коледен подарък или незабравима изненада, която ви е донесла радост? Разкажете ни за този скъп спомен в коментарите!"- най- незабравимата изненада за мен беше, когато разбрах, че съм бременна. Не очаквах, че ще стане толкова бързо, бях колкото щастлива, толкова и изплашена,но знаех, че това е нещото, което искам.

# 681
На Коледа през 2018 г. мъжът ми усети за пръв път ритането на бебето, което чакахме. Аз вече бях усетила движенията, но неговата емоция ми е най-скъпият спомен.

# 682
  • София
Спомням си - красива кукла и количка за нея. Беше невероятно и вече преди толкова много години...

# 683
Най-ценният ми подарък беше от моят мъж - малко кученце Голдън Ретрийвър. Това е най-скъпото нещо,което някой някога ми е подарявал. Другото скъпо нещо е, че ме дари с 2 прекрасни момиченца.

# 684
  • Стара Загора
Размяната на подарък с приятелка от чужбина, който ни стана традиция. Старанието и желанието с които си избираме три месеца различни дребни подаръчета, са по-ценни от това което всъщност получаваме. Познаваме се добре и когато пристигне кашончето, с дни да не кажа месеци му се наслаждаме и разглеждаме. 😍🎄

# 685
Помня, разбира се. Когато големият ми син беше на 6-7 годинки вече го пускахме да излиза и да играе с приятели, защото живеехме на място почти без автомобили. Точно за Коледа докато аз се развихрях в кухнята той се прибра и каза, че има изненада за мен, но трябва да изляза на полянката зад къщата. Беше донесъл доста голям камък с формата на ❤️ Уникално преживяване. Една от най-хубавите ни Коледи беше това. 😊 В такива моменти осъзнаваш, че щастието е в най-, най-обикновените неща...

# 686
много прекрасни коледи и 'нови години' съм имала, но няма да забравя как като бяхме малки и уж знаехме, че няма дядо мраз, чакахме да издебнем кога слагат подаръците под елхата. следяхме уж всички и пак успяваха някак да се появят подаръците сами под елхата в 12.

# 687
  • Варна
Бях в детската градина и много исках кукла негърка. Майка се опитваше да ме убеди, че не съществува такава, но Дядо Мраз ми я подари.

# 688
Все още си спомням уолкман-а който дядо Коледа ми донесе. Намираха де изключително трудно и бяха доста скъпи. Бях най-щасивият тийнейджър ...

# 689
  • Русе
А аз помня Корекомският дядо Мраз!Шоколадово яйце и Тоблерон,и ...онзи аромат!

Общи условия

Активация на акаунт