Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 439
  • 712
  •   1
Отговори
# 660
Електрическа четка за зъби, когато бях на 5

# 661
  • София
Коледата в детството ми, а и до днес, е свързана с усещане за тайнственост и магия. И, колкото и да е странно, не подаръците са били най-важната част от празника. И затова наистина нямам някой, който да е по-любим от всички останали.

# 662
Нямам любим подарък, но спомена ми е за прекрасни коледни вечери със семейството. Изгубих татко преди няколко години и на Коледа сега изпитвам голяма празнота. Най-хубавият подарък, който бих се радвала да получа е една топла прегръдка от него. Дори и в съня ми!

# 663
Нямам спомен за любим коледен подарък, но ясно си спомням една прекрасна голяма кукла, която ми подариха и аз много и се радвах.

# 664
  • Разпиляна във въображението
Когато бях дете на вратата се позвъни. На прага имаше кутия с прожектор и детски филмчета. Още си го спомням Simple Smile

# 665
Трилогията "Властелинът на пръстените" Simple Smile Точно тогава беше бум на филма, изчерпана навсякъде, но нашият бяха успели да ми я намерят Simple Smile

# 666
Помня, че съпругът ми ми подари къща за кукли, защото, когато бях малка, много исках такава, но родителите ми нямаха възможност да ми купят.

# 667
  • София
Аз искам прахосмукачка Xiaomi Robot Vacuum X20 Max. Първият ми подарък, на който много се радвах, беше детска прахосмукачка. Simple Smile Правех се, че чистя.

# 668
Най-хубавият ми новогодишен подарък е дъщеря ми, родена на 31.12❤️

# 669

Като дете любимият ми подарък беше детска количка с дистанционно. Като порастнах материален подарък, който ми е бил любим е пътешествие в Гърция Simple Smile

Изтеглени са първите късметлии, които печелят ваучер на стойност 99 лв. за онлайн магазина на Xiaomi.
Това са:

МоарейнД (от книгата)
axia

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 02.01.2025 г. като упоменат, че са победители в първия етап от коледната игра на "Xiaomi" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

✔ три имена
✔ email адрес

Играта на Xiaomi продължава!

Включете се в Eтап II от 23 - 29 декември:
 Помните ли най-ценния си и обичан коледен подарък или незабравима изненада, която ви е донесла радост? Разкажете ни за този скъп спомен в коментарите!

На 30 декември 2024 г. ще изтеглим и обявим финалните победители.

# 670
  • Пловдив
Да видя любим човек, когото не съм очаквала...

# 671
Да, помня за една Коледа баща ми се прибра не го бях виждала две години.Работеше в чужбина и много добре си спомням,че исках да се върне .

# 672
Спомням си как получих един тетрис, за който толкова мечтаех - не мигнах цяла нощ, играх до припадък.

# 673
Стойността на подаръците отдавна не е от значение за мен. Радват ме такива, които са предназначени специално за мен и за моето хоби. Иначе първите рисунки на дъщеря ми, надписани с несигурна ръчичка и криви букви, са ми любими и грижливо си пазя.

# 674
  • София
Най-хубавият ми коледен подарък беше посещението на селото на Дядо Коледа - Рованиеми - преди няколко години.

Общи условия

Активация на акаунт