Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 442
  • 712
  •   1
Отговори
# 645
Бих си избрала любимия ми телефон е Xiaomi 14 Ultra

# 646
  • Горна Оряховица
нови маратонки от мама и тате Simple Smile

# 647
Избирам телефон Xiaomi 14 Ultra.

# 648
Помните ли най-ценния си и обичан коледен подарък или незабравима изненада, която ви е донесла радост? Разкажете ни за този скъп спомен в коментарите!

Помня го, много красива кутия с пособия за рисуване от майка ми. Мисля, че още си пазя кутията у майка ми. Голяма радост беше.

# 649
Книга с приказки с красиви илюстрации, незабравим подарък от моите родители.

# 650
  • София
Най-незабравимият ми подарък беше кукла, която казваше "мама" и си затваряше очите в легнало положение.Blush

# 651
Най-незабравимият спомен ми е как Дядо Мраз/някогашният/ звънеше на вратата на апартамента и като отварях ме чакаше подарък и аз все бързах да отворя и да го видя и все не успявах! По-късно се усетих, че все някой липсваше в този момент, а по-късно същият "номер" го прилагахме на малката ми сестра и тогава много се забавлявах, когато и тя търсеше  да види добрият старец!

# 652
Много се радвах на торбичката с плодове от баба и дядо ❤

# 653
Един голям плюшен мечок (сега вече е на сина ми, присвои си го) , който получих от приятеля ми (сега вече съпруг), на втората Коледа, която празнувахме заедно при моето семейство.

# 654
Когато бях в предучилищна възраст дядо Мраз ( така му викаха тогава) ми подари една голяма плюшена маймуна. Много си я обичах. Всяка вечер заспивах с нея. Вярвах,че тя ме пази от страшното в тъмното. Когато пораснах маймуната остана да краси леглото ми. След време дъщеря ми си игра с нея. После когато и тя порасна я прибрах някъде и я забравих.
Наскоро обаче моята маймуна ме намери!
Върна ме отново в детството !

# 655
В моето детство подаръци и всичко се празнуваше на Нова година. Не помня един конкретен подарък, но най ми беше вълнуващо очакването, следенето на часовника и в 12 в полунощ всичко - разопаковане на подаръци, баница с късмети, заря... И до ден днешен за мен е любимо празнуването на Новата година.

# 656
Определено мечтая за Xiaomi Robot Vacuum X20 Max .Много полезен и спестяващ време уред.Иначе като дете бях получила Барби булка и младоженец.

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 23:56 от tedi_kati1

# 657
Незабравим подарък за мен е една книжка, която получих за Коледа каро бях на 7 годинки.
До ден днешен е мил и скъп спомен този Коледа и тази коледна книжка, която сега чета на малкото ми момченце, когато дойдем при моите родители.

# 658
Всички подаръци от близки хора са ми любими

# 659
Най-ценен за мен е подаръка от моята дъщеря, когато беше на 7г - стихче, написано за мен и букет от цветна хартия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт