Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 449
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
Като ученичка бях голям фен на Хари Потър, книгите излизаха точно по Коледа и това беше най-желания и чакан от мен подарък.

# 631
Не помня да съм искала нещо конкретно за подарък, но за една Коледа ми подариха пижама и аз много си я обичах.

# 632
Ходещя кукла и количка за нея.

# 633
  • София
Детски стан за тъкане. Много го обичах.
Дори преди година купих и на детето подобен Simple Smile

# 634
Всички подаръци са подарени с любов и са ми любими!
Най любима ми беше една руска вървяща кукла, спомен от детството!

# 635
Да, помня! Много исках кукла "Барби" и една Коледа я получих! Беше най хубавия ден в живота ми като дете... Даже все още си я пазя за спомен! 🤗

# 636
От родителите ми чрез дядо Мраз получих водни боички, когато бях много малка и исках да стана художничка. Бях безкрайно, неземно щастлива и си ги пазих дълго време без да ги пипам. Още ги помня.

# 637
Всички Коледни са ми били скъпи, но не заради подаръците, а заради семейството

# 638
  • Варна
Когато бях дете срещата с дядо Мраз беше като вълшебство, помня че ми беше донесъл плюшен заек за ръка, с него си правехме театър.

# 639
Любим подарък са ми книгите и преди 8 Коледни, големият ми син.

# 640
  • София
Здравейте!
Като бях дете, много исках една ходеща кукла и Дядо Мраз ми я донесе. Бях безкрайно щастлива.
Светли празници!

# 641
  • Варна
Първата картичка, която дъщеря ми направи и подписа сама с малките си ръчички и много желание!

# 642
Като бях малка живеех при баба , най - щастлива бях , когато за Коледа и Мама и тате дойдеха да празнуваме.

# 643
Най-скъпия ми подсрък бяха два самолетни билета за Германия, където живееше баща ми. Не го бях виждала цяла година и се очертаваше да не го видя е една. Бях невероятно щастлива, че ще мога да отида при него за седмица

# 644
Дядо ми ми беше подарил една страхотна руса кукла, със сини очи и миглите и очите и се движеха. Казваше “мама” и толкова й се радвах, беше ми любимата играчка. И много страдах, когато братовчедка ми й счупи едната мигла. Ех, какви неща помня, много мил и хубав подарък беше тази кукла.

Общи условия

Активация на акаунт