Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 450
  • 712
  •   1
Отговори
# 615
  • sofia
Най-прекрасния подарък за мен винаги е бил моето куче. От както се помня исках куче и всеки ден се молех на родителите ми за него. Един ден, най-неочаквано баща ми ме заведе до негов приятел и ме попита кое от двете кученца далматинци бебета искам. Веднага грабнах едното и тя дълги години беше мой най-верен приятел, моето любимо момиче!

# 616
В моето детство ние чакахме Дядо Мраз, който ни носеше подаръци на Нова година.
Всичко, което получавах беше вълнуващо за мен, но и до днес си спомням как татко правеше украса за елхата като рисуваше и изрязваше от хартия най-различни фигурки и гирлянди.

# 617
  • Пловдив
Не помня, може би е била някаква играчка. Обаче по-хубаво от всичко беше да сме заедно цялото семейство на празниците, понеже баща ми беше международен шофьор и често отсъстваше.

# 618
Говореща кукла.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 14:50 от Ivana999

# 619
  • София
Украсяването на елхата с родителите ми.

# 620
Скъп спомен от детството ми са подаръците, които получавах от родителите си. Малки, но много желани от мен играчки, заради които бях щастлива дълго време.

# 621
  • София
Когато бях дете Коледа не се празнуваше,а само Нова година.Нямаше традиция да се подаряват подаръци.

# 622
Точно на Коледа преди 3г разбрах, че съм бременна. Не мога да се сетя за друг по-ценен подарък. 🥰❤️

# 623
Нямам такъв. Като малка исках същите неща като по-голямата ми сестра, защото не знаех какво да поискам. Вече голяма, искам неща, които не се купуват с пари.

# 624
Всеки подарък от близките ми е скъп.

# 625
  • Beyond the stars
Още помня подарък, била съм на 6 години и уокмен ми беше мечта, която Дядо Коледа сбъдна.

# 626
  • Пловдив
Не помня. Всички подаръци от близките ми хора са били ценни и желани за мен 😊

# 627
Любимият ми спомен и подарък е подарен от детето ми. Важен е жеста.

# 628
# 629
Още от малка съм си била голяма кипра  и винаги са ме вълнували  гримове, червила  и т.н. Спомням си една Коледа, когато бях около 5-6 годишна, когато Дядо Коледа ми донесе   палитра с детски гримове. Бях много щастлива. 😁 Още я помня.

Общи условия

Активация на акаунт