Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 458
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
Помните ли най-ценния си и обичан коледен подарък или незабравима изненада, която ви е донесла радост? Разкажете ни за този скъп спомен в коментарите!
Помня, нищо че беше отдавна. Исках кукла и почти година си събирах пари за нея, докато Дядо Мраз не ме изненада с нея (и на сестра ми същата 😁😁😁)

# 601
Един от двата ми най-ценни подаръка се роди днес, преди 19 години.

# 602
Малко плюшено слонче. От баща ми!

# 603
  • София
Избирам Xiaomi TV, всичко вкъщи ние тази марка, дори и звънецът на входната врата, харесвам Xiaomi!

# 604
Първата ми кола, която не очаквах да ми купят мама и тати. Адски благодарна съм им,че сбъднаха мечтата ми и карах колата на мечтите си.

# 605
  • Велико Търново
Спомням си как като малка, получих конструктор за Коледа. Беше тоооолкова желан и дългоочакван подарък, че сякаш изживявам получаването му отново сега.

# 606
Всички подаръци от близките ми хора са били ценни и желани за мен.

# 607
Ръчно-изработеният подарък от сина ми, когато беше на 3 годинки.

# 608
Подаръкът, който помня е предложението за брак от съпругът ми, преди точно 22 години. Признавам си, не го очаквах и за това бях много изненадана.

# 609
Имах трудни години през моето детство и не съм си и помисляла да искам нещо от Дядо Мраз.Но няма да забравя ролковите кънки.

# 610
  • Sofia
Помня, че когато бях в първи клас, баща ми беше командировка в Германия и се прибра точно за Коледа. Ние с брат ми бяхме седнали пред елхата по пижами, а той ни беше донесъл много подаръци. Беше много вълнуващо.

# 611
Xiaomi Robot Vacuum X20 Max е мечтаният за мен подарък

# 612
  • Sofia
Много ми беше харесала една книга с фотоси на Байкал. Много исках да я имам. Казах на майка ми, направо я изнудвах. Исках тази книга. Казвах: Мамо, това ще ми е подаръка за рожденния ден, именния ден  и Нова година. Тогава не празнувахме Коледа. На заплата мама ми я купи. Носех книжката по улиците прибирайки се с мама и брат ми към къщи, стиснала я до гърдите си е нетърпелива да я рзгледам. Прибрахме се по тъмно, нямаше ток. Разглеждахме заедно книгата на светлината на свещ. Прекрасни фотоси на Байкал снимани през всички сезони. Благодаря ти мамо.

# 613
Xiaomi България става на 5 години.  Simple Smile Много бих се радвала за празниците да получа  нов телефон, на който да запазвам в красиви снимки спомени и преживявания.  Simple Smile

# 614
Бях в първи клас и баща ми каза, че в работата му са изоставили едно куче,което според него нямаше да оцелее на студа навън (далматинец) и се чудеше на кого да го предложи, за да го спаси. Всеки ден рисувах рисунки на семейството и кучето. На Коледа сутринта баща ми се прибра от нощна смяна заедно с нея, най- прекрасното куче. Беше най- хубавата Коледа. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт