Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 771
  • 712
  •   1
Отговори
# 585
  • у нас
Билети за концерт за любимата ми група. Беше голяма еуфория, когато видях билетите. Много разтърсващо. А на концерта беше феноменално.

# 586
Една свещ с аромат на смокиня от много скъп човек. Рядко я паля, защото си я пазя за по-дълго:-)

# 587
Спомням си първата кукла Барби, донесена от мама от Гърция, защото у нас все още нямаше. Беше с червена огромна рокля от кадифе и пухена шапка. Толкова беше красива и обичана, никога няма да я забравя!

# 588
Помня една кукла

# 589
Най-любимият ми подарък - преди 3 години от дъщеря ни, тогава на 11 год. Беше заделяла от джобните си и ни беше направила прекрасно аранжирани и опаковани кутии с малки подаръчета. Освен това и успя да ни изненада напълно - никой от двама ни с баща ѝ не предполагаше. Много мил и незабравим подарък Heart

# 590
Последният ми Коледен подарък като все още вярваща в дядо Коледа беше една магнитна азбука, която много силно си бях пожелала. Бях много щастлива когато я получих.

# 591
  • Бургас/Пз
Като дете най-обичах, тържеството от работата на мама. Винаги беше в кукления театър и Дядо Мраз и Снежанка раздаваха подаръците след като всяко дете си каже стихчето или песничката.  Беше много вълнуващо, защото бяхме много деца и всяко с нетърпение чакаше да си чуе името. Винаги получавах това, което съм си поръчала, но най - голям спомен имам с една кукла- момче Simple Smile още я пазя при родителите ми. 🥰

# 592
Един от най-скъпите подаръци, които съм запомнила е раждането на момиченцето на моята приятелка точно на Коледа.

# 593
Първият коледен подарък от приятелят ми - туристически обувки за преходи в планината.

# 594
  • There I was on a July morning
Най-мили са ми спомените за празниците от безгрижното ми детство. Когато всичките ми близки бяха живи. Не празнувахме Коледа, а Бъдни вечер и Нова година. Подаръците ми ги носеше Дядо Мраз и тръпнех в очакване дали ще ми донесе точно това, което съм си пожелала.

# 595
  • Плевен
Всичките ми подаръци като хлапе докато все още вярвах в Дядо Мраз и Снежанка ми бяха ценни и незабравими. Никога няма да забравя тази детска радост и вълнение всяка година малко след 12 часа вечерта на старата година и началните минути на Новата година да видя открехнат прозореца на хола и под елхата да има купища подаръци и лакомства "донесени" от Дядо Мраз.

# 596
  • I want it all and I want it now.
Шейна, която получих от майка ми.

# 597
Помня, беше първата ми кукла Барби. По мое време беше наистина първата. Само се говореше за Барбита. Толкова се радвах, пак мислех, че сънувам. Още си я пазя. 30 години вече.

# 598
" Помните ли най-ценния си и обичан коледен подарък или незабравима изненада, която ви е донесла радост? Разкажете ни за този скъп спомен в коментарите!"- като малка, когато времената бяха такива, че нямаше възможност да ми се   купуват редовно играчки, за Нова година получих пералня, шивачна машина и комплект чашки за чай( всичко- играчки), а от наша роднина- огромен(в моите очи тогава) шоколад, от който всеки ден ядях само по парченце, за да ми стигне за по- дълъг период. Няма да забравя този щастлив за мен момент.

# 599
  • Ямбол
Всички подаръци ми бяха ценни в детството, но най-мили спомени имам от празничната атмосфера тогава - топла, весела и щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт