Потопете се в празнично настроение със специални награди от Xiaomi!

• 12 776
  • 712
  •   1
Отговори
# 570
  • на дъното
Като малка по ония времена да имаш вървяща и говоряща кукла имаха само деца ,който родители работеха в Съветския съюз.Толкова много съм искала и съм си играла с на братовчедка ми куклата,че за една Коледа имах една голяма кутия под елхата и вътре беше моята кукла ❤️.

# 571
По времето на ковид учех доста усилено и близките ми бяха купили принтер, който ми беше нужен. Когато го отворих много се смях, защото не съм очаквала такъв подарък. Най-милият ми детски спомен за коледен подарък беше кукла барби, за която много си мечтах и родителите ми ме изненадаха.

# 572
Метала съм за хубав телефон.

# 573
  • София
Преди няколко години получих страхотна коледна изненада от дъщеря ми, че ще ставам баба.

# 574
  • Чукарландия
През годините на комунизма, когато бях дете, имах ходещи и говорящи кукли, т.к. бяхме живели в Съветския съюз, родителите ми работеха там. Но вече в България, но все още бях дете, за една Коледа исках обръч, гимнастически, една простичка радост, но за съжаление никъде не се намираха.
И ооо, какво щастие, какво неизмеримо удоволствие беше, когато на Празника под елхата ме чакаше моя обръч... 🤗💖🤣

# 575
Обожавах да чакам да има подаръци пред вратата от дядо Коледа,  помня как ми донесе първия ми тетрис.

# 576
Спомням си много добре момента, когато получих много желан подарък. Бях в детската градина и трябваше да кажа на госпожата какво искам да ми донесе дядо Мраз. Много исках плюшено кученце, но в този момент не познавах думата "плюшено" и изтърсих, че искам умряло куче. Искаше да повторя какво искам и аз продължих да повтарям едно и също. В първият миг, като съобщават на родителите ми какво искам и те се шокират. Но в крайна сметка бай Георги - параджията /той беше дядо Мраз/, познах го по обувките, защото ми беше приятел, ми подари най - сладкото жълто плюшено кученце с кафеви ушички Heart

# 577
  • Sofia
Аз бих избрала телевизора.

# 578
Като дете,трябва да съм била на 4-5 или 6 години,един от подаръците ми беше теглилка за измерване на продукти,с малки пластмасови тежести за килограми.Що нещо съм изтеглила тогава,ехееей,голяма игра!

# 579
Говореща кукла под елхата!

# 580
  • Sofia
Бяхме със съпруга ми студенти. Дъщерята и беше първата Коледа. Украсявахме елхата. Слагахме подаръците за малката под нея и си рекохме: "А на нас Санта Клаус какво ли ще ни донесе" и се засмяхме. Обадиха ни се от портиерното, ч имаме колет на гарата. Съпруга ми знааеше, че майка му е изпратила и като отишъл на гарата поискал от нея и го е взел. Прибра се в къщи. Малко след това пак се обадиха, че има колет. Учудихме се, но отиде пак до гарата. Оказа се, че колета е от леля му Санта. Та в нейно лице Санта Клаус беше изпратил и за нас нещо/ Весели празници!

# 581
Картичките от децата

# 582
Малко е тъжно ,но като дете не съм получавала коледни подаръци.Ние дори никога сме нямали елха.Когато създадах семейство,разбрах какво е Коледа,но чак незабравими подаръци съм нямала.

# 583
Най-любимо ми беше като дете как чакахме на прозореца да дойде дядо Коледа да донесе подаръци.

# 584
  • Сливен
Последна година в детската градина - "дамска чанта" за момиче, лично получена от Дядо Коледа 😁.. И до ден днешен пазя снимката 🤗

Общи условия

Активация на акаунт