Също, ходих на доктора за да искам болничен, но не става щото е два дни назад и няма как каза ми, че мога да взема отпуск..
Координатора длъжен ли е сам да ти каже / съобщи, че ѝ петък си на работа, нов график имаш? Или, аз съм си виновен и трябвало е сам да питам това?
Понеже, координатор каза на друг колега за събота да дойде (, а му е пожелание), но няма хора в болничен са..
Но, не може на мен да каже, това важно нещо така ли?
Също, питах адвокат и каза че в началото на месеца трябва да ми дадат новия ми график и да се разпиша..нито график, нито нищо не ми е казано и дадено, а бях 4 дни от новия месец на работа ѝ е имала възможност.. (тя е от понеделник до събота), има един график на таблото, на които мисля че винаги пише от понеделник до петък за всеки и машината на която е но, аз съм си от неделя до четвъртък, неделя бях точен и сега изведнъж става и петък.. Та, да предполагам че тя може да си измие ръцете с таблото кво пише, и или "що не си ме питала", и така? Какво мога да направя и кои греши? Найстина ли трябва в началото на месеца да ми дадат график и кажат, или сам да питаш трябва? За миналия месец ноември имам график даден в мен, на всеки са дали
Освен, ако не си е в правото.. Не зная, споделете вашите мнения и съвети..
Относно разговор с началник сега съм нощна другата седмица втора, а той е редовна другата седмица на живо може да говоря (освен, ако не кажете да му се обадя през деня)
Благодаря ви предварително