Самоделни бижута

• 71 231
  • 413
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Кажете този моделин къде  мога да го намеря в София. Praynig

Моделина го има в магазините "За 1 лев", както и в някои книжарници, но аз лично до сега съм го виждала само с брокат.

# 196
Моделин има в книжарница Слънчоглед на ул." Иван Вазов" - страшно много цветове и варианти

# 197
  • София
Моделин има в книжарница Слънчоглед на ул." Иван Вазов" - страшно много цветове и варианти

Да, това е така нареченото Фимо, което е сравнително по-скъпо и доста по-качествено. Аз обаче останах с впечатлението, че GOLDEN ROSE пита за китайския моделин  newsm78

# 198
Ами може... аз пък досега не бях чувала, че има и такъв  newsm78 В магазините за по левче казваш.... Thinking

# 199
  • София
Ами може... аз пък досега не бях чувала, че има и такъв  newsm78 В магазините за по левче казваш.... Thinking

Ето така изглежда: http://images12.snimka.bg/001532659.jpg

# 200
Ах, че е готиииин! В нашите магазинчета тук не съм го виждала, но ще го потърся! БЛАГОДАРСКО, dujdets!!  balloon balloon

# 201
  • BABYLAND
Мерси, мерси за инфото. Цветовете са страхотни. Аз си купих някакъв - от книжарница - , но първо, че цветовете са пълна отврат, второ - няма изсъхване. Седи си мек и това е.   Thinking

# 202
Вижте този материал

, нещо като гумени листи, виждали ли сте да се продава и как се казва. Сигурно могат да се направят страхотни фиби, понеже е лек ще е по-подходящ от фимото.

# 203
  • София
, нещо като гумени листи, виждали ли сте да се продава и как се казва.

Не знам как се казва, но се продава във "Слънчоглед", формат А4. Имаше най-различни цветове.

# 204
  • Пазарджик
Не знам как се казва, но се продава във "Слънчоглед", формат А4. Имаше най-различни цветове.

dujdets , знаеш ли дали го има в техния сайт?
Сега го търсих, но нищо не открих  newsm78

# 205
  • София
На сайта и аз не съм ги виждала, само на място, и то преди около месец. Обаче материята е подобна на тези бебешки лигавници, които са като от гума.( Ама едно обяснение му ударих... Embarassed)

# 206
Много добре си го обяснила даже!

Щерка ми имаше една маска на пчеличка от този материал и аз сега изрязвам цветчета от него.Иначе от онези кухненски кърпи като гъбки няма ли също да стане?

# 207
  • София
...
 Щерка ми имаше една маска на пчеличка от този материал и аз сега изрязвам цветчета от него.Иначе от онези кухненски кърпи като гъбки няма ли също да стане?

Става, как да не става  Laughing Някой по-назад беше пуснал снимки с идеи за най-различни аксесоари точно от тия кърпи. Дали пък не беше в темата за играчките... newsm78 Мързи ме да търся  Embarassed

# 208
  • Банкя
Гледам по магазините едни гердани с "прцалчета". Топчета увити в плат като торбичка се редуват с други топчета на връвчица или панделка.Явно това е  модата сега.Някой правил ли е опити.

# 209
За такива опити, не, не съм, но се канех миналото лято да си купя от всичко за лев стъклени топчета за игра на лимки и да ги навържа с чорапогащник.Нещо подобно носеше на шията си приятелка от Холандия.
Но и това не направих, останах си с каненето.
Много ме е яд, че дървените топчета от едновремешните ролки за коса отидоха за мартеници-щях да ги насуча с цветни конци за гердан...

Общи условия

Активация на акаунт