Имам нужда от мнение

• 2 341
  • 34
  •   1
Отговори
Здравейте за първи път публикувам тема тук ще се радвам да получа мнение за носът ми струва ми се по - широк и по - къс . Има ли нужда от удължаване и стесняване или да си го оставя така ?

Тук ми изглежда по дълъг и тънък даже в профил изглежда леко орлов

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 00:36 от Suzana Fudulova

# 1
Що не започнеш да гледаш малко по-далеч от носа си? Живейте го тоя живот, стига се занимава с глупости.
Хора без работа, ей!

# 2
Лично мнение като човек след много операции даже естетични по нужда ,радвайте се на красотата и здравето си . Хората който ви обичат едва ли не харесват носа ви , а и лично за мен пропорциите ви са супер . Желая ви успех и дано намерите отговор, който ви удовлетворява .

# 3
Екстра си е носа, няма нужда от корекции.

# 4
Оправи си кожата, гримирай се хубаво и си направи хубави снимки. Носът ти е добре.

# 5
Проблема не е в носа ти, а в главата ти.

# 6
Другите не ни виждат така, както ние се виждаме в огледалото. И аз мисля, че изглеждате добре. Освен това носът не може сам за себе си да се променя,  трябва да е съобразен с пропорциите на лицето, тънък няма да е подходящо.

# 7
  • По света и у нас
Първо на първо снимала си се от близо и носа ти изглежда голям заради лещата на обектива. Снимай се от далече за да се видиш реално. Второ, смятам че носа ти е пропорциите за лицето ти. Защо искаш да го удължаваш? Напълно добра дължина е.

# 8
Според мен носът Ви е напълно нормален - нито широк, нито дълъг, нито къс, нито "орлов". Не виждам абсолютно нищо, което да Ви притеснява. Бъдете сигурна, че каквото и да виждате в носа си, което не Ви харесва, то само Вие си го виждате. Аз така обяснявам на колежките как ще трябва да си правя блефаропластика в един момент, защото горният клепач на дясното ми око рано или късно ще започне да ми пречи, а и падналите клепачи ми придават по-уморен вид. Те ме гледат и с грим, и без грим и са напълно убедени, че си въобразявам.

Скрит текст:
Разбирам, че ринопластиката и т.нар. "повдигане на връхчето на носа с филър" са много модерни в момента и активно рекламирани от всякакви популярни личности, но това са напълно ненужни процедури. Освен в случаите, когато формата и състоянието на носа обективно пречат на качеството на живот - силно изкривяване на носна преграда, проблем с дишането и т.н. Извършването на ненужни изследвания и медицински интервенции расте в световен мащаб и създава все повече разходи в здравеопазването и причинява все повече вреди. Тепърва обществата ще борят с това. Всяка една хирургична и инвазивна процедура крие рискове, които просто не си заслужават заради суета. А реализираните рискове (неуспешните операции и поставяния на филъри/ботокс) никой не ги рекламира. Няма ги в социалните мрежи, лекарите не ги споменават и всички подобни случаи бързо биват замитани под килима, защото са лоши за "бизнеса". Лекарят никога няма да сподели дали има и колко са неуспешните му операции.

В допълнение, всичко е свързано с много болка и труден период на възстановяване. Съществува и моментът на възприемане на "новото" аз след операцията. Не винаги новият нос стои добре, естествено и пропорционално върху лицето. Чисто психологически на едно по-дълбоко ниво някои хора не успяват да се възприемат и това оказва огромно негативно влияние върху ежедневието им, общуването с останалите, самооценката.

Последна редакция: вт, 10 дек 2024, 01:51 от Rebel Rebel

# 9
Имай предвид, че за ринопластика трябват поне 10000 в днешно време, ако е успешна. На повечето хора природата просто не им дава толкова много, че да си струва да се фокусират излишно във външния си вид, но щом те влече, може с по-евтини стъпки да постигнеш подобрение. Видях и другите ти теми. В твоя случай някакви актуални дрехи, прическа, съвременен грим, процедури за кожата и грижа за фигурата биха допринесли повече от корекция на носа.

# 10
Оправи си кожата, гримирай се хубаво и си направи хубави снимки. Носът ти е добре.

Нищо му няма на носа ти, в профил изглеждаш добре.
Ако толкова те сърби да си промениш нещо, по-добре отиди да ти оправят веждите – ама не да ти татуират нови, а просто да оформят естествените ти. Оправи си и косата – нова прическа, може би нов цвят... Защото сега, извинявай, но прилича на метла. И се научи да се гримираш.
Гарантирам ти тотална промяна. Успех! Simple Smile

# 11
Имай предвид, че за ринопластика трябват поне 10000 в днешно време, ако е успешна. На повечето хора природата просто не им дава толкова много, че да си струва да се фокусират излишно във външния си вид, но щом те влече, може с по-евтини стъпки да постигнеш подобрение. Видях и другите ти теми. В твоя случай някакви актуални дрехи, прическа, съвременен грим, процедури за кожата и грижа за фигурата биха допринесли повече от корекция на носа.

Благодаря да на едната снимка кожата ми изглеждаше така защото преди това си чистих грима , тя винаги изглежда така след почистване . Зачервена и раздразнена .
Само не разбрах какво имате впредвид под съвременни дрехи , бихте ли уточнили моля . Аз залагам на спортния тип  на една от снимките където съм легнала съм със афханистанска народна носия

# 12
Благодаря да на едната снимка кожата ми изглеждаше така защото преди това си чистих грима , тя винаги изглежда така след почистване . Зачервена и раздразнена .
Само не разбрах какво имате впредвид под съвременни дрехи , бихте ли уточнили моля . Аз залагам на спортния тип  на една от снимките където съм легнала съм със афханистанска народна носия

Като я видях в началото темата, беше публикувана само първата снимката. После явно са качени още снимки, а видях, че имало и други теми със снимки, та последните ми впечатления са по-скоро сумарни.

Аз не съм някакъв моден експерт, но то се усеща, може би заради подсъзнателни впечатления от видеоклипове, съвременни филми, хора по улиците, това, което се продава по магазините, когато някой е позастинал в някое от предните десетилетия или си е извън всякакви тенденции. Поразгледай и ти видеа на модни влогъри, тук в бг-мама имаше тема, "Модни консултации" май се казваше, в която можеш да искаш съвети за дрехи и обувки, ако решиш да си купуваш нови, или за съчетаването на вече съществуващи твои дрехи и обувки.

# 13
Само не разбрах какво имате впредвид под съвременни дрехи , бихте ли уточнили моля . Аз залагам на спортния тип  на една от снимките където съм легнала съм със афханистанска народна носия

Като я видях в началото темата, беше публикувана само първата снимката. После явно са качени още снимки, а видях, че имало и други теми със снимки, та последните ми впечатления са по-скоро сумарни.

Аз не съм някакъв моден експерт, но то се усеща, може би заради подсъзнателни впечатления от видеоклипове, съвременни филми, хора по улиците, това, което се продава по магазините, когато някой е позастинал в някое от предните десетилетия или си е извън всякакви тенденции. Поразгледай и ти видеа на модни влогъри, тук в бг-мама имаше тема, "Модни консултации" май се казваше, в която можеш да искаш съвети за дрехи и обувки, ако решиш да си купуваш нови, или за съчетаването на вече съществуващи твои дрехи и обувки.
Само не разбрах какво имате впредвид под съвременни дрехи , бихте ли уточнили моля . Аз залагам на спортния тип  на една от снимките където съм легнала съм със афханистанска народна носия

Боже аз имам толкова дрехи че няма накъде палта всякакви щуротии , но не искам да ходя разголена не нося също и къси рокли . Залагам на черното , благодаря ви за съветите .

# 14
Като цяло в днешно време е възможно хем да си облечен горе-долу според модните тенденции, хем да си следваш личните предпочитания и да се съобразиш с телосложение и възраст. Аз не харесвам деколтета до пъпа, корсети или да изляза навън по чорапогащник без гащи отдолу и пола отгоре, както гледам, че има и такива тенденции, но има и други, по-консервативни, с които пак не е нужно да изглеждаш като кадъните и помакините в подлеза към Автогара Юг.

И е хубаво човек да си разчиства от време на време гардероба, не да трупа по 20 якета и да е зарит от демодирани дрехи. Да пазиш с години някой Шанел или Баленсиага, разбирам, но купеното преди 20 години от местния пазар яке надали ще се превърне във вечна класика.

Иначе, напълно е възможно човек да си се харесва, както си е и да не иска нищо да променя, но тогава по-добре да си се гледа в огледалото, да си се възхищава, но без да търси в интернет мнението на непознати.

Общи условия

Активация на акаунт