Имам нужда от мнение

• 2 766
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Като цяло в днешно време е възможно хем да си облечен горе-долу според модните тенденции, хем да си следваш личните предпочитания и да се съобразиш с телосложение и възраст. Аз не харесвам деколтета до пъпа, корсети или да изляза навън по чорапогащник без гащи отдолу и пола отгоре, както гледам, че има и такива тенденции, но има и други, по-консервативни, с които пак не е нужно да изглеждаш като кадъните и помакините в подлеза към Автогара Юг.

И е хубаво човек да си разчиства от време на време гардероба, не да трупа по 20 якета и да е зарит от демодирани дрехи. Да пазиш с години някой Шанел или Баленсиага, разбирам, но купеното преди 20 години от местния пазар яке надали ще се превърне във вечна класика.

Иначе, напълно е възможно човек да си се харесва, както си е и да не иска нищо да променя, но тогава по-добре да си се гледа в огледалото, да си се възхищава, но без да търси в интернет мнението на непознати.

Не, почти всички неща са ми нови иначе сте много права , аз съм на 26 ако някой ме мисли за по възрастна

# 16
За мен това е дълъг нос. Но пък пасва на продълговатото лице.
Очна линия в този ѝ вид - твърдо НЕ. Оформяне на вежди и прическа - да.

# 17
Носа не е проблем, но задължително трябва да оправиш косата, стилната прическа никога не е лоша идея. Също и да се научиш да се гримираш, очната линия в този си вид, не е твоето.

# 18
Толкова си красива , недей да мислиш глупости нищо му няма на носа ти . Който те обича , ще те обича такава каквато си .

# 19
Толкова си красива , недей да мислиш глупости нищо му няма на носа ти . Който те обича , ще те обича такава каквато си .
Благодаря Ви ❤

# 20
За мен това е нос, който ще изглежда по-добре, ако се коригира. Според мен няма нужда от удължаване, но може да се изправи гърбицата и да се оформи върха. Смятам, че така би бил в хармония с останалите черти на лицето. Така като е в момента, носът доминира и привлича вниманието.

# 21
Барби, няма гаранция, че ще я скопосат.
Носът и е нормален. Няма да ѝ се подиграват заради него, но не се знае след операцията как ще е.

Я виж как са скопосали носа на  Калина Сакскобурготски.

# 22
Много ясно, че ще доминира носът, след като се е самоснимала с телефона на 5 см от лицето. То какво друго да доминира. Иначе си е в достатъчна хармония с останалите черти на лицето. Авторката мисли, че е къс и има нужда от удължаване, потребителки мислят, че е дълъг и има нужда от скъсяване. Значи няма нужда от нищо особено. Да, не е перфектен, ама опциите след операция са или минимално подобрение, ако стартът не е лош, или максимално прецакване, ако нещата не се получат.

# 23
Виксен, да, права си. Най-важното е да се избере лекар, който няма да я обезобрази.
Аз съм правила ринопластика и така майсторски е направена, че дори най-близките ми роднини не разбраха. Констатираха голяма положителна промяна, подмладила съм се била, косата ми била променена и по-хубава съм била, но никой не позна, че имам ринопластика. Толкова ми хармонира носа с останалите черти и ги допълва вместо да ги доминира.
Моята операция е правена в чужбина, където критериите са красота са много различни от тези в БГ. Лекарят, който я прави оперира само лице и нищо друго. Аз я познавам от 10 години и гледах стотици снимки. Тя има десетки хиляди операции само на нос.
Но авторката искаше мнение за носа си и аз като преминала през същите вълнения си изказвам мнението. За мен носът е благодатен за корекция, не му трябва много, но трябва да се намери добър лекар и добре да се обсъдят целите.
А за носа на Калина от години се чудя как е станал такъв. За безмозъчните чалгаджийки и инфлуенсърки не се чудя. Те искат да изглеждат като безноси извънземни, но Калина е друга категория и вярвам, че там нещо необратимо се е объркало.

# 24
  • Между гори и планини
Моля ви, спрете с това рязане на носове!
Майка ми е с дълъг нос и въпреки това е била муза на художници в младините си! Носете индивидуалността си с гордост!

# 25
Aйде сега, момичето има нормална кожа и и нормална коса, чак пък метла....

# 26

О благодаря ви , но честно казано косата ми наистина е суха от боядисването въпреки че съм изпробвала почти всички маски на пазара . Иначе кожата ми на първата снимка изглежда така понеже си свалях грима и се раздразни , винаги става така понеже ползвам дълготрайни гримове и фон дьо тен и яко търкане си става 😂 . Нарочно се снимах така за да се добие представа за най натуралния ми вид . Почти се отказах от това да правя нещо на носа си , но честно казано мойто искане беше по - нестандартно искаше ми се да го удължа леко и само връхчето да се вдигне нагоре и да го стесня . Но не като познатите късички и чипи нослета които познаваме а да бъде по дълъг и чип .
Виксен, да, права си. Най-важното е да се избере лекар, който няма да я обезобрази.
Аз съм правила ринопластика и така майсторски е направена, че дори най-близките ми роднини не разбраха. Констатираха голяма положителна промяна, подмладила съм се била, косата ми била променена и по-хубава съм била, но никой не позна, че имам ринопластика. Толкова ми хармонира носа с останалите черти и ги допълва вместо да ги доминира.
Моята операция е правена в чужбина, където критериите са красота са много различни от тези в БГ. Лекарят, който я прави оперира само лице и нищо друго. Аз я познавам от 10 години и гледах стотици снимки. Тя има десетки хиляди операции само на нос.
Но авторката искаше мнение за носа си и аз като преминала през същите вълнения си изказвам мнението. За мен носът е благодатен за корекция, не му трябва много, но трябва да се намери добър лекар и добре да се обсъдят целите.
А за носа на Калина от години се чудя как е станал такъв. За безмозъчните чалгаджийки и инфлуенсърки не се чудя. Те искат да изглеждат като безноси извънземни, но Калина е друга категория и вярвам, че там нещо необратимо се е объркало.

Благодаря за отговора , бихте ли уточнили според вас какво би могло да се коригира .

# 27
Скрит текст:

О благодаря ви , но честно казано косата ми наистина е суха от боядисването въпреки че съм изпробвала почти всички маски на пазара . Иначе кожата ми на първата снимка изглежда така понеже си свалях грима и се раздразни , винаги става така понеже ползвам дълготрайни гримове и фон дьо тен и яко търкане си става 😂 . Нарочно се снимах така за да се добие представа за най натуралния ми вид . Почти се отказах от това да правя нещо на носа си ,
но честно казано мойто искане беше по - нестандартно искаше ми се да го удължа леко и само връхчето да се вдигне нагоре и да го стесня . Но не като познатите късички и чипи нослета които познаваме а да бъде по дълъг и чип .
Става въпрос за повдигането, което се прави с филър ли? Наскоро даваха по телевизията една девойка, на която ѝ бяха докарали потресаващи щети по лицето след такава процедура. Добре че сте се отказала.

# 28
Дълъг и чип нос е някакъв нонсенс.

За косата също се съмнявам, че всичко си пробвала, тя даже не изглежда подстригвана скоро. Хубавите бои, които са скъпи, въобще не изсушават така косата, както боите за 5 лева. Също и шампоани, балсами, маски за коса, терапии има, които правят чудеса. Ако си склонна да дадеш пари за добър фризьор и хубава козметика за коса, със сигурност ще видиш огромен ефект.

# 29
Скрит текст:

О благодаря ви , но честно казано косата ми наистина е суха от боядисването въпреки че съм изпробвала почти всички маски на пазара . Иначе кожата ми на първата снимка изглежда така понеже си свалях грима и се раздразни , винаги става така понеже ползвам дълготрайни гримове и фон дьо тен и яко търкане си става 😂 . Нарочно се снимах така за да се добие представа за най натуралния ми вид . Почти се отказах от това да правя нещо на носа си ,
но честно казано мойто искане беше по - нестандартно искаше ми се да го удължа леко и само връхчето да се вдигне нагоре и да го стесня . Но не като познатите късички и чипи нослета които познаваме а да бъде по дълъг и чип .
Става въпрос за повдигането, което се прави с филър ли? Наскоро даваха по телевизията една девойка, на която ѝ бяха докарали потресаващи щети по лицето след такава процедура. Добре че сте се отказала.
Дълъг и чип нос е някакъв нонсенс.

За косата също се съмнявам, че всичко си пробвала, тя даже не изглежда подстригвана скоро. Хубавите бои, които са скъпи, въобще не изсушават така косата, както боите за 5 лева. Също и шампоани, балсами, маски за коса, терапии има, които правят чудеса. Ако си склонна да дадеш пари за добър фризьор и хубава козметика за коса, със сигурност ще видиш огромен ефект.
Прекалено често се боядисвам самата боя изсушава . Иначе не съм се подстригвала от доста време да от 3 год понеже искам до кръста ама мисия невъзможна . Боядисвам се с Sayas доволна съм пт покритието и цвета .

Общи условия

Активация на акаунт