Детски хирург в Пирогов, с направление или без?

• 501
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте
Налага ни се да ходим до София в Пирогов при детски хирург. Обадих се днес на регистратурата и ми казаха,че има дежурен хирург обаче не ми казаха дали е с направление или може без направление да се мине при детския хирург. Тъй като не сме от София и не ми е много ясно с Пирогов как стоят нещата благодаря ви предварително

# 1
  • София
Доколкото разбирам не става въпрос за спешен случай. В такъв случай вземете направление. Иначе рискувате да плащате.

# 2
А знаете ли колко е платения преглед

# 3
Имат публикуван някакъв ценоразпис:
 https://pirogov.eu/bg/price-list-c64/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4

# 4
  • над кукувичето гнездо
Ако състоянието не е спешно, вероятно ще трябва направление. То е електронно и може да се обадите на ЛЛ да го издаде без да ходите на място.
Препоръчвам д-р Янко Пъхнев, ако има опция за избор.

# 5
Вижте детските хирурзи в супердок. Те са около 20. Почти всичките са от Пирогов, но 1, 2 пъти седмично преглеждат в някой частен център и вече по телефона на този център питате дали може с направление.
Доктор Нансенова, доктор Патоков, доктор Толекова...
Доктор Пъхнев, който беше споменат дава само консултации през Хийле, които са платени, но пък направите ли веднъж контакт с него, той ще Ви извика за преглед в отделението
Този вариант ще Ви спести много стрес и чакане пред спешния кабинет в Пирогов.

Общи условия

Активация на акаунт