Имам нужда от мнение

• 2 766
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Скрит текст:
Скрит текст:
Aйде сега, момичето има нормална кожа и и нормална коса, чак пък метла....
Aйде сега, момичето има нормална кожа и и нормална коса, чак пък метла....

О благодаря ви , но честно казано косата ми наистина е суха от боядисването въпреки че съм изпробвала почти всички маски на пазара . Иначе кожата ми на първата снимка изглежда така понеже си свалях грима и се раздразни , винаги става така понеже ползвам дълготрайни гримове и фон дьо тен и яко търкане си става 😂 . Нарочно се снимах така за да се добие представа за най натуралния ми вид . Почти се отказах от това да правя нещо на носа си ,
но честно казано мойто искане беше по - нестандартно искаше ми се да го удължа леко и само връхчето да се вдигне нагоре и да го стесня . Но не като познатите късички и чипи нослета които познаваме а да бъде по дълъг и чип .
Става въпрос за повдигането, което се прави с филър ли? Наскоро даваха по телевизията една девойка, на която ѝ бяха докарали потресаващи щети по лицето след такава процедура. Добре че сте се отказала.
Дълъг и чип нос е някакъв нонсенс.

За косата също се съмнявам, че всичко си пробвала, тя даже не изглежда подстригвана скоро. Хубавите бои, които са скъпи, въобще не изсушават така косата, както боите за 5 лева. Също и шампоани, балсами, маски за коса, терапии има, които правят чудеса. Ако си склонна да дадеш пари за добър фризьор и хубава козметика за коса, със сигурност ще видиш огромен ефект.
Прекалено често се боядисвам самата боя изсушава . Иначе не съм се подстригвала от доста време да от 3 год понеже искам до кръста ама мисия невъзможна . Боядисвам се с Sayas доволна съм пт покритието и цвета .
Изтощава се и заради това, че не я подстригвате. Като е изтощена и не расте особено. Подстрижете краищата и ще се съживи. И като се боядисвате толкова често, по-рядко я боядисвайте цялата и по-често само корените.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 20:18 от Rebel Rebel

# 31
Не се наемам да давам съвети, но ако беше моят нос, бих искала да се изправи гърбицата и да се оформи върха, както и леко да се повдигне. Но това е моят вкус, ти ако решиш, трябва да избереш лекар, евентуално да подбереш снимки на носове, които харесваш и да обсъдите какви са възможностите.

Имай предвид, че не може всичко, което искаме да се реализира. Например моят връх беше широк, а аз исках да е остър. Лекарят категорично ми каза, че това не е възможно да се направи при мен.   Носът ми е красив, но не е точно какъвто исках. Аз предпочитам така отколкото да ми го орежат необратимо в старанието си да угодят на клиента, каквото ми се струва, че правят българските и турските хирурзи. Тук вече изборът на лекар е съдбовен.
Успех каквото и да решиш.

# 32
Инвестирай ги в образование тия 10к. Хубаво момиче си, ще ти е по-полезно от рязане на нос.

# 33
Процедури за подобряване на кожата,подстригване на косата/малко/
и посещение при добър фризьор.Курс по гримиране.Инвестиране в образование.Това е необходимо ,а не хихрургически процедури с неясен резултат.
Барбра Стрейзънд има ужасен нос,но е велика!

# 34
Да, и Джулия Робъртс ако се вгледате по-добре прилича на крокодил, но е много харесвана заради излъчването и. Красотата е относително нещо, не е нужно всички жени да са еднакви, според някакъв модел с прав нос и плътни устни.  😃

Общи условия

Активация на акаунт