Miss Plus Size - сезон 3

• 4 945
  • 123
  •   1
Отговори
# 45
А за пиянството и циничния език на Сандра какво ще кажете? Аз съм потрес.  И е хубаво, че излъчиха пиянските (или надрусаните) синхрони , да се види отстрани на какво прилича.

# 46

Май не трябваше да се отваря нова тема (за сезон 3), като гледам какъв е интересът...

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 00:32 от diziler

# 47
  • Телиш/Плевен
Май не трябваше да се отваря нова тема (за сезон 3), като гледам какъв е интересът...
Не е така, отделен сезон си е и трябва да е в отделна тема, много по-прегледно е така. Blush

Успях да изгледам втория епизод... И аз се потресох от Сандра. Persevere За Андреа беше ясно, че са я разпознали, то щеше да е абсурдно, ако не бяха. Grinning Изненадах се, че се съгласиха да остане, аз не знам защо имах чувството, че повечето ще са против. Като цяло беше малко скучен епизод. И май наистина тази година няма да има чак толкова сеир...

Сега ще изгледам двете видеа, споделени от diziler.

# 48
Eто ти и трето видео. Ама не се потрисай Grinning

# 49
  • Телиш/Плевен
Ох, много се смях, ето, тези видеа ми бяха по-интересни от самия епизод. Joy Само че Емо Каменов явно не е гледал първия сезон и затова не знае, че Веселка точно от това предаване тръгна. Grinning

# 50
# 51
  • Телиш/Плевен
Два часа и половина епизод?! Open Mouth Не знам кога ще успея да го изгледам, само дано е малко по-интересен от предишния, че...

# 52
Аз го гледам на скорост 1.3 към 1, а чалга танците ги прескочих. Така че споко.
Росен Янчев, който е бил 211 кг, сега е 91 кг им гостува.

# 53
  • Телиш/Плевен
Пуснах го за фон, докато наготвя. Grinning
Не беше толкова скучен епизод, най-интересна ми беше частта с този Росен Янчев. Браво, че се е преборил със свръхтеглото и че помага на другите!
Сандра, Ребека и Андреа ме дразнят с простотиите си - едната вечно пияна и/или неадекватна, но с необяснимо високо самочувствие, другата - само за кючеци мисли, а третата всичко обръща на тема еротика/секс. Това с коледните картички просто ме уби, мислела си Андреа да направи еротична картичка. Rolling Eyes Че този празник много се комерсиализира в последните години е факт, нищо свято не остана, ама това нейното е върхът. Не знам как ще ти хрумне изобщо да свържеш Коледа с еротика!? Dizzy Face А че тръгна да се съблича, докато пееше, не се изненадах изобщо, съвсем очаквано беше, а и този жанр си се свързва предимно с голотия.
Отново съм разочарована от подбора на песни, които се въртят в това предаване. Има и хубави песни в този жанр, но не, те си знаят само просташките. Задачата с видеоклипа беше потрес... Expressionless
Все така само Кристина ми допада. Много приятно ме изненада и с това, че пее толкова хубаво. Подборът на песен също ми хареса, не като на повечето, които заложиха отново на простотиите. Но нямам надежди да спечели...

# 54
най-интересна ми беше частта с този Росен Янчев. Браво, че се е преборил със свръхтеглото и че помага на другите!
А, как се е "преборил" със свръх теглото? Като Геро... подложил се е на операция в Турция и айде наготово. Не се е преборил с гладуване, с физически упражнения, воля, упоритост, постоянство...

Много неприятна беше частта с песента на Адам, тази Сандра буквално щеше да го изнасили докато пее. Той си пееше на плейбек и няма как да отдръпне микрофона и да каже нещо или да я бутне, да спре... За мен тя си е баш нимфоуоман.

# 55
  • Телиш/Плевен
Абе не съм много съгласна, да се подложиш на такава операция не е съвсем лесно, имам познат, който го направи, още преди да стане модерна тази операция. Трудно си е, после има и възстановяване, не е баш всичко наготово. Да, по другия начин е по-трудно, но за човек като мен, който се ужасява от мисълта някога да легне на операционната маса по какъвто и да е повод, буди възхищение, че изобщо се е решил и подложил на това.
Да, Сандра не знам защо толкова се разгони, чак ми дожаля за горкото момче. Той сигурно е свикнал с напористи фенки, де, но беше доста неприятно за гледане наистина.

# 56
E  аз съм лягал 4 пъти на операционната маса и не ми пука, защото не усещам нищо (под пълна упойка). Събуждаш се и нямаш спомен. По-скоро стресиращи са изследванията преди това.

Между другото Мегсън участва в нов сериал - "Резервация за двама"

# 57
  • Телиш/Плевен
Да, попадна ми, изгледах двете серии и ми бяха интересни. Предишните сериали на този Денислав (ли беше), не ме грабнаха грам, но този ме заинтригува засега. Много ми хареса играта на Мегсън, добре си влезе в ролята.

# 58
 Преиграва яко тази Мегсън! И много се лигави! Но.. мое мнение.

# 59
  • Телиш/Плевен
В предаването и аз съм на това мнение, но конкретно в този сериал ми хареса много. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт