Miss Plus Size - сезон 3

• 4 956
  • 123
  •   1
Отговори
# 75
А може и Венелин да не е разбрал. Едва ли рови из ютюб, за да гледа за реакции. Но за разлика от Каменов и Кукушев.... Фенът не се подиграва и не иронизира никого от предаването. Просто го коментират с приятелката му.

# 76
  • София
Има забрана, на първи сезон Мъци и Йоан-Петър правеха, после казаха, че им е забранено. Така стана и с Кукушев. Венелин си мисли, че ще му гледат повече неговия канал, но всъщност реакциите от големи ютюбъри и тик ток много помагат.

# 77
  • Телиш/Плевен
Ами това, че не е разбрал, на практика означава същото - че не е дал съгласие.

# 78
# 79
  • Телиш/Плевен
Да видим дали ще има нещо интересно. Smile
Преди малко ми излезе някаква реакция в Ютуб, отворих от любопиство и имаше коментар, че напразно се е хабил и ще му свалят клипа. Явно все пак Венелин ги докладва, когато засече. Satisfied

# 80
Той злобен ще излезе.

# 81
  • Телиш/Плевен
Не знам дали е злоба, но и според мен греши с тези забрани. Реакциите определено му помагаха, вдигаха допълнително рейтинга, но не знам защо не го гледа от тази страна... Thinking

Пуснах си епизода за фон, зарадвах се на участието на Памбос, много го харесвам. Ама новината за кастинга за четвърти сезон ме уби...Open Mouth Наистина не виждам смисъл да продължават, но явно Венелин не смята така. Satisfied

# 82
Аз сега гледам Островът на любовта и след малко превключвам на Мис+сайз.
А на коя реакция Венелин е писал коментар? На "Fenat" ли? Той прави добронамерени реакции и не се подиграва на хората, за разлика от други.

# 83
  • Телиш/Плевен
Не, коментарът не беше от Венелин. Някой беше написал, че човекът напразно се е хабил и ще му свалят клипа. И аз оттам направих извод, че Венелин ги докладва, защото реално само той има основание да го прави, след като е написал, че трябва да се иска разрешение.
Този клип беше, но сега виждам, че е качен преди месец, а още не е свален, значи Венелин и него не е видял още. Smile

# 84
Мале, мале.. това, ако е "реакция"..... Пуснат епизода едно към едно и някакъв в някакво ъгълче стои и гледа. През 2-3 минути изсумтява нещо и казва по една дума на минута максимум.
Реакция е това на Кукушев... на цял екран да дават него, а чат пат да пуска подбрани кадри... А не.. едно към едно да си гледа телевизийка, а ние да гледаме как той гледа, хахахаха.

# 85
  • Телиш/Плевен
Не съм гледала целия клип, просто ми попадна, отворих от любопитство и видях този коментар. Загубих интерес още в самото начало и дотам бях с гледането. Smile

Иначе по темата - не беше лош този епизод, но накрая пак много простотия. Rolling Eyes За следващия ще си помисля дали да го гледам, като видях кой ще им гостува... Unamused

# 86
То и аз не съм гледал въпросната "реакция". Превъртях леко и видях за какво иде реч. И тук вече Венелин е прав да се ядосва, това е едно към едно пуснат целия епизод, а не подбрани отделни кадри. А всъщност идеята е хората да гледат епизода в канала Premium Production, тоест официалния канал.

Сега гледам днешния епизод. Йоан-Петър участва.... доста се е взел насериозно.

# 87
  • Телиш/Плевен
Сега гледам днешния епизод. Йоан-Петър участва.... доста се е взел насериозно.
Много ме разсмя Андреа накрая като каза: "Изненадата със срещата с инфлуенсърите Мегсън и Йоан И Петър" Joy Joy Joy

# 88
Каменов пак ги нарежда:

# 89
  • Телиш/Плевен
"135-литрова дамаджана с коса" Joy Как ги измисля, направо не знам. Satisfied Чудно, че още не са стигнали до ушите на Венелин тези реакции.

Общи условия

Активация на акаунт