Miss Plus Size - сезон 3

• 4 957
  • 123
  •   1
Отговори
# 90
Всичко стига, просто нищо не може да направи. На Каменов реакцията е под 20 минути, а реално кадрите от предаването са 1-2 мин.  Докато при другата реакция (на visankata) е пуснато предаването едно към едно и долу в ъгълчето някой сумти нещо си и веднъж на няколко минути казва по 1 дума.

# 91
  • Телиш/Плевен
Е, защо да не може, той държи авторските права и след като не дава да се ползват кадри без разрешение, си е в правото да ги докладва. Но може да си дава сметка, че тази година няма голям интерес към предаването и без тези реакции съвсем ще отиде на кино рейтингът. Satisfied Все още се чудя защо ще правят четвърти сезон... Joy

# 92
  • Телиш/Плевен
Епизод 7

# 93
Изключително приспиващ епизод с всичките тия "гости"

# 94
Още не съм изгледал епизода от снощи. 10 епизода ли ще са общо?

# 95
  • Телиш/Плевен
Не знам колко епизода ще са.
Този, в сравнение с предишните, ми беше една идея по-интересен. Само частта с Диона пропуснах. Най-интересно ми беше това с голфа, никога не съм чела каквото и да било за този спорт и научих нещо ново.
Все повече имам чувството, че Мария е кралицата...

# 96
  • Телиш/Плевен
Епизод 8

# 97
Голямо лигавене с тази мисия "Миска не писка", няма такова преиграване и лиготия... Това не се гледа вече...

# 98
  • Телиш/Плевен
Голямо лигавене с тази мисия "Миска не писка", няма такова преиграване и лиготия... Това не се гледа вече...
Съгласна. Не гледах епизода докрай... Confounded

# 99
А защо никой не отпада? В предишни сезони сякаш отпадаха една по една докато останат 3-4 накрая?

# 100
Пародия е това реалити. Начело с "изпълнителния" продуцент ли е, какъв се води там този Венелин.
Събрали прост народ да се излага. Чудя се, няма ли нормални жени плюс размери, и со отговарям сама, нормалните не биха участвали в това нещо.

# 101
  • Телиш/Плевен
Чудя се, няма ли нормални жени плюс размери, и со отговарям сама, нормалните не биха участвали в това нещо.
Те дори да искат да участват, не биха ги одобрили, все пак в това предаване се търси сеир...

А защо никой не отпада? В предишни сезони сякаш отпадаха една по една докато останат 3-4 накрая?
Тази година явно имат някаква нова концепция. Последният епизод на миналия сезон е бил осми. Не знам сега колко ще ги докарат, ама да се свършва вече, че наистина е все по-тегаво за гледане... Rolling Eyes

# 102
На мен този епизод ми беше забавен. Обаче не видях, оная глезотия Мария.

# 103
  • Телиш/Плевен
Новият (двучасов Joy ) епизод 9

# 104
  • Телиш/Плевен
Финалът наближава. Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт