Забременели след инвитро - тема 55

• 15 339
  • 254
  •   2
Отговори
# 90
Здравейте ,докато чакам доктора да се обади да попитам.На 26.02. имах трансфер на 2 петдневни ембриона ,днес 12.03 направих кръвен тест както ми казаха и total Бета ЧХГ е 1290,реф. стойност на лабораторията до 2600.Какво значи резултата,че не съм сигурна?
Благодаря

# 91
Честито, тестът е положителен. Пусни още едно изследване след 48 часа, за да видиш как се покачва ЧХГ

# 92
Честито, нов тест след 48 часа и чакаме да ни се похвалиш.  🩵🩷

# 93
Ами тихичко благодаря и дано да има с какво да се похваля в петък,че най далеч стигаме до прегледа за сърдечни тонове и там всичко е свършило,като е по естествен път.

# 94
Едно от двете трябва да е лабораторна грешка. Няма как до 1200+ да падне почти до 0 за 2 дни. Аз бих повторила някъде другаде за всеки случай.

# 95
Задължително пуснете ЧХГ в друга лаборатория. Аз вярвам, че сте бременна.

❤️ Имам въпросче❤️ Тъй като при нас се знае с точност моментът на зачеването, вашите бебчета кога се родиха? Преди или след термин?

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 14:16 от Kactus

# 96
В понеделник ще се разбере(понеже е петък и ходих към 13:30), пуснах за всеки случай в друга лаборатория. Не се надявам излишно,да не е твърде голямо разочарованието.В понеделник ще пиша,какъвто и да е резултата.

# 97
Nevvenna, наистина не е възможно да падне за 2 дни от над 1000 до под 1. Физически не е възможно. Едното е лабораторна грешка, може да са ти объркали пробата с нечия друга. Пусни другаде кръв и виж. Не бих те окуражавала излишно. Например при отрицателен уринарен тест на шести-седми ден не бих ти казала, че има шанс, докато други ще го кажат, но в твоя случай с това ЧХГ реално има сбъркана проба, само не се знае коя е.

# 98
Невена, а правила ли си уринарен тест?

# 99
Невена, а правила ли си уринарен тест?
Не, не съм.

# 100
На твое място бих направила. Ако ЧХГ е под 0, няма да имаш втора черта и ще си спестиш нервите до понеделник.

# 101
  • София
Кактусче, аз родих 39 седмица секцио по желание първоначално (после си имаше причини да е така).

# 102
  • София
Моето се роди в 36+6 по спешност. Отидох само за запис на тонове, а 40 минути по -късно вече имах бебе. Оказа се, че бебо се мъчи и тоновете са нестабилни. Доктора ми каза, че е било на косъм.

# 103
Кактусче, дойде ли моментът при теб? Да ни пишеш после.
Моето момче се роди в 38 седмица, секцио по желание.

# 104
Благодаря ви, момичета 😘 Аз съм в 35+2г.с., но бебчо е почти две седмици напред и го очакваме по-рано. Вече е 3кг. 😅 И не спира да ми троши ребрата и от 31г.с. е в малкия таз 😊 Дано да изкара до 38ма.

Общи условия

Активация на акаунт