Забременели след инвитро - тема 55

• 15 332
  • 254
  •   1
Отговори
# 75
Аз бях от самото начало на мускулни инжекции Прогестан 2х50 мг
Здравейте, момичета!

Има ли някоя от вас, която в ранна бременност е заменила пр0лутекса с друг неинжекционен препарат без проблем? В 5+2 г.с., на него + цикл0гест съм, но коремът ми вече е в синини и доста болезнени зони, та попитах репродуктивния специалист дали мога да го заменя с друго. Той леко колебливо ме насочи към дуфаст0н, та сега го умувам дали да не си остана на инжекциите. 🙄

# 76

Здравейте! Смятате ли този резултат за добър или е висок?

# 77

Здравейте! Смятате ли този резултат за добър или е висок?
Но колко години сте?Супер е резултатът.

# 78
  • Благоевград
Аз съм с такова АМХ, но защото съм с поликистоза. Вие имате ли?

# 79
Tochica, цифрата изглежда супер, но вижте в тази тема -> https://www.bg-mamma.com/?topic=1701001 Има много информация и насоки и може директно да пуснете резултатите за тълкуване там.

Доколкото знам, АМХ трябва да се изследва точно на 3 ден от МЦ, заедно с Инхибин Б, като е хубаво да се пуснат и други хормони (LH, FSH и др.), за да има по-ясна картина.

# 80
Аз съм с такова АМХ, но защото съм с поликистоза. Вие имате ли?

Не.

# 81
Здравейте, момичета! Може би не е за тази тема, но някоя от вас правила ли е инвитро при д-р Вакрилов?

# 82
Здравейте ,
трансфера ми беше на 30 януари на 5 дневен ембрион. 13 дни след трансфера на 10 февруари  кръвния тест беше с резултат 292,4 IU , 48 часа по- късно резултата беше 596,2 IU. Лекарят ми каза ,че се удвоява перфектно и да отида на предглед на 25 февруари..... Днес бях на преглед , но се видя само гестационен сак отговарящ на 4 г.с. +6 дни , без жълтъчно мехурче. Инвитрото правих в чужбина и днешния преглед беше при друг доктор, който ме иска на преглед след седмица. На някой случвало ли се е подобно нещо? 26 дни след трансфер на 5 дневен ембрион , да отговаря на 4 г.с.+6? Все още нямам отговор от репродуктивния ми лекар. Много съм притеснена.....

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 17:39 от Svetleto8888

# 83
Мен ме извикаха в 8  г.с за пулс.
Моя близка имаше подобен случай. След седмица се видя мехурче. Запазете спокойствие, направили сте всичко по силите си, сега трябва почивка, за да е всичко наред.

# 84
Мен ме извикаха в 8  г.с за пулс.
Моя близка имаше подобен случай. След седмица се видя мехурче. Запазете спокойствие, направили сте всичко по силите си, сега трябва почивка, за да е всичко наред.

Благодаря Ви! Обаче колкото и да пресмятам , при трансфер на 30.01. на 5 дневен ембрион се получвава начало на цикъл на 11.01. ( той не е тогава ,защото бях с блокираща инжекция и много медикаменти)
30 януари - 5 дни на емброна = 25 януари оплождане - 14 дни = 11 януари начало на цикъл..... следвателно би трябвало да съм в 6 г.с.+3 дни... за това се притеснявам ужасно много.

# 85
Svetleto8888, щеше да е хубаво първият преглед да е при лекарят Ви в чужбина. По принцип 26 дни след трансфер се виждат сак, жълтъчно мехурче и ембрион с пулсации. Стискам палци при Вас да има просто забавяне в развитието или лекарят да не е бил с хубав ехограф.

# 86
Момичета, включвам се леко притеснена.

В момента съм в 9-10 г.с., вчера бях на преглед и всичко беше наред с развитието на бебенцето, но от преди малко се появи кафеникаво течение, което силно ме притесни.

По принцип приемам прогестерон, тази вечер ще пропусна акард-а и започнах но-шпа, но нещо друго в домашни условия мога ли да предприема?

Също така къде в София, ако се наложи по спешност в следващите часове, мога да отида да ме прегледат? Още не съм записана по ЖК, ако положението е относително спокойно до утре сутрин, вероятно ще пиша на репродуктивния ми лекар, но нямам идея колко бързо ще ми реагира… 🫤

# 87
Щерев, Надежда, Токуда(?), Шейново имат денонощни АГ кабинети. Щом е кафеникаво не би трябвало да е нещо притеснително. Може шийката леко да се раздразнила при прегледа, защото по време на Б е по-кръвоснабдена и може сега да се чисти кръвта. Дано няма нищо притеснително.

# 88
Не се притеснявам щом е кафеникаво ,но го наблюдавай ако стане ярка кръв веднага преглед и аз около тези седмици имах такова зацапване спрях за малко кръворазреждащите и спря после пак се появи за малко и пак спря така и не ми дадоха обяснение от какво може да е ,лекаря каза че се случва ,така че не се притеснявай ❤️
quote author=Emay link=topic=1715207.msg49408290#msg49408290 date=1741197274]
Момичета, включвам се леко притеснена.

В момента съм в 9-10 г.с., вчера бях на преглед и всичко беше наред с развитието на бебенцето, но от преди малко се появи кафеникаво течение, което силно ме притесни.

По принцип приемам прогестерон, тази вечер ще пропусна акард-а и започнах но-шпа, но нещо друго в домашни условия мога ли да предприема?

Също така къде в София, ако се наложи по спешност в следващите часове, мога да отида да ме прегледат? Още не съм записана по ЖК, ако положението е относително спокойно до утре сутрин, вероятно ще пиша на репродуктивния ми лекар, но нямам идея колко бързо ще ми реагира… 🫤
[/quote]

# 89
Честито на всички момичета в темата. Минала през пътя ви казвам успех. Имам останали фр@кси 0.4 няколко кутии и се дават на символична сума. Ако някой търси нека пише, знам какво перо са.
P.s Извинявам се за спама. Нека си помогнем взаимно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт