Забременели след инвитро - тема 55

• 21 455
  • 378
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Зависи. Аз съм пълна и сърцето не те видя добре, а да го огледат хубаво в началото е далече по-важно.
Вагиналният преглед от опитен лекар, не води до риск.  А и всеки лекар преценява дали е необходимо или не.

# 361
Момичета преди малко бях преглед 10 г + 3 дни . Говорих с доктора за НИПТ ,като се бях насочила към niptify на cell genetics . Той каза ,че нямало смисъл и по добре да направя базовия на вижън. Нямало смисъл от по разширен . Но аз за вижън не съм чувала добри отзиви . След малко имам разговор с консултант за да запазя час и не знам към кой да се ориентирам . Вие какво мислите ?

# 362
Аз правих Вижън и съм доволна. Получих резултатите много бързо. В понеделник ми взеха кръв, в петък преди обяд имах резултатите.

# 363
Моята АГ също ми препоръча вижън базовия или следващия пакет, по-разширен нямало смисъл. Според нея вижън били най-читави, а аз като търсих отзиви, също масово хвалеха него и този на cell genetics. Според мен и двата са ок.

# 364
Аз бях правила ПИД и в крайна сметка Чучумишев каза, че няма смисъл от НИПТ.

# 365
Аз правих Вижън и двата пъти, всичко беше наред и резултатите излязоха бързо.

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 17:15 от Tessaria

# 366
Аз правих на Panorama най-разширения пакет за мое спокойствие.Нямахме Пид.Свеж трансфер.

# 367
Аз правих niptify на cell genetics - пълен пакет, резултатите излязоха на 3 ден.
Посъветваха ме да пусна изследване без значение кой пакет.

# 368
Честита нова година на всички !
Имам въпрос ,защото ин витро клиниката не работи . В 11 г с съм и слагам овитрел всеки вторник . Този вторник съм пропуснала . Дали е голям проблем и дали мога да го сложа днес . Много се притесних ,не знам как съм пропуснала

# 369
Случва се, разбира се че може.
Поне на мен, АГ беше казал, ало забравиш някое, слагаш в първия удобен момент в който се сетиш. 😉

# 370
Направо не знам какво да правя . С ин витро клиниката няма как да се свържа . Успях само с доктора ,който ще ми следи бременността и той каза направо да приключвам с Овитрела ,а на мен никак не ми се иска . Трябваше този и следващия вторник последно
Случва се, разбира се че може.

# 371
Щом така е посъветвал, не се притеснявайте. Понякога се хващаме като удавник за сламка за някое лекарство.
Обикновено ги спират от 11 до 13 седмица.
Освен него, какво друго взимате?

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 21:16 от B_vas

# 372
Утрогестан 3х3 вагинално ,дуфастон 2х1 ,но шпа ,фраксипарин ,който днес смених с клексан ,защото направих жестока  алергична реакция и го редувам с аспирин . Нямам мутации ,но съм на терапия до 20 г с . От 12 г с започвам да спирам дуфастона и утрогестана

# 373
Всичко ще е наред, много спокойствие и леки разходки. Както и повечко вода.

# 374
  • София
Щом следящият е казал да се спре значи няма страшно. Всичко ще бъде наред, не се тревожете!

Общи условия

Активация на акаунт