Много разочарован от Sameday

• 21 595
  • 255
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Най-големият проблем са международните пратки, защото там не знаеш, че ще попадне в ръчичките им за да дадеш предварително пунктове и автомати. И в тоя случай като нямаш и пренасочване и айде месец-два нерви. И с Shein даже не смея да поръчам, че всички ме плашели, че с тях идват вече.

# 211
  • София
Аз се престраших да пусна поръчка от Шейн, но въпреки скандалите и обясненията, които имах последния път със Сеймдей, пак са я изпратили с тях. Обаче сега още с изпращането на поръчката от Шейн, в същия ден получих имейл от Сеймдей, в който има линк за пренасочване на пратката към кутия или пункт. Пренасочих я към кутия, защото има много удобни на метри от нас. Въпросът ми е: пренасочвали ли сте с толкова ранен имейл и имало ли е ефект или се надявам напразно?

П.П. В имейла пише: "Опцията за пренасочване е налична до пристигането на пратката в склада.".
При мен всичко беше точно.
Още в деня на поръчката или на следващия ден получих имейл от Сеймдей с линк за пренасочване към бокс и пренасочих. При предишните ми разправии с тях оператор ми каза, че не можели да пренасочват поръчка към бокс преди да е влязла при тях. Е, това се оказа лъжа, защото сега я пренасочиха още преди да е излетяла от Китай.

# 212
Интересно, как си получила линк за пренасочване още преди да е излетяла от Китай. Къде си тракнала за целта?

# 213
  • София
Написала съм - линкът беше в имейл от Сеймдей.

# 214
А този линк го получи кога след като направи поръчката? Аз досега имейл от Сеймдей не съм получавала, освен за взимане на пратката и потвърждение, че пратката е взета.

# 215
  • София
Направила съм поръчката на 4-ти септ., а имейла от Сеймдей съм получила на следващия ден.

# 216
  • 🌊
Аз знам, че си работят извън логиката, но случвало ли се е на някой подобно разнасяне из страната? Във варненско съм, зарадвах се, че са сезабързали, но днес бум, София.
Скрит текст:
Има ли риск да я върнат към подател?

# 217
Някой може ли да ми каже каква може да е причината да не ми приема 6 цифрен код? Платих наложения платеж с apple pay, преди да дойда до easybox-а. Ако въведа 7ма цифра, започва да проверява кода и ми излиза съобщение, че е грешен. След шестата нищо не се случва.

# 218
На мен ми се случи наскоро да не ми разпознае кода, няколко пъти пробвах да въвеждам и не го четеше. Сканирах QR кода и стана. Но не помня на сеймдей или на спиди беше.

# 219
Аз знам, че си работят извън логиката, но случвало ли се е на някой подобно разнасяне из страната? Във варненско съм, зарадвах се, че са сезабързали, но днес бум, София.
Скрит текст:
Има ли риск да я върнат към подател?
Я дай към днешна дата да я видим къде е? Стана ми интересно дали я разкарват или са я върнали към подател. Simple Smile

# 220
Здравейте,искам да споделя за измамната схема на sameday или Деливъри солюшънс ЕООД.Поръчвам от iherb.com без проблем като плащам с карта на Револют.Сестра ми реши да направи сама поръчка от сайта с наложен платеж.Получава съобщение за пратка.Sameday доставят,плаща и получава анорак,който е супер евтино китайско изпълнение.В същото време проверява в iherb.com и вижда,че пратката и е върната.Не знам къде точно става пакетирането на фалшивата пратка с нейните имена,дали в Румъния или в България.Прочетох,че има доста измамени хора.Подадохме в Европейски потребителски център жалба.Но случаят е за МВР и ГДБОП.Вероятно и там.Поръчвам от много години от чужди сайтове.Но на такова ОПГ не съм попадала.Дано предпазя други с този пост.

# 221
  • Варна
Как така iherb с наложен платеж? За пръв път чувам такова нещо.

# 222
Сайт менте? Да е поръчала от там сестрата.

# 223
  • София
И аз си мисля за сайт менте. Те нямат наложен платеж.
Всъщност, те въобще доставят ли със Сеймдей?

# 224
Не е менте.Поръчва от линкът,който съм и пратила и съм в акаунта си.Поръчвала съм оттам.Вие май не ме разбрахте,че не сайтовете са фалшиви,а куриерът извършва измамата.Той връща пратката обратно,за да вземе наложеният платеж за себе си.Това е схема.

Общи условия

Активация на акаунт