Много разочарован от Sameday

• 21 595
  • 255
  •   1
Отговори
# 195
Ами по седмица и малко повече се мотае в техен склад и в един момент неочаквано я получаваш. Доста често и без известия

# 196
Ами по седмица и малко повече се мотае в техен склад и в един момент неочаквано я получаваш.
При мен се мотаеше в склад от края на ноември до средата на януари, има няма 50 дни. Бях публикувал и скрийншотове назад в темата. (стр. 6, коментар 77). Коледният подарък поръчан и платен през ноември дойде на 17 януари. Не искам да се сещам за тия идиоти, радвам се, че се отървах. Повече с тях - никога!

# 197
  • Варна
Boxnow нямат нищо общо със Сеймдей. Случвало се е да ми насочат пратка кум друг бокс, но съпорта им е много добър и отзивчив, дори когато е имало проблем по моя вина.
Относно Cult beauty, ще си ги получите и двете, просто след поне месец. Моята пратка беше от Jones Road и я пращаха три пъти. Накрая получих трите наведнъж след месец.

# 198
  • София
Easybox са кутиите на Sameday.

# 199
Здравейте,
Имали ли сте проблем при проследяване на пратка. Днес се чух с колцентъра и момичето каза че пратката ще бъде доставена утре. Сега проверявам и на статус пише “пратката не може да бъде доставена” ( разследване от агенция). За първи път ми се налага да се занимавам с тези.

# 200
Прочети всички 14 страници и ще разбереш за какво иде реч.

# 201
Толкова са трагични, че не знам кой им даде лиценз. И моя пратка потъна в склад вече 8 дена. Два пъти ми звъни една и съща да пита дали можело до пойнт, защото до адрес имало забавяне. А пойнта е на 50 метра - значи до там може уж, а до адреса не. Бе, нямам думи!

# 202
На 19-тия ден най-сетне долази куриер, след като поне 5 пъти им обяснявам, че съм я отказала пратката. Просто уникум!
С Европът си конкурират титлата най-нелеп куриер, сигурно в световен мащаб.

# 203
  • София
Аз се престраших да пусна поръчка от Шейн, но въпреки скандалите и обясненията, които имах последния път със Сеймдей, пак са я изпратили с тях. Обаче сега още с изпращането на поръчката от Шейн, в същия ден получих имейл от Сеймдей, в който има линк за пренасочване на пратката към кутия или пункт. Пренасочих я към кутия, защото има много удобни на метри от нас. Въпросът ми е: пренасочвали ли сте с толкова ранен имейл и имало ли е ефект или се надявам напразно?

П.П. В имейла пише: "Опцията за пренасочване е налична до пристигането на пратката в склада.".

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 12:41 от milenaka

# 204
Това е добре. Значи ще си я получиш в бокса (освен ако не е нещо обемисто, което да не се побира, де).

# 205
  • Варна
Обикновено до бокс няма такива проблеми

# 206
  • София
Да, с боксовете не съм имала проблем. Не питах това, а дали толкова ранно пренасочване работи?

# 207
Да, разбира се. Колкото по-рано е пренасочена до бокс, толкова по-добре.

# 208
  • София
Аз този път пробвах до пункт - близката аптека Марешки, всичко беше наред, поръчката беше от Answear. Иначе до бокс също съм доволна, пак с поръчки от Answear и Emag.

# 209
  • София
До боксовете няма проблеми. Аз и с доставка от куриер не съм имала проблем, но един колега (пак до адреса на работното ни място) чака обувки няколко седмици.

Общи условия

Активация на акаунт