Сраствания след операция на щитовидната жлеза

• 313
  • 5
  •   1
Отговори
  • Бургас
След операция на щитовидната жлеза се получи една твърдост около белега и в центъра болезнено, твърдо като топка. Хърурга каза, че са се получили сраствания, да го разтривам и щяло да се разнесе. Четох по интернет, че срастванията се премахват с нова операция. Има ли някой, при когото също са се появили такива болезнени сраствания след операция на щитовидна жлеза и разнесли ли са се?

# 1
Аз имах сраствания след коремна операция и доста време ме болеше на едно и също място перпендикулярно на белега,схващаше ми се крака ,един хирург каза че имам врастнал нерв и е нормално да ме боли.
Мина време и отмина от само себе си,появяваше се болка от време на време и изчезваше
Скоро не се е появявала тази гадна болка и дано така остане. Може и при вас да е така

# 2
  • Бургас
Аз имах сраствания след коремна операция и доста време ме болеше на едно и също място перпендикулярно на белега,схващаше ми се крака ,един хирург каза че имам врастнал нерв и е нормално да ме боли.
Мина време и отмина от само себе си,появяваше се болка от време на време и изчезваше
Скоро не се е появявала тази гадна болка и дано така остане. Може и при вас да е така
Дай Боже! Желая ви здраве! При мен е твърдо като камък.

# 3
Благодаря ви!
С течение на времето и минаването през много здравословни проблеми човек разбира ,че здравето е най-ценното,особено когато някой разчита на теб да го облечеш,да му сложиш храна,да го вземеш от градина и прочие!
Не можеш и да си помислиш да се разболяваш,но за жалост понякога не зависи от нас

# 4
  • Бургас
Да, така е. На мен срастванията ми са под белега на операцията. При защиването се е получило .

# 5
Аз преди да посетя хирурга бях изпаднала в ужас да не ми се преплетат червата или да се запишат
Освен болката отстрани ,когато вървя повече целия гръб не болеше,кръста всичко
Скоро не се е връщала тази отвратителна болка да чукам на дърво

Общи условия

Активация на акаунт