През АПРИЛ ще дойде бебче сладко, да зарадва мама, татко!

• 22 477
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Малтофера е за нисък хемоглобин! Аз го пия 2-ри месец и постоянно ми е зле от него,за цвета на изпражненията,няма да отварям дума....

# 136
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Болки ниско долу и в кръста имам от началото на миналата седмица, а лекарката в четвъртък каза, че скоро няма да раждам. Плацентата не била почнала да зрее, водите били много, нямала съм контракции и разкритие повече от нормалното за раждала вече жена.
В събота вечерта имах много гадни болки, та чак и въздух не можех да си поема.
На консултация съм всяка седмица заради болката.

# 137
Здравейте момичета,
Всички лекарства за вдигане на хемоглобина дразнят стомаха и трябва да се пият след ядене, не на гладно.Ако ви се чете нещо интересно вижте това - http://www.natalyoga.net/
Лек и хубав ден на всички newsm10

# 138
  • София
Здравейте!
Аз се включвам най - накрая Simple Smile От една седмица съм вече в болнични, но от много задачи не ми остава време да изчета всичко и да пиша. Общо взето мойта бременност протича като вашите, с изключение на това, че аз нямам болки, за което се радвам. Но пък ми прилошава доста често, особено като съм в някое затворено непроветриво помещение. Аз ходя вече всяка седмица при наблюдаващия ме лекар, но само за запис на тоновете, които за сега са добре, надявам се до края така да си останат. Лек, успешен и усмихнат ден на всички!

# 139
Добро утро,коремчета!
Деня е страхотен,дано пролетта донесе само хубави новини и слънчеви,здрави бебечета!!!

кена,разбира се че срещата си остава валидна и никоя да не ражда до утре Laughing
san_ya,да ти е жив и здрав рожденика Ивайло,много да те радва и да ти помага за бебчето!!!(не съм забравила,нали и моя татко е рожденник днес)  bouquet
filka,поздравления за покупките,хаиде качвай ги в албумчето да ги видим!
гигилче, и аз съм с оттекли крака и ръце от близо месец,правих си изследвания,така се бях шашнала,но всичко в кръвта си е наред,явно при мен е от повечкото килограми и завишеното кръвно.Ако при теб тези фактори липсват(пък и по принцип е добре) да говориш с лекаря и да си пуснеш изследване за албумина.

newsm78,тази сутрин ,след душа ми  стори че нещо ми протече, Shockedлеко ръждиво(но мн.малко)..дали не е тапата??четох че можело да пада по малко и в продължение на няколко дни??? какво знаете по въпроса,момичета?

# 140
  • Beyond the Frontiers
Да си призная и на мен ми се гади от известно време - но смятам че е поради притискането на стомаха. Не знам защо но точно като хапна бебока решава да си прави гимнастика и усещането е като морска болест Sick Ама се търпи.
За болки и контракции - още не знаем какво е това чудо  Rolling Eyes Thinking ooooh!. Чак се притеснявам, че няма да разбера ,че раждам, докато не ми се изтърси в краката бебока  Laughing Шегувка  Wink
Иначе и аз ще съм сама около термина ми, че таткото през седмицата е в командировки и явно няма да съм единствената сама мама. Twisted Evil Вече съм си направила план - програма. Самотни майчета я споделете как смятате да се справите

# 141
...
newsm78,тази сутрин ,след душа ми  стори че нещо ми протече, Shockedлеко ръждиво(но мн.малко)..дали не е тапата??четох че можело да пада по малко и в продължение на няколко дни??? какво знаете по въпроса,момичета?

Миналия път чаках тапата да е розова или ръждива, а тя излезна чисто бяла като течение.
Моят съвет е да си сложиш лиглин или малко тоалетна хартия /не превръзка/ и да се обадиш на лекаря ако продължава.

В тази тема някои от мамите казват, че тапата им падала дни наред
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171978.0

# 142
Миналия път чаках тапата да е розова или ръждива, а тя излезна чисто бяла като течение.
Моят съвет е да си сложиш лиглин или малко тоалетна хартия /не превръзка/ и да се обадиш на лекаря ако продължава.

Бяло течение? При мен има такова от доста време, бяло и гъсто като мляко #Crazy Дори на моменти го усещам как тече, все едно се подмокрям Embarassed
Утре съм на ЖК и ще питам лекарката ... мисля, че още ми е рано да падне тапата Praynig

maraya, при мен кг и кръвно са добре. Резултатите от изследването на кръв също са в норма. Сега се поразчетох за отичането - нормално е в 8-9 месец, особенно ако е лято и горещо.

# 143

Бяло течение? При мен има такова от доста време, бяло и гъсто като мляко #Crazy Дори на моменти го усещам как тече, все едно се подмокрям Embarassed
Утре съм на ЖК и ще питам лекарката ... мисля, че още ми е рано да падне тапата Praynig

maraya, при мен кг и кръвно са добре. Резултатите от изследването на кръв също са в норма. Сега се поразчетох за отичането - нормално е в 8-9 месец, особенно ако е лято и горещо.

Не само течение усетих като каза "пльок". Като отидох в тоалетната видях че е бяло и помислих, че се е засилило течението

# 144
Един малко организационен въпрос! Crazy Нали направихме (не че аз съм участвала де,ама като съм невежа) албумче за бебетата в Multiply.com, а снимките от бебето на МамаЕ са в snimka.bg пак в албумче "бебеаприл".Като се появят и другите бебоци, къде ще ги слагаме снимките? newsm78

# 145
Здравейте коремчета,  Hug
ние след малко отиваме при док да ни измери колко сме пораснали. Преди два дена така ме беше шашнал малечко-палечко, че изревах една кофа със сълзи  Cry Нали заради гадния зъб, който ми се поду миналата седмица ми изписаха лек антибиотик, и два дена движенията му бяха супер лекички. #Crazy Направо бях изпаднала в шаш и паника, и вече бях готова да поемам към спешното. Но той явно усети моето притеснение и молби Praynig и накрая се размърда нормално, и започна пак да си рита силно както си знае. Иначе аз болки все още нямам никакви, и тапата не е започнала да ми пада, но вчера през целия ден така ми се стягаше корема  Rolling Eyes
Това е за сега от нас, като се върнем от док, ще пиша колко сме пораснали! Целувки от нас и лек и успешен ден!

# 146
Един малко организационен въпрос! Crazy Нали направихме (не че аз съм участвала де,ама като съм невежа) албумче за бебетата в Multiply.com, а снимките от бебето на МамаЕ са в snimka.bg пак в албумче "бебеаприл".Като се появят и другите бебоци, къде ще ги слагаме снимките? newsm78

Ами аз си направих сайт - linofrina.multiply.com и ще слагам моите снимки там и в bebeapril2007.multiply.com

Бобче, не се притеснявай за малечко, стискам палци всичко да е наред Peace Praynig

# 147
  • Пловдив
Марая, благодаря за напомнянето за срещата утре, но не зная дали ще мога да дойда Cry
Сутринта ще ходя да си правя всички изследвания преди раждане, които се пускат, а и нали не ми дават да се разхождам докато не влезна в 9. Преди месец имах силни болки и при преглед ми казаха, че имам леко скъсяване на шийката, а подготвителните ми контракции са още от 5, сега много по-често отколкото трябва. Затова още 2 седмици ще полежа и ще си стоя в къщи, рано му е още на бебчо да излиза. Искам поне да изчака да стане април.
За отичането на краката и ръцете, на мен ми стана за кратко така още миналия месец, макар че кръвното ми е ниско 100/60, а кръвните изследвания ми са ок. Опасно е ако е от високо кръвно!
Кажете има ли мами ползвали колички на chipolino? Доволни ли сте? И от кои модели?  bouquet

# 148
Здравейте!
Кати М, аз миналата седмица си взех всички документи и съм на преглед чак на 03.04! Както виждаш, няма да е всяка седмица. Но тази седмица ще ида до Тина Киркова да се запиша на1-2 профилактични прегледи (безплатни) и мисля така да избутам до април.
Иначе засега слава Богу си спя дълбоко и без някакви оплаквания. Като излизам на разходка се усещам, че съм вече по-тромава, по-бавно ходя, но тва да е - друго по-така не се сещам.
Ние също си купихме количка на Джордани-много е лека(7кг и нещо) и удобна 

http://www.giordanibaby.com/galleria.php?pdt=162&folder=ppesante

http://www.giordanibaby.com/prodotti.php?start=3&IDpdt=11&pdt=1&cat=1.

За столче за кола - мислим да го оставим за след раждането.

# 149
  • София
Ами аз си имам бяло течение от не знам вече колко време  Embarassed. Поне 1-2 месеца. Вземаха ми секрет и нищо нямаше изолирано. Въпреки това си врях профилактично едни таблетки вагинални. Е, не мина. Само си смени цвета!!! Сега е жълто-зеленикаво и все така гъсто. Та тази тапа и не се надявам особено да я усетя. Само постоянна имам чувството, че се подмокрям  doh
За обувките- ами никак не си намирам. Очикновено търся някои 41-ви номер, дето да са по-големи, но е голям зор. Като тръгнем с мъжа ми и на третия магазин съм се отчаяла и почвам да рева. И от там нататък той пита. Често си вземам някакви мъжки, дето да не са много груби по възможност, по неутрални. Сега брат ми ми донесе някакви от Италия- че там явно има по-големи номера дамски, но нещо не са ми удобни smile3518 Абе кофти тръпка. Ама баща ми носеше 47-ми. А аз на него съм се метнала явно.  newsm09 Добре, че краката ми до сега не са оттичали , че трябва да ходя с галоши  #Silly
На мен вече доста си ми тежи бременността и не ми се мърда никъде от вкъщи. Знам, че е хубаво да се разхождам, ама..... не мога да се наканя да се облека и да изляза. Вие как сте?

Общи условия

Активация на акаунт