Като пролетни кокиченца са ЮНСКИТЕ момченца и момиченца

• 8 537
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен!
И аз съм снощна и едвам гледам,та сега ще пусна малко снимки и после като наготвя и се освестя принудително, ще се включа пак.
Анитка, гаджето беше на ниво,пък и нали жените в днешно време са по-еманципирани,та затова Тея беше по-настъпателна Joy
http://images14.snimka.bg/002363183.jpg
http://images14.snimka.bg/002363251.jpg

http://images14.snimka.bg/002363359.jpg
http://images14.snimka.bg/002363182.jpg
http://images14.snimka.bg/002363181.jpg

http://images14.snimka.bg/002363365.jpg

# 61
  • София
Здравейте мамчета!

Много благодаря на всички за подкрепата ! Hug
Вчера не сме излизали,че едни ветрове и един гаден прах! Днес на Ники очичките са по-спокойни,но вече съм решила да си го водя на лекар във вторник. Последните две вечери малкия беше много неспокоен. На няколко пъти за да престане да мрънка и пищи през ноща го слагах върху мен на гърдите ми и заспиваше като новородено! Снощи вече си спа милото ми спокойно. Днес чакам мама да дойде на помощ,че утре съм на тест по Английски и трябва и малко да поуча Simple Smile

А ето го Ники  Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=105692&photo=32

Целувки от нас!

# 62
Момичета,

голям ужас изживях преди броени минути. Бубата си падна на главата. Както седеше в люлката и я хранеше майка ми , едното коланче било разкопчано и като се навела на една страна и туп по чело на гранитогреса. Дупето нагоре, главата забита долу, стърчат краци, и като писна.... ужас. Плака 2-3 минутки само и после се успокои. Сложих й кръгче от картоф върху синката и заспа. Обадих се на доки и казза, че не е проблем заспиването при положение, че й е било време за сън , но да следя за прекомерна сънливост и повръщане. Каза също , че челото е най - здравата част от черепа и че е малко вероятно да се е повредила. Сега майка ми плаче и се чудя как да я успокоя.... милата ... по- зле от Бубата го понесе.

Пазете малките муцки, че са големи шила.

# 63
Здравейте и от нас !
Аз чак сега се добирам до компи , защото ми  беше лошо и още ми е цяла сутрин , а заедно  стова се опитвам да домакинствам , но нещо не става  Sad Помолих мъжо да ми помогне и добре че е той иначе  Crazy
И моята нощ беше ревлива , денят ми започна малко след 6 , главата ме цепи , вратът и гърбът също та си търся  местенце   да се скатая , че не се издържа. Confused
Искам да кажа че Криско и Тея са много сладки и пораснали дечица и ми иде да ги нацелувам по бузките и двамата , ама са ми много далеч  Simple Smile
Таби , Таталина , Корнелия къде се изгубихте  Hug
  Буболина това на Джули са си направо зъбки така като чета  newsm78 Дано по-бързо и леко да ги изкарате .
Отивам да си наглеждам щерката че се опитва да пие вода легнала и не само че нищо не влиза в устата , ами целият креват е мокър. #Crazy
valkiria  Hug и съжалявам за това ,което си изживяла.Дано всичко с Бубата да е наред . PraynigПиши по-късно , моля те !

# 64
  • София
Valkiria, голям кошмар.... и аз съм чувала, че челото по принцип е най-здравата част от главата. Всичко ще бъде ок. Цункай Бубата като се събуди от мен и Чушка-бой.

Коте, Аннита, супер снимчици сте си направили.
Grinning

# 65
Ббата спа 1.5 часа .. събуди се в настроение и всичко е ОК .

Благодаря за загрижеността момичета Hug

# 66
Здравейте момичета,
най-накрая намерих време за компа и за вас BlushДоста неща май съм пропуснала,но ще наваксам.В къщи и двамата ми мъже са болни и е някакъв кошмар.Вече започнаха да се пооправят,дано само да е по-бързо,че скоро ще откача Praynig
Хубавата новина при мен е,че се стягам за сватба.Милото най-накрая се съгласи,след толкова много мрънкане от моя страна.Исках да е края на август,но ресторантът е зает,така че може и за септември да остане.Или пък да сменя ресторанта ThinkingИ аз не знам.Дано само да не ми мине котка път Praynig
А ето и една скорошна снимка на Марти,че ще го забравите с такава несериозна майка.
Целувки на бебоците,аз отивам да ви чета Hug

# 67
  • София
Pink, супер новина. Да сте живи и здрави и много щастливи още дъъъълго време. Бързо оздравяване на мъжете.

# 68
Пинкче супер новина   bouquet айде дано всичко е ок.Абе сменяй ресторанта да не вземе мъжо да се отметне  Wink
Валкирия Hug Heart Eyes
Аз ейсега прибрах звера,щото цял ден орева света и не слиза от ръцете ми  Tired
Лека вечер от мен едва ли ще се включа днес пак!

# 69
Здравейте и от нас. Ние сме ок, в настроение, нямаме нищо с което да се похвалим или оплачем. Валкирия, мога да си представя как се чувстваш с контейнера от щатите. то и със здраве. Радвам се че Бубата е добре и нищо й няма.
Пинк, Марти направо изглежда като едно голямо момче. Целувки за него. Еее а това пък със сватбата е направо суууупееер. Аз също много искам пак да се оженя и пак за мъжа ми Laughing
а ето и една снимка от нас със сравнително новата ни придобивка

# 70
  • София
Здравейте, момичета!

Валкириа, от опит знам колко ужасно е чувството, когато бебка се контузи. И то пред очите ти. Направо сърцето ме заболява. Радвам се, че няма лоши последствия и Бубката е добре. Ние като бяхме в Пирогов доктора каза в такива случаи да се гледа и дали тече кръв от ушенцата или нослето, защото това е сигнал за някакъв проблем. А, и да се види дали фонтанелата тупти както обикновено. Може да се пробва и за рефлексите - дърпаш й ръчичките и виждаш дали тя оказва съпротива. Но препоръката му беше при такива сериозни падания на глава да се ходи до Пирогов, защото понякога нямало никакви външни белези за проблем, а на снимката показвало, че има. От падането преди седмица Ени нямаше никакви цицини или зачервявания, нищо. А това понякога е притеснително. Аз съм малко скептично настроена към лекари, които слагат диагнози по телефона. Затова пиша какво са ми казали, за да го имаш предвид, а не да те плаша. Пък и щом Бубката си е весела сега, значи всичко е ок.

Дани, чакаме ви с Ванко на разходка в София.
Анита, Коте, на много готино място сте, предполагам, че срещата е била много весела. Целувки на бебоците.
yanan, pink, малките ви мъже са направо страхотни, пу, пу.
Мимик, а Йоанка е с много джиджана шапка Simple Smile
Pink, чудесна новина, сигурна съм, че се вълнуваш много Simple Smile Ей, и да ни държиш в течение на приготовленията. На мен ще ми е интересно, че нали и аз още не съм била булка.... (то сигурно и няма да ми се случи в този живот...)

# 71
Таталинка, благодаря за съветите. полезно е да знае човек тези неща. Сега Бубата се удари не много сериозно , но не се знае кога какво може да се случи и е добре да знам. Майка ми казваше като бях малка, че ако нещо много, много силно го пожелая то ще се случи Аз си мисля, че ще си прекрасна булка и то в този живот. Да ни поканиш да те видим поне в ритуалната.... ще я напълним с майки и бебки Hug

Пинк, поздравления за бъдещата сватба... ще се вълнувам с теб  bouquet

# 72
  • Ямбол
Здравейте!
Валкирия,добре, че Бубката е о.к. Hug
Всички бебчовци са много красиви.Пу-Пу!И мамите...
Днес Кари е много кисела.Плака така както когато беше малка и имаше колики.Зъби ли са, незнам.Чудо.Отказва да яде, плачка и аз съм....по пътя за онази гора.
Пепитка,   bouquet!Прекрасна тема!
Лека и спокойна нощ!

# 73
Добро утро на всички мами и бебоци!
Кафенце   food010 morning Coffee kaffeetrmker_2 за всички желаещи и имащи нужда от него hahaha
Валкирия, много неприятна случка с Бубата,но мисля че всичко се е разминало,дано Praynig Отсега нататък,май все повече паднали бебчета ще има ,за съжеление,те растат и белите им също Wink Важното е да се разминават лекичко.Чакам снимки да видя новите придобивки и колата,че много ме заинтригува семейното возило Thinking
Сега да кажа моята мома как се изложи пред гаджето си като се яви на срещата наакана,добре че кавалера имаше резервни гащи/памперс/ та услужи на дрислата,иначе срещата щеше да е много ароматна Joy Ще го нацелуваме мнооого другия път Heart Eyes Hug
Пинк, вълнувам се с теб за сватбата,моята беше отдавна и много ми се иска и аз като Мимик, пак да се оженя и пак за мъжа ми  hahaha така че да ни държиш в течение Peace
Мимик,новата ви придобивка е супер,ся кажи удобна ли е за бутане и как се чуства Йоанката в нея Grinning
Засега изчезвам,целувки  bouquet
Ето и поздрав от нас
http://images14.snimka.bg/002376397.jpg

# 74
Добро утро и от мен и слънцед !   kaffeetrmker_2
Както всяка сутрин съм я оставила зад мен да рита по пижама и боси крака , а аз ползвам 20-те си минути свобода сутрин , за да прочета  как сте . Grinning
valkiria много се равам че сте ок в дома и да нацелуваш Бубата от мене . Heart Eyes
Таталинка и аз ти пожелавам да си булка ! Най -тържествено ти обещавам да ти се смея после за това какви си ги приказвала че няма да бъдеш. Wink
geri_di дано скоро този период на рев и липса на апетит да мине  Peace
mimik много е хубава новата приобивка на Йоанна .Да си я ползвате със здраве.  bouquet
Pink моля те дръж ни в течение относно приготовленията и ресторанта ! Много хубава новина , наистина Моята сватба беше един от най-хубавите дни в живота ми и като се сетя ....пак бих се омъжила и пак за мъжа ми и аз  Wink Не си го сменям за никого! Naughty
А , да и  Pink скоро да оздравявате в къщи !  Grinning
Хубав и слънчев ден ! освен ако не се домъкна пак   newsm78
А , Коте току що прочетох поста ти и виждам че тенденцията да се омъжим отново за мъжете си расте ...ей че хубаво !

Общи условия

Активация на акаунт