Като пролетни кокиченца са ЮНСКИТЕ момченца и момиченца

• 8 533
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Буболина, ти си зряла жена, така че по-голям житейски опит от теб едва ли имам. Още повече че след 30-35 година, ставаме по-наясно със себе си. При тези прекрасни деца, предпологам и съпруг, къде ли да са спирачките? Ти знаеш сама. Звучиш тъжно, но всичко зависи от тебе. Аз също съм имала катарзиси, предполагам и ще има, но все по-лесно ги преодолявам. Обикновенно сред природата се възстановявам. Там живота придобива по-силен смисъл, започвам да го усещам. Една малка промяна е в състояние да преопбърне нещата. Пролет идва, желая ти сила и воля да промениш нещата. Прегръдки от мен  Hug

Като бях на село и като гледах любимите ми баба и дядо как се радват на пролетта и на всеки ден, по-думите им "подарен и отреден". Единственото, което нямали било младостта. Душички! А на нас какво ли все не ни липсва и все се суетим?!

Момичета благодаря за отзивите за капките. Стеф понакашлюква малко. Тоя Мукосептонекс нещо не действа. Корни ще потърся Назита. Виброцила е доста силен, Емси. Все пак благодаря.

Елисир, харесваш ми. Забавлявате се чудесно. Ние така сме се пенсионирали с мъжо. То верно с дете, ама и ние бяхме хора като Асан, нали?

Корни, позволявам се да те цитирам, че сме 1:1 с уменията на Сами. С тази разлика , че Стеф владее само ма-ма и ба-ба и вече ля-ля :
"Гледам за уменията пишете, пък аз не съм се включвала  . Ние на тоя етап само боц правим и то доста отдавна, даваме ръчички,  като  го  викна когато е в проходилката пристига нахилен като ряпа ако това се брои   , ама за други маимунджелъци май няма мерак пък и мама му не се сеща да го научи май. Често казва кака и тата и много рядко мама, но незнам до колко е осъзнато. Общо взето май повечето умения децата придобиват на гости при бабите, че там са винаги центъра на вниманието  . "

Лида, наистина е вярно. Светлооките хора страдат повече от очни заболявания.

Янан, стискам палци всичко да е наред с очичките на Ники.

Дани, завидях ти за дебелия сняг. Много е хубаво да се завръщая у дома след дълго отсъствие. Желая ти приятна подготовка. Ей, този Ванко прави много муцки, бе  Wink

Вили, тенкс!

# 46
Здравейте на всички!
Пускам само 2 снимки от срещата с Анитка и Крис днес, и бягам че довечера ще излизаме,а другите снимки утре :l

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 18:22 от коТето

# 47
къде са ми ти снимките бре Коте? Hug

# 48
Ето и другата

# 49
  • София
...................................

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 23:28 от Люта чушка

# 50
Ох,ама сте ми готини .........варненки-за вас говоря Heart Eyes/те и другите мами са сладурки,ама не са се показали Wink/(
Сонка-Хамомилата,когато е за зъби е добре да е в 5 или 9СН/по-високите потенции са за по-сериозни случаии по предписание на професионален хомеопат/,дава се сутрин и/или вечер по 5 гранулки разтворени в малко вода/или директно в устичката се сипват-Иво си ги смуче така/,но не се пипат с ръка Naughty,дават се при мрънкане/упорито/,жълто-зелено ако/с консистенция на бъркани яйца със спанак/  понякога с кисела миризма,едната буза по-червена и по-топла от другата,коликообразни болки и превиване,успокоява се детето от пасивно люлеене,от шум от ТВ,радио или друг монотонен шум,отк возене в кола..това са симптомите които отговарят на това лекарство...ако имате други-пишете на ЛС/ама с много подробно описание/,ще се опиткам да ви помогна със съвет...но изрично искам да кажа,че аз все пак съм любител хомеопат/та при по-сериозни случаи е добре да прибегнете до услугите на на професионален/
Аз,да се похваля днес си направих пак подаръчета и съм много щастлива-ей,това шопинг терапията е голяма работа....напълно разбирам Валкирия,че и е едно такова леко и жизнерадостно на душата/да са и честити придобивките-ама и аз да напомня-давай снимки,че форумските клюкарки няма сън да ги хване/.....та аз набарах страхотна разпродажба и се уредих с две полички и малко козметика/редовна,без разпродажба/....а татито ни като видя,че ще се харчи и за да не е валат-се утеши с нова клавиатура/ама нещо ще видя зор докато и свикна-ако имам грешки-шъ мъ прощавате Embarassed/
Сега отивам да си попея пред ТВ/на караокето/-то,че тая вечер пак ми се размина излизането...ама доброволно се отказах,че ми дойде  #Cussing out..със всички екстри...а и съм скапана от неспането покрай зъбите/моите/....та сега мъжо си е поканил един приятел и двамата се оправят в кухнята/аз само ще видя да не подпалят или наводнят /
Лека и спокойна Hug Hug Hug

# 51
Благодаря още веднъж   bouquet Тръгвам аз по аптеките и тц няма нищо само с поръчка за утре  ooooh! Накрая взех хом.свищички Вибрукол,а за утре си поръчах Хамомила ама 30СН  Thinking
сИСКА   bouquet
вАРНЕСките мамми много сте сладки.Ау Криси,що плаче каква хубавица има до себе си? Joy
чЕСТИТИ придобивки на Любето и ,Валкирия със ЗдраВе да си ги ползвате.
Аз ви пожелавам лека и безревлива нощ,пък дано и мен ме огрее!

# 52
Сонка,щом си я поръчала в 30 СН-давай,ама след повече време ще се задейства....иначе дотогава слагай свещички Вибуркол-при нас поне действат/макар,че прибягвам до тях в краен случай/....но да си ни направиш Дидко пак Бандитко,ей.......

Чушчице,дай линк към тая статия...аз съм против аборта,но по други причини/ако много време си чакал и си се борил за беб,трудно можеш да го приемеш/......но пък съм за семейното планиране и контрацепцията/все пак нали трябва и да ги гледаш някак тези деца-визирам случаите на хора които ги раждат и после ги мятат на държавата да им ги гледа/
Аз пък искам да кажа на Дидката Hug  bouquet Heart Eyes/явно тая вечер,ще си се обясняваме в любов/...и на останалите юнски/и други четящи тук/мами- newsm51

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 22:12 от Анонимен

# 53
  • София
Любе, направо ще ти я напиша на лични, защото не можах да я намеря цялата в нета.
............................

Последна редакция: нд, 11 мар 2007, 07:20 от Люта чушка

# 54
  • Пловдив
Добро неделно утро от нас. На мойто синче не му пука даелник ли е празник ли е... сега си лежи в кошарата и си пее нещо (чувам го по бейбифона), а аз се разсънявам с ударна доза кафе пред РС-то. Черпя и вас по едно   morning .

Буболина, мила не се предавай  Hug Може да се дължи на пролетнаумора. Потърси поне още едно лекарско мнение и намери добър клиничен лекар да ти прочете резултатите от изследванията.

Sonka, дано при бандитко периода мине възможно най-бързо.

Коте, Анита, Тея и Крис са големи сладури. Да ги нагушкате и нацелувате от нас

yanan, надявам се повече да нямате проблеми с очичките на Ники.

На Люба и Валкирия, честити ви придобивки. Със здраве да си ги ползвате.

Приятен ден от нас  Hug

# 55
  • София
благодаря момичета  bouquet, вчера бях при друг лекар, направи ми пълен преглед и пак нищо не откри, утре ще отида при още един Thinking
не знам какво става с Джули, снощи за първи път се събуждаше през 15минути #Crazy, ту иска биба, ту я плюе, върти се, абе сили не ми останаха, да не е от зъбите, гледам вече второто долу се показва Thinking

# 56
  • Варна
Добро утро!

Вчера наистина си изкарахме много приятно на срещичката. А Криско малко се поизложи. На снимката, на която плаче тъкмо се е събудил. И не му хареса ухажването на Тея. Но това е, защото не са се виждали отдавна и малко я е позабравил. Иначе пак си я обичаме   Heart Eyes
И аз ще кача снимки след малко...сега отивам да си правя кафе, че снощи бях на осмомартенски купон с бившите ми колежки. А на Криско не му пука и събуди мама рано-рано.

# 57
Добро утро мацки!

Давайте кафето, че направо незнам дали съм будна или спя #Crazy Моето ангелче тази нощ бе сменено от дяволчето, което понякога се появява ( добре , че не е твърде често, че не знам какво щях да правя). Та значи девойката си легна в 8 часа снощи и всичко беше ОК до 1:30. СЪбуди се, хвана  се за решетките и се обърна по корем .... започна да мрънка и татето , понеже не беше легнал още взе и я нахрани .... обикновено заспива след това упражнение ама тоя път нъцки.... започна се едно говорене, въртене, после мрънкане и рев до 3:30.... накрая заспа, но аз после не можах. В 5 часа пак яде .... абе идилия . Та днес ще давам заето. Като за капак , или съм изстинала или съм спала на криво... боли ме врат, кръст, гръб, абе каквото се сетите Sick

Лек ден от мен мацки  bouquet

# 58
  • Варна
Ети и моите снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=112783&photo=2

Котето, чакам с нетърпение твоите, че аз не се справям много добре с фотоапарата. Половината ги изтрих, защото не бяха на фокус. Май трябва да посетя някой любителски курс по  photo

Валкирия, хайде като си починеш дай малко снимки... И Люба искам да видя с новите полички, че да се надъхам за отслабване  newsm47

# 59
Добро утро  Thinking или добър ден ние тъкмо ставаме.Снощи беше пак бой на негри в тъмна нощ.
Пепи вземам и аз двойна доза кафе   bouquetами и аз си го искам същия дано по-бързо мине тоз период,че за капак ми доиде  Shocked
Любе аз се чудих кое от 30 и 9СН и накрая изпрасках това  Rolling Eyesама нищо де   bouquet
Лек испокоен ден ние се махаме засега,че чак по къщите ще ни чуете!

Общи условия

Активация на акаунт