Като пролетни кокиченца са ЮНСКИТЕ момченца и момиченца

• 8 537
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от нас с Нана - по вероятност най-ранобудните тези дни  Wink kaffeetrmker_2
Вчера бяхме на консултация , там всичко мина добре , но след това цял следобяд ми рева , мрънка , крещя , изобщо имах си всички екстри за да ме изнерви .Това състояние продължи през цялата нощ та започвам сериозно да се замислям за това дали да не хвана гората.Сега стоя пред компи и събирам сили за днешния ден.Дано да бъде малко по-добър. PraynigЕ , ако трябва да съм честна на детето тази нощ са се показали още два зъба  newsm47 , та сега е общо със седем и сигурно хич не и е лесно , но вече се съмнявам че причината е само в зъбите , знам ли  newsm78
Буболинка  Hug
Мимик видях предложенията ти за заглваия на теми , но те съветам да ги пуснеш на лични на Пепи , защото така може и да ги пропусне.Иначе много ми харесаха !  smile3521
Елисир радвам се че така хубаво си си прекарала празника  ! newsm10
dany_ip много е пораснал момъка и сте много хубави , да знаеш! Пиши по-често , моля те !
Люта чушка днес май няма да е много за разходки
Муцунка относно чашката за сега имам две и не се ползват с успех.Еднта е с мек накрайник , а другата с твърд.Вода и давам с лъжица и често я плще и от там.В чудо се видях с това дете  ooooh!Единствената ми алтерналива е да предлагам по-често гърда , за да не се обезводни. Rolling Eyes
Поста ми стана пак ...мани-мани . 

# 31
  • Варна
Здравейте и от нас!

Моето дете пак го хванаха лошите....имаше период, в който си играеше сам с купчина играчки. Сега повече от 15 мин. не се заиграва. Май заради кашлицата го поразглезихме. Сега се е кротнал на столчето за хранене с едни мини гумени играчки. Нови са и ще задържат вниманието му още 5-10 минути.

За пиенето от чаша- и ние имаме ни с твърд и с мек накрайник, но най-добре пием от шишето. Сега покрай хремата давах повече чай и се върнахме на шишето с биберон.

Буболинка, да не е свързано и с пролетната умора тази депресия при теб? Дано мине скоро  Hug
На мен ми се е схванало цялото тяло. Мислех, че е от танците на 8ми март, но и ръцете ме болят. Купила съм си грейпфрут и портокали и ще се лекувам с фрешове и салатки. А тая вечер пак съм на осмомартенски купон, трябва да се съвзема до тогава.

Ще приключвам, че Криско се наигра и трябва да сменяме местоположението. Слънчеви събота и неделя ви желая!
Тук е мрачно, но ще отидем на детски кът с гаджето Тея  Grinning

# 32
  • Варна
Пепи, извинявай мила, забравих те  Embarassed Благодаря за чудесната темичка Heart Eyes bouquet
Янан, и аз мисля, че е по-добре да потърсиш и друго мнение. Дано се оправи скоро детенцето  Hug

# 33
  • София
........
Люта чушка днес май няма да е много за разходки
........

Мда, така е. За съжаление. Никакво заканване от моя страна повече.

# 34
Айде добро утро.
Йоана тая сутрин е в едно такова много добро настроение и имах време да си погледам тв и да си попуша докато тя се занимава с една кукла в леглото си. Обичам я като е такава с това лятно настроение. Издава едни приятни звуци та ми е драго да я слушам.
Дани верно много пораснала муцунката. Айде дано скоро си дойдете тук, че и да се видим...ехеееей
Някой от вас ползвал ли е пяната за вана на Сано и доволен ли е?

# 35
Добро утро !И аз съм с една голяяяма чаша кафенце  morning
Кабранче и аз си искам душко" предното" детенце  Sad вече 3 денонощие е направо ужас снощи пак беше кошмар  ooooh! Какви са тез зъби бе,няма ли вече да избиват?
Еликсирче струва ми се си рекарала един страхотен празник  newsm19
Данип много сте сладки  Heart Eyes
Вили1 и  аз снощи мислех да хвана гората толкова нервна не съм била от преди да забременея  Tired  Hug
Аз не съм взела още чашка с накрайник.Купих едно шише преди време уж с тази алтернатива,но "забравили"хората да ми кажат че то изобщо няма за него накрайник.И аз доволна,после като разбрах  :bad-words

Лек ден на всички!

# 36
Добро утро и от мен...със закъснение...ама кой когато стигне до компа.........
Ние също сме от непослушковците/цяла нощ не млъкна туй чудо-цвърчи,крещи.......мята се/а на мама и се спиииииииииииииииииии...........
Сега ще се обличами ще го вадя навън,ако ще турско да става.....ама трябва поне малко да поема въздух и да живна,а пък Ивчо да се поумори.................
Дани-страхотни сте....Аз за София разбрах,че ще сте за няколко дни....а останалите къде-нали в Пловдив???

Ели-снимката ти ще я покажа на Сами,че той е ценител на Софито и Устата/за ужас на татито,ама то не ставало по поръчка/...а ти си каккто винаги страхотна Heart Eyes

# 37
  • Пловдив
Добро утро и от нас с Нана - по вероятност най-ранобудните тези дни  Wink kaffeetrmker_2
Вчера бяхме на консултация , там всичко мина добре , но след това цял следобяд ми рева , мрънка , крещя , изобщо имах си всички
Мимик видях предложенията ти за заглваия на теми , но те съветам да ги пуснеш на лични на Пепи , защото така може и да ги пропусне.Иначе много ми харесаха !  smile3521

Аааа, запазваме си право на ранобудни. Малкия става около 6:30-6:45, най-късното му ставане е 7:30. И това е всеки ден. А няма да изброявам по колко пъти на нощ се буди... изгубих им бройката.

А за предложенията за заглавие- видях ги и сега ще ги сложа на 1-ва страничка  Wink

Приятен ден от нас  Hug

# 38
Здравете мацки!

Елисирче, много си красива .... и слаба.... и си захапах дупето от завист ( благородна ) , а дано да намалее след тази захапка , ама не ми се вярва. Прекрасно , че сте празнували подобаващо Hug

Аз съм много щастлива от снощи ... пристигна ни контейнера от щатите и ми дойдоха количката , столчето за хранене и толкова много играчки за Бубата, че милата още само мига на парцали и гледа как мама и тати си играят по земята Joy имаме си и нова кола.... голяма .... и ще ни побира всички барабар с багажорите.... и се размечтахме за лятото и за морето , как ще си натоварим беба, баба, и полвиата къща и отиваме на море . В къщи е една кочина ... разхвърляно и пълно с какво ли не ... два 60'' телевизота ми задръстват хола... единия го продадохме, а дано днес да си го вземат, че няма на къде да се обърна.

Ханйде да се оправя времето и да ходим на разходки Hug

# 39
Благодаря ви милички.... всъщност не съм толкова слаба, избирам си такива дрехи да замаскирват.   Валкирия, леле колко обичам новички нещица. Показвай снимки.. и на колата. Да са ви честити и с здраве да си ползвате всичко.
Ние и днес сме пак на купон... на сватба. Айде хубав ден от мен   bouquet.

# 40
Момичета какви бяха хомеопатичните хапове за зъбите и как се дават?Предварително благодаря   bouquet

# 41
  • на брега на Дунав
Добро утро и от мен. При нас тази сутрин е голямао шоу както винаги. Какта иска да играе, а Сами се вре с проходилката отгоре й и иска и той да се включи ...  с развалянето на играта зарбира се  Joy и понеже номера не му минава прохожда при мен и ми се моли с жална физиономийка  Joy.
Буболинка, дано се оправиш бързо миличка каквато и да е причината за неразположението ти.  Hug
Елисир, направо страхотна мадама си  Peace. И дет вика Валкирия напрао една слабичка и с едно плоско коремче. И аз искам, ама много бързо се разваля бе, явно двете бременности са си казали доста думата по въпроса ... ама не се предавам аз надеждата умирала последна  Joy.
Вили не плачкай душко  Hug
dany_ip големи сладури сте   bouquet
Гледам за уменията пишете, пък аз не съм се включвала  Mr. Green. Ние на тоя етап само боц правим и то доста отдавна, даваме ръчички,  като  го  викна когато е в проходилката пристига нахилен като ряпа ако това се брои  Mr. Green , ама за други маимунджелъци май няма мерак пък и мама му не се сеща да го научи май. Често казва кака и тата и много рядко мама, но незнам до колко е осъзнато. Общо взето май повечето умения децата придобиват на гости при бабите, че там са винаги центъра на вниманието  Mr. Green.
Камбанче, ша са развихрим с писането, ама после да не ме подгоните с метлата  newsm62. Нека се преместим при свеки и ша има да си изливам мъката тука. smile3506. Няма, няма тя свекито е готина.
Сонка не бяха ли Хамомила, ама как се дават незнам  newsm78
Айде чао за сега.

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 12:38 от korneliia_h

# 42
Сонка, Хамомила е успокоява зъбоникненето, но не на всички дечица действа. Кабранска е форумският ни хомеопат, та нека тя се изкаже по- компетентно. Аз давам Хамомила 30СН 3 гранулки разтворени във вода. Давам й го когато е неспокойна вечер и не иска да ми заспива. Успокоява я в повечето случаи.

# 43
Благодаря момичета   bouquetЩе отивам да купя,че и да го разходя на бързо.

# 44
За зъбоникненето аз си купих Хамомила 9СН , но да си призная не съм я давала с изкл.на веднъж когато Нана го изсипа , втори път когато ме удари през ръката и те излетяха  #Cussing outтрети път имаше ли или не не помня. newsm78
Аз  влизам тук по друг повод , а именно едно питане на Таби за това откога трябва да се слага бебето на гърне.
Тогава на база на инфото , което имах дадох линк към статия , която обясняваше колко важно е да се слага детето на гърне едва когато е голямо над 1.5 г и може да се сдържа съзнателно.Твърдеше се че обратното може да доведе до страх , нощно напикаване и т.н. няма да ви занимавам повече с това .Искам да кажа че представих информацията , с която разполагах тогава.
Днес намерих и това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=158110.0 и ви го предоставям също .
Нямам претенций дали едното или другото твърдение са верни и изчерпателни , а просто се чувствам длъжна пред вас да представя и друга гледна точка , за да може всеки да направи собствен , основан на информация избор , защото се оказва че изхождането и хигиената на бебето са нещо доста важно или поне за мен е така.
Искам само да кажа че попаднах на тази статия по повод постоянното неспокойствие на дъщеря ми и търсенето на причини за това.
Е , много се надявам да съм била полезна на някого от вас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт