Като пролетни кокиченца са ЮНСКИТЕ момченца и момиченца

• 8 531
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
Аз само се записвам,че май прекалявам с писането напоследък/и с висенето във форума/,но нашия тати е на служебен банкет/не мога да си изкривя душата-покани ни и нас с Ивчо,въпреки,че всички други са соло изпълнители,но аз великодушно отказах...особенно както и сме се зазъбили,а и Ивчо е с разстройство от обед насам......./
Пепи- Hug  bouquet Heart Eyes
Анни-много ти готин ергена-снимката с китката е направо заплаха за женските мами Wink.....Дано бързо да се оправяте...аз с капките за беебта не съм много на ти-единствено Коларгол съм ползвала/ама те са доста крайно решение май/,пресушават я хремата от няколко слагания...ама са гадни/и много цапат/
Сонка-айде,бе...стига сте се давали на някакви си болести. Naughty...я почвайте с песните и танците......
Буболинка-това което описваш,баш на преумора ми намирисва.....вземи се наспи/ако има на кой да оставиш Джули поне за няколко часа да я гледа,ама далече от теб,че иначе ще си все нащрек/....
Мимик, Stop............ти пък............детето си се развива съвсем нормално.......и при всички случаи може неща които другите немогат....гледай да е здрава,а всичко друго е просто за забавление/едно време някой да не се е занимавал специално с подобни обучения......и пак са ставали умни хора/
Муцунка-от вчера имаше питане за чашката-ами ние имаме няколко8и с мек и твърд накрайник/,но с обикновенна или със сламка се справяме по-добре....или от шише от минерална вода/просто като е по-малък отвора,по-малко уливаме/
Корни-айде и ти не се скатавай......чакаме си дългите,обяснителни и живописни постинги Crossing Arms
Аз отивам да нагледам клюкарника/че оттам се осведомявам какво не съм прочела или видяла по ТВ-то/......ако татито се позабави ще намина пак насам...........ако ли не-Лека нощ и сладки сънища

# 16
  • София
Пепи, разкошна е темичката, както винаги  bouquet
Искам да попитам днес скаталите се мами, дали случайно утре ще идвам към парка? Дано да е хубаво времето. Бързо оздравяване на болничките.
Вили и Корни нещо се скатават... ей, я да се показвате бързо

# 17
Честита ни темичка!
Пепитка   bouquet  bouquet  bouquet
Много ми харесаха кокиченцата.
Анитка, и сам воинът е воин,така че сме на срещата Peace
Бубулина, не мен пък твоето ми мирише баш на депресия, особено страха да останеш сама с детето и световъртежа/при положение че нямяш ниско кръвно/Затова се обърни към невролог да ти изпише нещо,което заедно с твоето позитивно мислене ти помогне да излезеш по-бързо от това състояние,отлагането в случая не води до хубаво. Hug и скоро да се похвалиш с ведри мисли,я виж какви страхотни принцески имаш Heart Eyes
Да кажа и наздраве, Wine Glass,че от известно време вечер ралаксираме с мъжо с чаша червено вино,страхотно е ,тишина.децата спят, Two Hearts и сме само двамата
А живот и здраве утре вечер ще празнуваме 8-ми март с още 7 семейства,дано се повеселим и всички да са налице Praynig
Люба, Асен да не празнува 8-ми март служебно Joy че то знае ли човек,стига само да има повод за хапка и пийка hahaha

# 18
Честита ни нова темичка... Пепитко .
Айде и аз да се отчета, че този месец наистина ми идва малко в повече откъм празници. На 8ми март си направих страхотни подаръци.. . Ама аз от рожденния ден не съм спряла и нещо доста си надхвърлих лимита. Иначе с китки се отчита винаги... Аз съм по розите и орхидеите. За празника си изкарахме супер. Бях решила да излизаме само приятелки , ама ни поканиха семейно и се отложи излизането по женски...

Лека нощ мили момичета   bouquet.

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 12:36 от Elisir

# 19
  • София
Буболина, дано скоро да намериш начин да се освободиш от депресията. От опит знам, че не бива да се подценява и трябва да се взимат мерки навреме.   bouquet
Котето, не съм специалист, ама невролога не е за тая работа, те не се занимават с депресии. По-скоро психотерапевтите са за тази цел.

Чушчице, ние с Ени утре сме към Симеоново, че бабите не са я виждали напоследък, та ще се скътаем и утре от разходка в парка.

# 20
Елисирче smile3501 newsm10 smile3501  много сте готини Peace

# 21
Буболина, дано скоро да намериш начин да се освободиш от депресията. От опит знам, че не бива да се подценява и трябва да се взимат мерки навреме.   bouquet
Котето, не съм специалист, ама невролога не е за тая работа, те не се занимават с депресии. По-скоро психотерапевтите са за тази цел.

Чушчице, ние с Ени утре сме към Симеоново, че бабите не са я виждали напоследък, та ще се скътаем и утре от разходка в парка.
Таталинка, психотерапевта е чудесен избор,но например тук във Варна трудно ще намериш добър такъв,а невролога може да изпише някакви психотропни медикаменти,така или иначе трябва помощ от специалист Peace

# 22
  • София
Таталинка, ами нищо дарлинг, друг път. Тепърва предстоят разкошни дни. Аз утре пак съм решила да изкарам Чушка-фемили на разходка (дано само не ми се прояви каръка) Laughing

# 23
  • София
Здравейте мамчета!

Днес със Ники се поразходихме два пъти до поликлиниката,защото очния лекар при който важи второто посещение с направлението беше втора,а не първа смяна. А сутринта в 9.00 изобщо не беше за разходка,а и поликлиниката не ми е близко и ходих и пеша  #Crazy Според лекарката вече очичките на малкия са излекувани,но въпреки това и днес цял ден му бяха много зачервени и само ги търкаше. Много се притеснявам. Очната лекарка ми каза,че това било нормално нещо за светлите очи - дразнели се повече от светлината и вятъра и да му слагам шапка с козирка.И аз съм със светли очи,но никога не съм била така. Ще изчакам до понеделник и ако още са му така ще го водя при друг лекар. Някои знае ли добър очен специалист в София?

Лека вечер от нас!

# 24
  • София
yanan, аз бих го завела при друг очен лекар. Хем за успокоение, хем за сигурност. На едно съседско момиченце, на една годинка е, очичките й бяха много зачервени и се оказа, че има алергия. Не го пиша, за да те плаша. Но е по-добре да го види и друг лекар. В здравния форум имаше тема за добър очен лекар, ако искаш потърси там.

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 23:03 от Tatalina

# 25
Таталинка, кистите са 2 на дългата кост под коляното(забравих как се казваше) Те са големи, развивали са се доста време и сега вече болката е доста силна. На детето от това му е и изкривена малко походката

# 26
  • Канада
Еееееееееееех момичета,като чета как се събирате и колко е толпичко при вас-благородно ви завиждам!Ние все сами с Ванко ма'аме гащи,а все още са минусови температурите smile3518
Обаче не остана!!!Иска ми се с цяло гърло да изкрещя-идвамееееееееее сиииииииииииии newsm68 newsm44 smile3521След няма и двадесет дена пътуваме с Ванко.Верно,че е само за месец,но пак е нещо!!!Не знам дали ще ми повярвате,но нямам търпение!Почти три години не съм си била в БГ.....
Аз днес съм off!Ванко спи,татито ме е освободил от домакинските задължения(съгласи се като никога да поръчаме пица) и аз препускам из нета! Mr. GreenПуснала съм си музика и се наслаждавам на тишината в нас........... newsm10
Ако софииските мами приемат натрапници можем евентуално да се видим!Ние ще имаме няколко дена и в София! newsm53
Хайде стига съм ви досаждала!
Горещи целувки от нас и студена Канада!Прегръщаме ви силно Hug Hug Hug

# 27
  • Канада
Ето и малко нимчици от нас Grinning
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2288993
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2359426
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2359423
тук можете да видите редовната сърдита муцунка на Ванко:)
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2359424
а тук част от новите му тоалети,даже още с етикетите!Издокарваме се за българските моми newsm53
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2359425

# 28
Елисиииииииир, ама страхотни снимки, направо извиках мъжлето да те скива със Софи и Устата. ООооооооо сигурно е било страОтен купон newsm10 smile3521. Бравос мила. smile3501

# 29
Забравих да кажа на Yanan, 4е това дето ти го е казала доФторката за светлите о4и ми зву4и доста несериозно smile3506 и бих те посъветвала и аз да потърси6 друго мнение, да не кажа 4е даже ми се стори и глупаво като изказване Thinking. Не знам, дано да гре6а и да не обиждам безпри4инно жената, ама все пак провери. Лека от мен.

Общи условия

Активация на акаунт