Като пролетни кокиченца са ЮНСКИТЕ момченца и момиченца

• 8 597
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Ха здравейте пак !
За обувките още изчкавам и май се глася за летен вариант сандали , ама да видим  newsm78У дома си стой права по чорапи , гледам да стъпва на цял крак и така.
За ника ми това си ми е от името.Добавих 1 , защото компа ми каза че вече има регистрирана  Вили и на мен това ми хрумна.Малко е като Ванко1 дето хич , ама хич не ме кефи #Cussing out
 , но не е това замисъла.
За сега чао да ходя да готвя! Wink

# 196
  • на брега на Дунав
Ами коя ще е Картофка??? Не става салатата...  Joy 
За Картофка незнам, ама виж за Чушката  newsm62
Анни после кажи дали става салатката, че и аз не съм я пробвала а ми изглежда доста добре    Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 19:16 от КорНиШонка

# 197
Здравейте и аз се добрах най-после до компа.Мойто мъж се гледа тука зеленчукарските си сайтове,а пък Димитър изобщо не ме остава все ме дърпа за крачола да го вземам  Tired
  bouquet за тези дето са ме видяли във форма  Embarassed ама де да беше така....
Любе толкова привлекателно обясняваш всичко дори и дълги постовете т имного ме кефят.
Корнишонке дано не си кисела като краставичка  Laughing
Анитка ти направо ме уби и на мен ми е идвало да метна нещо в кофата ама все не ми стиска.Че то у нас само претенций  Crossing Arms
За ваксината нашта я погледнаха още на 7 и беше добре.
За обувчиците-купих буйки с ципче на КиКолев за 15лв.,но ми казаха че до 2г детето/или когато се учи да ходи/ обувките трябва да обхващат глезена и да са с по-твърда подметка.Сега съм му набелязала и едни сандалки точно такива хем и с чорапче ще стават.
За кърменето само сутрин къмто 5-6ч папаме цицка.
За ника ами то така си ми е името Соня
Айде махам се и аз,че се олях ПРИЯТНА ВЕЧЕР

# 198
Люба, днес те чакахме в парка ... ама не се появи. Нищо де - утре пак е ден. Ние се размазахме от разходки... сега сме гроги.
Моят ник идва от Италия... там има една напитка Elisir di Roccetta.  Следователно и моите приятели запознаха да ми викат така Ели и т.н.  Превежда се Елексир от Рокета... беше страхотно... това е едно от малкото работи , които ми липстват от там... и храната.
Спокойна вечер от нас... ние отиваме да полягаме.

# 199
Привет на всички!
Първо с хиляди извинения към русенските мами, но чак сега ми пристигнаха снимките http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2397338
За гърнето - за последния месец сме се изтървали 5-6 пъти да си свършим голямата работа в памперса и то главно по вина на мама, защото бърза да излиза или нещо друго та ето и първата ни снимка на гърне от преди 2-3 месеца http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2397407
Пинк, аз съм за втория ресторант Peace!
Мамета, едно ? - какво правите с косите си? Падат ли ви още? Моята пада и на нищо не прилича вече.... Cry

# 200
Еликсирче, ти в Италия ли си живяла WinkМного ми се иска да я посетя тази страна...Миро колко пъти е ходил и никога не ме е вземал със себе си  Sad (служебно де)

# 201
# 202
Корни, салатата е страхотна. наядох се кат' прасИ  Blush Комбинацияата варен картоф+кисела краставичка е много добра. Прибавих лук, червен пипер(имах замръзен) и малко грах от мен (няма го в рецептата). Само бяло вино ми липсваше. Бих турнала и босилек, но нямах. Влюбена съм в тази подправка. Ръгам я на всякъде. Милата ми свеки го объркала преди време с чубрицата, и сложила на кюфтетата, та свекъра отказа вечерята  Rolling Eyes А тя нали си е добра, пак пое вината. Търсиха апарата да снимам, намерих го едва като ометох купата  Blush. Снимах, но на дъното, пак срам  Blush, но ще кача снимката утре, ще идва ред на вечерната баня.
Иначе готвя рядко, свеки вършее в кухнята. Един ден аз ще вършея в своята, живот и здраве.

Аз съм си Анни  Wink, по паспорт Анна Борисова Сивева  Wink да не мЪ разконспирира някой   Shocked

А какви имена се крият зад никовете, че току пропуснем някой имен ден?

целувки от мен и утре-по-добър ден   Heart Eyes

# 203
  • Варна
Анитa, smile3501 за манджата. И моя днес така ме ядоса...ама тя майка му готви, така че това не мога да го направя Naughty
Анни, показвай салатката, че с тия Корнишончета и Чушчета ми стана интересно Peace
Любе, и аз страшно се кефя на постовете ти. Винаги си много подробна и убедителна  bouquet
За ника:ами цялото ми име е Александрина(ако някой не го знае Mr. Green) и всеки ми казва както си иска, но никой цялото име(било дълго Sad), та един много скъп за мен човек ми казва Агнешка и понеже не го виждам често, а ми липсва използвам обръщението му към мен за ник. И понеже и вас много си ви обичам ми е още по-приятно да го използвате Heart Eyes

# 204
Еликсирче, ти в Италия ли си живяла WinkМного ми се иска да я посетя тази страна...Миро колко пъти е ходил и никога не ме е вземал със себе си  Sad (служебно де)

Аха... 7 годинки.

# 205
  • София
Ами коя ще е Картофка??? Не става салатата...  Joy 
За Картофка незнам, ама виж за Чушката  newsm62
Анни после кажи дали става салатката, че и аз не съм я пробвала а ми изглежда доста добре    Mr. Green

smile3532 newsm48 smile3532
Много се смях. От мен се изтръгнаха агонизиращи вопли от уше-заглушаващ смях.
За моя ник... ми понякога съм малко люта, та затова ми е такъв ника. Пък и досега не съм срещала такъв ник.
За обувките: гледам да са стабилни, топли и от естествен матРиЯл ( Laughing)

# 206
За ника бях на 26 когато забременях  Joy, иначе се казвам Сълзица от Момина Сълза  smile3525

# 207
Здравейте и от мен   bouquet
Днес времето беше супер и с Иванната бяхме на разходка в парка Simple Smile Вече е добре, пие си АБ и палува... Вика като обезумяла (значи не я боли:) ).

Добре дошла на мама Габи и бебе Дими Simple Smile Тук е много по- оживено и интересно отколкото в другия сайт, там юнските мами нещо много не пишат  Naughty Надявам се да ти хареса при нас  Hug
Корни не се засягай от казаното все пак всеки си има мнение и разбирания  Peace А ако не е тайна да разкриеш в какво се изразява професионалната ти деформация относно снимките  Flutter
Дидка и ние сме горе долу като вас само дето Иванна си яде добре пюренца и се кърмим и навън  Party Много сте готини на снимките, а Вики е страхотен с този костюм   bouquet
За ника: Преди няколко години се бях запалила(покрай мъжо) по една игра и исках да имам оригинален ник и той ми го измисли  Wink Иначе TABBY означава - котка на сиви/кафяви ивици, котка тигър, котка
За обувките: Аз купих на Иванна високи обувки с връзки, турски( в момента това е най- добрата детска обувка на пазара на мини-мен), естествена кожа и вън и вътре за 22 лева. Педиатърката ми каза, че трябва висока обувка, която да стяга в глезена, за да не се криви крачето.
За ваксината: Имаме си я още от раждането ни я биха в болницата и вече си стой едно малко червено петънце, което е нормално.
За кърменето: Когато и където си поиска й давам.
26 ама много е готина, Далия, на гърнето с тези пантофки на босо краче и физиономията й е супер Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Ноел, какво става, защо няма постинг, а само точки?
Честити ви нови никове   bouquet

Лека вечер, че Иванна се събуди и трябва да си играем  Hug Hug Hug

# 208
......аз уж нямаше да пиша......ама сега осъзнах,че голям гаф сме спретнали днес Embarassed Embarassed Embarassed
Люба, днес те чакахме в парка ... ама не се появи. Нищо де - утре пак е ден. Ние се размазахме от разходки... сега сме гроги..
Елисир-че утре ако ще сняг да пада сме там-но не по-рано от 12ще е...че с двамцата сме подвижна лудница......но по-добре да сме навън,че вътре останем ли-просто става страшно Mr. Green.....цял ден събирам.......... и цял ден няма къде да се стъпи....Пък и да видим с какво ще се извиняваме newsm78/и ще мине ли номера/
Янан-приятелката ми каза,че най-добри са в Александровска болница-имало специализиран детски очен кабинет-влизало се не през официалния вход/през арката/,а откъм П.Славейков-почти до входа бил...на който и да случиш на смяна все било добре.....но трябвало май предварително записване......
А за инсеминацията/изкуствено оплождане/ ме интересува основно за Пловдив,София или някъде по-наблизо....ама ми е спешно-ако някой има инфо ще съм благодарна-че питах и при проблемните...ама още никой не ми е отговорил Whistling

Таби-Мни мен-ако са обувките-пак в Добрич ги шият.........и Примиджи и Ламбърджак/като не ме мързи ще проверя как се пишат на латиница/
26-имаш много красиво име.......
И никовете ви са сладки.........и ви отиват  bouquet.айде,да не мина пак половината метър....Лека и мека от мен

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 22:28 от Анонимен

# 209
Айде добър вечер!
аз без желание не мога да готвя, но като имам такова обикновено стават нещата. Затова така се разстроих последния път. От немай къде не готвя-Крис е по тая част.
За обувките-док м е казал да са твурди, ортопедични, да обхващат глезена, да са тамънм,не по-големи от 1 см , да са с твърда пета и пръсти. Целта е да се стабилизира добре крачето,  за да няма после деформации и да стъпва правилно. Каза ми да взема хубави обувки още щом започне да се изправя, Такива има и по 20-30 лв, което не е толкова зле. За обувките съм се постарала и Йоана никога не е стъпвала на пръсти. Пък аз съм с външен дюстабан и това е причината да познавам много добре Детска травматология на Пирогов. Затова много държа на обувките. Имаме и такива сандалки и мисля с тях да караме лятото
Чушка, защо когато мъжа е на работа сте вързани у вас?
За ник-а-казвам се Мария, а мъжа е Кристиан, та - МИМИК
iимаше и още ама се отплеснах

А това е новият имидж на Йоана

Общи условия

Активация на акаунт