Милано и Северна Италия - тема 18

• 26 392
  • 722
  •   2
Отговори
# 30
  • Milano
Clayton, Antony Morato, Antonio Fusaro.

Като ги изпишеш и добавиш Милано ти излизат адреси и съответните сайтове да се ориентираш дали ти представляват интерес.

Голяма част от тях са по corso Buenos Aires, други в близост до Дуомо - via Orefici, via Torino, via Dante и т.н.
Бих погледнала и мъжката част в Zara по c.so Vittorio Emanuele или Buenos Aires.

Весели празници на всички!❤️

# 31
Честита Коледа!

По Коледа стават чудеса!
Крайбрежната улица на Комо без затворени отсечки за първи път от 17 години насам.
Това горе-долу съвпада с времето, което живея тук и имам само смътен спомен колко по-хубаво беше преди това. Joy

Но, хайде, хаирлия да е и дано да го завършат окончателно през новата година. Simple Smile

# 32
Честита Коледа!Страхотни сте тук, в тази тема,бъдете здрави и благословени.

# 33
  • Milano
По-добре късно, отколкото никога.😊
На мен ми попадна пост с коледната украса и светлини в Комо.
Много хубаво ми се вижда, не ми се струват кич прожекциите.

https://www.instagram.com/share/reel/BAPRVRvyUH

П.п. написала съм ясно поста за пушенето на открито в МИЛАНО.
Което означава само в Милано, а не в цяла Италия.
Някои четящи предават грешна информация по други теми.

# 34
Здравейте, планираме екскурзия до Италия с обиколки в няколко града. Искам да попитам според вас три дни достатъчни ли са за Милано и езерото Комо или не. Само да уточня, че не планираме да ходим по музей. Искаме да разгледаме града и да опитаме от храната.

# 35
  • София
Не бих отделил повече от ден за Милано без музеи. За разходка и хапване стига.
Италия е богата на заслужаващи си градове и винаги е по-добре някой различен в освободения ден, отколкото дубъл на Милано.

# 36
Ако отида отново в тази част на Италия,бих посетила и Бреша.

# 37
  • София
Ставало е дума, но не ми е трябвало и не съм обърнал внимание. Затова, моля припомнете ми, билети за автобуса от гарата на Дезенцано дел Гарда до Сирмионе продават ли се в автобуса или традиционно се купуват от места наоколо?

# 38
  • In transit
Ребел, аз съм си купувала билети от бара вътре в ЖП гарата. Там продават и най-близо до спирката на автобусите. Буквално на отсрещната страна.

BAR STAZIONE SNC DI SCARPA MELANIA E C.
DESENZANO DEL GARDA, PIAZZA LUIGI EINAUDI 10
Giorno di chiusura: No; Orario: 6.30 - 22.30
Titoli venduti: Solo Biglietti di Corsa Semplice

Последно време си спомням, че шофьори са отказвали да ми продадат билети, но беше на други линии. Иначе, според сайта на Арива, фирмата, която обслужва линия 26 Бреша - Верона, която минава през Дезенцано и Сирмионе, явно може.
Пише, да се обърнеш към шофьора, ако имаш нужда от билет. https://brescia.arriva.it/titoli-di-viaggio/

# 39
  • Milano
Днес спирката на метрото Дуомо ще бъде затворена ок.21.00ч. от съображения за сигурност.
Всяка година е така, само часа е различен.
Забравих да отбележа на дамата, която питаше доколко върви метро 3 днес.

Весело изкарване на Новогодишната нощ на всички!❤️

# 40
Момичета, пожелавам ви здраве,късмет и успехи в новата година! Блясък,плезир,гламур ,от всичко по много!Благодаря за отзивчивостта и хубавата тема!

# 41
Честита Нова година!

Поздрави с едно слънчево Комо на 1 януари. Nature Sparkles

# 42
Привет и За много години!
В средата на февруари планираме 3 дневно посещение на Милано. Целта е просто разходка, разглеждаве на нящои забележитености и евентуално ако попаднем на намаления, може и лек пазар.
Въпросът ми е къде е най-добре да се отседне. Мисля за някакъв апартамент на комуникативно място и оттам да си обикаляме. Ако имате някакви предложения от личен опит ще ги разгледам с удоволствие.

# 43
loliy, ние малко по-късно ще сме там, но запазих тази стая, заради местоположението, не е нещо особено, но пък аз за 1 нощ само.

----
На идване от летището се ориентирах за транспорта, сега да питам за връщането. Предполагам оттам, където щ слезнем от автобуса/щатъла, пак от същото място и за връщан към летището трябва да търсим или е другаде?

# 44
  • In transit
loliy, ние малко по-късно ще сме там, но запазих тази стая, заради местоположението, не е нещо особено, но пък аз за 1 нощ само.

----
На идване от летището се ориентирах за транспорта, сега да питам за връщането. Предполагам оттам, където щ слезнем от автобуса/щатъла, пак от същото място и за връщан към летището трябва да търсим или е другаде?
На същото място са и за към Бергамо.

Общи условия

Активация на акаунт