Милано и Северна Италия - тема 18

• 28 896
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
АПП-апартамент?
Ние спахме близо до Милано Чентрале-много хубав , една спалня и диван за двама.
[/quote

Имте ли координати на този АПП/апартамент / ?]
На пешеходно разстояние и е до Домо?

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 13:24 от katericata

# 91
Марулета, Барба е комаска.😊
Нещо съм затрупана с работа и чета малко по диагонал. Върнах се малко назад, но не видях някакъв въпрос ли е имало?

Катерицата, до Варенна се стига с влак. После може да се приберете с друг влак от град Комо, без да се връщате обратно във В. Това са различни линии на влака, по картата можеш да се ориентираш.

# 92
  • Milano
Марулета ни приветства с миланези или миланки:Simple Smile и аз написах, че си комаска.

Бях ти пуснала това Барба, като интересна новина:

https://www.artuu.it/thaddaeus-ropac-apre-a-milano-una-nuova-tap … te-contemporanea/

# 93
Ааа, разбрах! Правилно Simple Smile)))

Реджи, много обичам като ми споделяш такива новини, благодаря! Ти винаги си супер наясно със светските новости. Помниш ли, че преди години даже те бях питала в тв Mediaset ли работиш. Joy

# 94
На Милано ЦГ къде да търся хартиени тридневни билети?
На летището в Бергамо все още ли продават еднодневния билет крайно дясно в салона за пристигащи?

# 95
  • Milano
На ЦГ непосредствено преди метрото има машини. Понякога опашките са големи.
Преди тях има барчета, а също и в Атм point (мисля) продаваха билети.

Подминавайте съмнителните типове, които събират билети от излизащи от метрото и после се пробват да ги пробутат на по-ниска цена (мисля) на желаещите да купят билети на машините.

Забелязвам, че номера им минава с чужденци.

На летището в Бергамо е по-скоро веднага вдясно Visit Bergamo info point, отколкото накрая.
Правили са ремонт явно и бара в дъното не съществува, има друг преди това, разположен на друго място.

Неее, Барба не помня какво си ме питала. Ако си спомням какво съм яла вчера пак добре.🤣
Но си ползвам няколко апликации, които ти беше препоръчала навремето.😘

# 96
Ахаха, пътувала съм нелегално значи веднъж😀 Ама май се чекирах по спомен и нямах проблем. Един такъв съмнителен тип ми подари, направо ми го бутна в ръцете, дневен 4 евров билет на летището в Болоня преди две години.

# 97
  • Milano
Виждам, че ги пробват дали са валидни и после си искат монета, или поне тези които аз съм видяла.
Но аз съм против тези неща.
В крайна сметка всеки си решава.

# 98
Здравейте! Май месец ни предстои пътуване до Гардаленд. По групите чета, че в супермаркетите в Италия на продукти има ваучери за отстъпки за този парк. Някой може ли да ми помогне да се сдобия с такива? Благодаря предварително!

# 99
В Бергамо на летището имаше един автомат отвън, на излизане от летището, най в дясно. От там купувахме билети за градския авт.1. Няма ли го вече този автомат?

# 100
  • Milano
Има го, но беше зададен конкретен въпрос.

Гардаланд отваря на 05.04. Рано е за купони.

# 101
И автомата ще потърся, щом има. Трябва ми целодневен билет за след три дни, като се върнем от Милано в деня на полета наобратно, да не търся около гарата.

# 102
И автомата ще потърся, щом има. Трябва ми целодневен билет за след три дни, като се върнем от Милано в деня на полета наобратно, да не търся около гарата.
На летището в информационния център също продават дневни карти - 8,50 евро за 24 ч. Има и за 72 часа - 12,50 евро. Може да се плаща с карта.

# 103

Гардаланд отваря на 05.04. Рано е за купони.

Благодаря, т.е. преди април няма как да се намерят, не знаех.

# 104
  • Milano
Какъв е смисъла на купона месеци по-рано, когато парка е затворен?!

Ето в този линк отдолу пише кои са били партньорите на Гардаланд - Саммонтана, Дория и т.н.

https://www.gardalandplusfan.com/promozioni

Дори в каталога на Есселунга, който е до април няма ваучери.

Общи условия

Активация на акаунт