ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 2

• 35 304
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
Рени, чакам с нетърпение и при нас да дойде този момент със зимните боти🙂
Два чифта обувки с висок ток има( обувала ги е по поводи), предстои и балните да купим🙂

# 31
  • Стара Загора
Здравейте, момичета и благодаря за новата тема.
Ходи гол и бос по моите стандарти! По неговите му било ок.
То вярно, че на мен ми е все студено, ама айде малко да облече и той. Горещо му било.

# 32
  • София
Само маратонки и кецове има моята.
Това е единственото, на което много държи на марката. Найк и Ванс. 🙄Останалата част от облеклото включва всякакви парцалки, от маркови до Шейн.

И редовно е с гол корем. Вдигнала съм ръце. Все ѝ е топло.

# 33
Аутфита на набора до скоро беше само спортни екипи. Сега има напредък - дънки, жилетки, блузки с якичка.
Не ми дава да пипам в стаята му и твърди, че нямал нужда от гардероб , а само от 3 стола - за чисти дрехи, за дрехи, които могат още веднъж да се облекат и за мръсни дрехи.

# 34
  • гр.София
Зиме и лете с маратонки, ако вали- кубинки. И добре,че ги водят на театър - тогава обува едни мои велурени ботуши до коленете, да разбера и аз ,че отглеждам момиче.

# 35
  • Пловдив
Аутфита на набора до скоро беше само спортни екипи. Сега има напредък - дънки, жилетки, блузки с якичка.
Не ми дава да пипам в стаята му и твърди, че нямал нужда от гардероб , а само от 3 стола - за чисти дрехи, за дрехи, които могат още веднъж да се облекат и за мръсни дрехи.

Това все едно аз го написах Joy с единствената разлика , че чистите са в гадероба. Уж в последно време хвърля мръсните в коша за пране, ама ... има още какво да се желае. Рязко тази година смени стила на обличане и всичко спортно зависна в гардероба( тук включвам и карго панталоните и суитшърти)

# 36
И той уж ги хвърля в коша , но постоянно хващам кучето да бяга с чорап в муцунката , да се скрие някъде да си го подъвче. Joy

# 37
Според моя син в стаята на всеки от приятелите му на пиедестал е поставен Стола. Това е най-важната мебел, защото върху нея се разполагат поне половината от наличните дрехи. Нямам идея какви са. Оставям чистите дрехи върху леглото му. Понякога, май по-често, ги прехвърля върху Стола, понякога ги изритва в единия край на леглото и спи до тях. В редки случаи стигат и до гардероба. Пера това, което открия в коша за пране. Това, което е на Стола, не ме интересува. Чисто ли е, мръсно ли е, има си собственик, да се оправя.
В осми и девети клас ходеше цяла зима гол. Сега се навлича като за полярния кръг. И шапка слага, и клин под дънките понякога.
В момента малкият е този, който ходи гол. Чакам и на него да му мине ентусиазма да зъзне.

# 38
  • София
добре де, аз разбирам, че им е топло и ходят леко облечени. това ОК.

но обувката от плат, каквито са гуменките Ванс и Конвърс, като се намокри от дъжда - как може да ти е топло?

дори и 15 градуса да е, с мокър плат на краката не е комфортно. това е елементарна практичност. може да са пълнолетни, но аз с платненки навън в това време няма да пусна.

# 39
  • Варна
И на моят син все му е топло. Непрекъснато се разправяме, че ходи гол. Ако каже, че му е студено, значи е болен.

# 40
  • София
Моята девойка някъде в девети клас установи колко яко нещо са челси ботите и високите ботуши в същия стил, та нямаме драма зимата.

# 41
Във фирмата сме трима с деца в набор 2006 - отдавна сме установили, че една майка ги е раждала (не сме уточнили коя) .. Обаче и вие доказвате нашите изводи Simple Smile
При нас не е Стола, а Закачалката, която вече е на път да се изкърти от стената Simple Smile
За 2г, откакто сам се води на личната, защото на мен ми писна да се оправдавам като ученичка, защо на -3градуса и се явява с тениска и пухенка отгоре, е карал един бронхит и няколко други възпаления. За целия си 18г живот не е ходил толкова пъти на лекар, колкото за тези 2г.
Бронхита си го докара от един леден дъжд, въпреки че предупредихме да не излиза в това време ..
Последния път си плати лекарствата сам от джобните, от тогава внимава повече и гледам, че тези дни като вали сам обува туристическите маратонки с мембрана
Иначе ходи с кожени маратонки и все му е топло

# 42
Всичките ги е раждала майката Nike
Мечтая да въведат Nike като задължителна униформа, тогава най-после ще я намразят и няма да носят по калъпа Nike

# 43
Всичките ги е раждала майката Nike
Мечтая да въведат Nike като задължителна униформа, тогава най-после ще я намразят и няма да носят по калъпа Nike
Значи всички са богове😃
Нали Nike е богиня.

# 44
След като около 4 години ходеше само с Nike, най-накрая ги заряза. Сега маратонки, боти и обувки са му все на различни марки.

Общи условия

Активация на акаунт