ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2024/2025 - 2

• 35 302
  • 729
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за хубавите пожелания, момичета! Да са ни живи и здрави децата!
И моята госпожица носи конвърски. Едва я убеждавам при дъжд да слага нормални обувки. Иначе има боти на токче, онзи ден ходихме на коледно парти от танците и се беше нагласила Simple Smile Купи си и едни обувки на доста висок ток, за да свиква да ходи... Явно за бала нещо такова ще търсим, тип уред за инквизиция Simple Smile

# 46
На марки не слугува, покрай спорта знае доста непопулярни, но далеч по-качествени, марки от Nike..
За дрехи пък е съвсем от 20 до 200лв, каквото му хареса. Няма много дрехи, събират се на закачалката с риск да я изкъртят Simple Smile

# 47
Конвърс, Ванс, Найк, Адидас Кампус - това е градацията. Слава богу, че поне вече не носи дънки карго. Но все още е черно, бяло и леко се прокрадва розово. Но на училище ходи с дамска чанта, понякога с папка. Раница да не види. И с кола, щото в рейса миришело.

# 48
  • София
Честито пълнолетие на момичето ти, Бети! Здраве и много късмет й желая!

От тоя Найк ми се повръща вече🤣, а извинете найки😂😀🤣на което аз попитах, моля?! Какво е това? Бях в шок като го чух за първи път. Адската мода са при нас Uggs, във всичките им разновидности, някои от тях са изумителни просто и крокс. Недоумявам как насред декември месец може човек да ходи с крокс, а пък вчера видях една просто с джапанки на бос крак. ❄☃🏂

# 49
Аааа крокс и аз имам 100 чифта, това си е хубаво Joy

# 50
  • София
Хаха, ама зимата ли ги носиш? С чорапи ли?🤣😀😂

# 51
Хайде и аз да се запиша по темата, че явно моето не е от майката на форумните деца, защото няма найкове и си ходи зимата с челси боти, с ботуши или с уггски. Във фег новата зам.директорка много насериозно е приела въведения дрескод и си ги следи и прави забележки за скъсани дънки, клинове, къси блузки, големи деклотета, минижупи, анцузи и подобни, та на никой от фег не му и хрумва да ходи с нещо такова. Честно казано на мен ми харесва как се облича, а като гледам снимки и приятелките й се обличат стилно.
Рокля за бала няма, но м.г. беше ководеща на един бал в Шератон и за там купувахме обувки (роклята й я дадоха от събитието) и каза, че това са най-удобните официални обувки (цяла вечер на крак беше изкарала с тях) и иска с тях да е на бала. Аз съм букнала една стая в хотела, където ще им е бала и мисля там да си оставят удобни дрехи и обувки и като решат да си се преобуят. А и да останат да нощуват там с  приятелката й вместо да я мисля за таксита.

# 52
  • София
И моето не е от тук. Не се вълнува от марки, зиморничав. Около него също не се обсъжда кой с какво е обут и облечен и с каквото и да се появи никой няма да каже нищо. Това с марките беше много истерично през 90-те, защото никога не беше имало нищо и масова парвенющина ни тресеше всички. Сега трябваше да сме по-напред, а то сякаш по-лошо стана, като гледам по децата на някои места и по саможертвите на родителите, защото често точно модерното и задължителното е на непосилна цена и изобщо го няма налично. Но да сме живи и здрави, де.

# 53
  • Варна
Ха-ха, вчера четох и реших да пропусна, щото и моето носи угита, боти, ботуши и няма Найки. Само едни Самба ѝ се повтарят в различни цветове. Според мен се облича шик и по-скоро класически. Обръща много внимание на бижутата си и обича перли.
Извън пътя обаче, скоро си взе шапка и шал с изкуствен косъм от Зара и много си се харесва 😂.

# 54
MM каза да се сетя аз каква бях на млади години.. Като ученичка ходех с дънки, тениска и МЪЖКА риза, тъкмо бяха отпаднали униформите в училище, на краката се мъдреха или боти зимата, или някакви тежки с големи подметки кожени обувки или сандали, и всяка година си купувах някакви китайски кецки с по-дебела подметка
Тениските бяха цяло състояние - до една черни, с групи.
На 25 г работех във фирма, в която се налагаха командировки на запад, тогава се сдобих с костюми, рокли и елегантно палто, но никога с обувки с ток над 3-4 см Simple Smile
Ще се променят децата,  тепърва в университета ще си нагласят облеклото според спецификата на професията.

# 55
Аз съм го оставила сам да си избира обувките и даже не знам какво носи като марка. Но той обикновено има два чифта, които носи много дълго време - едни за излизане, други за фитнес. Нещо средно между маратонки и кецове, изглеждат добре, харесват ми.
Всичко му е запазено и после става и за брат му. Те са и един номер - 45.
Май си поръчва скъпи обувки, защото само затова ми иска някаква по-сериозна сума. За друго за нищо не иска пари, изключение е картата за фитнес.
Бети, да ти е здрава рожденичката!  Весела, щастлива, късметлийка да е!
п.п сега видях - на тях пише campus, май са на adidas

# 56
  • гр.София
Мария ,като рече,че си букнала стая... Моята също е запазила стая, на нейно име за двама души, ама с идеята да я ползват всички девойки от класа, наговорили са се.  Написали едно изискване към хотела да им осигурят 15 закачалки в стаята. Хората сериозно им отговорили с ОК. Smile
Но й обяснявам,че не е зле да звъннат или се разходят до там и да обяснят за какво иде реч. Не си представям  13 човека да ползват стаята,да притичват по коридорите и да не стане скандал с хотела.  Та така, какво мислите по въпроса ? Или аз се втелясвам.
В Шератон ще са, а дискотеката на друго място, макар и на пешеходно разстояние.

# 57
При нас в цената на куверта УЖ влиза и нощувката в хотела, че е далеко от града. За сега плановете са да спят там, да пият кафе и с градския да се приберат

# 58
Ресторантът на нашите за бала не е в хотел. Говореше, че ще се организират след него да ходят в не знам си коя дискотека. Далеч е. Някакъв транспорт щели уж да организират. Не знам докъде са организационно. Знам датата - 24.05. Името на ресторанта и че ще има автобуси до там или ще се ходи с кола. Ресторантът е на около 25км.
Малкият пък отсега заявява, че хич няма желание да ходи на бал. Не можело ли да го пропусне.

# 59
Сигурно в хотелите са наясно с тези стаи, наети по време на бала. Не е казвала, че 13 момичета ще я ползват, но вероятно едва ли ще са само 2. А и като знам как се прибира от дискотека като тръгне ГТ, малко ме съмнява, че ще спят в стаята. Но нека я има, всичко се случва.

Общи условия

Активация на акаунт